![]() |
Urmareste careva Dexter?
@ dev: perfect de acord cu tine legat de Badea & Realitatea. |
Cand apare noul sezon din Top Gear ? Ii astept cu sufletu la gura :D.
|
Intr-adevar Vintu e un sfant fara interese care detine un trust de presa semi-obiectiv :D. Sigur ati glumit ... O fi Mircea Badea cum spuneti voi, dar Vintu e mai rau decat toti la un loc. Esti cumva ruda cu "distinsul" domn?:D
|
La finalul zilei trebuie sa alegi rahatul care pute cel mai putin, iar eu prefer slugile lui Vintu care citesc de pe prompter decit cele ale lui Felix/Sarbu care mai au si pareri.
Dexter dpmdv s-a terminat dupa sezonul 2. Sezonul 3 repectiv 4, ce ruleaza in prezent, sunt mult sub 1 si 2. Nu cred ca mai e vreun serial pe care sa-l astept cu sufletul la gura saptamina de saptamina. Ar mai fi Californication dar asta poate fi trecut la comedie iar acolo mai sunt si altele ok. |
Am vazut, si mi-au placut, Twin Peaks, Stargate (toate), o gramada de Star Trek si Battlestar Galactica. Farscape e OK, mi-a placut si Lexx (in special actrita).
Acum urmaresc Oamenii lui Paco (pe AXN Crime), serial care desi e un fel de telenovela, imi place destul de mult in special datorita umorului. |
Subscriu. Oamenii lui Paco este un serial foarte bun si are un umor deosebit :D
Din pacate nu prea mai am timp sa-l urmaresc ,dar probabil osa iau mai multe episoade odata si bag un maraton de week-end.Singurele seriale care ma tin in suspans saptamana de saptamana si le savurez sunt CSI Ny si House MD sezonul 6. Noroc ca apar ambele in aceiasi zi :D |
Quote:
Quote:
Sunt la sezonul 4 episodul 2 :P |
dude, am scos de vreo cateva zile episodul al doilea, da nu vreau sa ma uit la el... ca dup-aia mor pana apare urmatorul.
Ultima chestie la care m-am uitat e Man Vs. Wild cu Bear Grylls. 5 sezoane hehehe. Mai am vreo 4 episoade de vazut. |
Maine sau poimaine trebuie sa apara episodul 3. A fost deja difuzat pe Showtime Channel.
|
Dexter este si la tv ? la ce post/ora ?
Grey's anatomy / 2 and half ? |
Vreun fan "The King of Queens" pe aici? :)
|
Quote:
P.S: Postul anterior nu mai e valabil, a aparut episodul 3 :p |
Pandorum, o combinatie destul de reusita intre Aliens si Event Horizon.
|
S-a terminat Dexter. Dar din multe puncte de vedere as fi vrut sa se fi terminat saptamina trecuta. :(
|
In ultima vreme... "m-am dat pe filme":
Public Enemies Inglorious Basterds In Bruges (revazut) No Country for Old Men District 9 The Pianist (revazut) Transsiberian Toate sunt filme bune, si merita sa "pierzi" ~2 ore pentru fiecare. Le-am pus in ordinea in care mi-au placut :). |
Band Of Brothers - No Comment.
|
Am vazut aseara Up in the air. Un film foarte bine scris, regizat si jucat. Pentru mine cel mai bun film vazut in ultimele luni.
|
Un film exceptional vizionat acum 2 zile... Law Abiding Citizen . Gerard Butler se intrece pe sine intr-o confruntare cu Jamie Fox. Un film de colectie (parere personala).
Watch it si lasati impresii aici:D. Numai bine, LD. |
Nu se uita nimeni la true blood? :D
|
Quote:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:24. |