![]() |
Rx 480 e sub GTX 1060 in Fallout 4. Daca Nitro ala o sa se apropie ca pret de GTX 1060, nu merita.
|
Pentru mine nu exista 1060 tura asta.
Ori 480 4 Gb ori 480 8 Gb.......is hotarat pe Nitro 99%. XFX nu este la noi din pacate. ASUS......bleahhh. Gigi nu pare sa impresioneze, sper sa gresesc. MSI.....poate, dar nu prea. |
XFX aduce un importator. Daca vrei intreb.
|
Poate, dar sa vad niste review-uri prima data :)
Desi Nitro arata atat de....VIS. |
Contează? Te uiți la placa video din calculator?
|
Nu ma refer doar la design.
Cooler, alimentare si pozitia ei, venturi mari, detasabile......tot. |
Quote:
PS: Nu lua in seama preturile PC-Garage pentru produsele care nu sunt in stoc! |
Sapphire Nitro+ RX 480 OC 8GB Graphics Card Review - eteknix
|
Quote:
L.E. La 1322 lei nu si-au pus chiar nesimtit de mult,avand in vedere ca 220$ s-ar traduce cu totul inclus la 1175.O s-o vedem curand la 1250 lei!Din cate observ acel NITRO se ia rau la tranta cu referinta de 1060 si arata al naibii de rau la consum,mai ales in OC(cred ca daca ii mai deblocheaza si voltajul,rupe slotul cu tot cu alimentare).Overall pare o placa reusita la pretul ala,desi la noi sta 1060-ul de pe la 1354 lei in variante palide gen Gainward,astea mai serioase bat spre 1500 lei.Cand le avem si noi testate in laborator?! |
Well... Battlefiled 1 ocupa 3.5 GB VRAM cand cresteam calitatea.
|
Daca doriti RX 480 neaparat asteptati sa apara pe stoc Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ OC 4GB DDR5 256-bit Lite, deocamdata doar asta poate fi o placa video care merita, are alimentare suplimentara de 8 pini (obligatoriu dupa parerea mea) si racire ok.
|
Quote:
Tare mi-e ca sunt binuite , iar cele care nu stiau 2000 le-au pus aici la 1750. Astept stocurile... oricum nu ma astept ca luna asta sa faca ceva cu stocurile :( chiar e de rahat asta. Nu gasesc PCB_ul lui nitro 4gb:( LE: @Monstru, ai primit custom 480 ? ce modele si pe cand review ? |
Astept sa primesc. Inca nu am primit....
|
Vin piticii :): Sapphire Radeon RX 470 and RX 460 pictured
|
470-ul ar trebuie sa fie cel mai bun raport fps/dolar dar cu consum aproape de 480 :( , practic de acolo incepe gaming-ul casual, 460-ul e meh total.
|
1 Attachment(s)
Astia de la Asus sunt batuti in cap, aceeasi tampenie cu acoperitul memoriilor si la RX 480 Strix.
|
Da. Dar are lumini RGB, ce vrei mai mult?
|
Quote:
|
Ai rabdare sa apara, sigur o sa fie peste 960 care acum in magazine inca e 9 milioane si mai ieftina. Cine a zis ca va avea voltajele blocate ? Poate se OC mai bine decat 480 fiindca e mai putin gurmand cipul si se raceste mai usor.
Nu uita ca 7850-ul si 7950-ul se OC mai bine decat cipurile intregi. LE: polaris in mare e un die shrink :) |
Are cineva dubii ca nu va fii peste 960?Aia nu scoate nici minimul jucabil de 30 in destule titluri.Problema este sa si vina in zona aia de pret,nu la 1100 lei!
|
All times are GMT +3. The time now is 18:04. |