lab501 forum

lab501 forum (http://forum.lab501.ro//index.php)
-   Placi video (http://forum.lab501.ro//forumdisplay.php?f=6)
-   -   Noutati despre placile video ATI/AMD (http://forum.lab501.ro//showthread.php?t=30)

Jim Beam 14-01-2019 08:54

Stati sa inteleg, AMD lanseaza o placa concurenta pentru 2080 la acelasi pret (daca ma uit la msrp)?
Eu cred ca firmele astea 2 au pus-o de un cartel. Fraierii suntem noi. Nu am mai vazut ceva decent de la 7970.

EXxx 14-01-2019 11:33

actually 7970 era destul de scumpa (mai ales versiunea GHz ulterioara), insa 7950 a fost bang bang the buck.

cerulliber 14-01-2019 15:55

1 Attachment(s)
average fps vs vega 64 uneori nici macar 60fps
this kinda sux

ryo 14-01-2019 22:51

Cu ce procesor e facut testul ? La ce rezolutie? Au dat la misto graficul.

cerulliber 15-01-2019 09:38

https://wccftech.com/amd-radeon-vega...pecs-official/

https://www.overclock3d.net/news/gpu...deon_vii_gpu/1

zice Data supplied by AMD fara referinte sistem test

cristi_io 15-01-2019 12:09

Radeon VII Lacks Full FP64 Compute Capabilities Available to Instinct MI60

axxel4you 16-01-2019 19:58


Firefox 17-01-2019 14:15

Radeon RX 570 with 16GB of graphics memory spotted - Guru3d

Jocker 17-01-2019 16:33

A aparut si struto-camila.

Firefox 19-01-2019 15:17

www.youtube.com/watch?v=H6_Dj-TedSU

DjLeco 19-01-2019 16:11

Incercati sa nu mai puneti link-uri embedded, nu afiseaza nimic si nici nu pot face nimic din Mozilla, cu show sau disable protection.

Puneti link normal, simplu.

Bugsy004 19-01-2019 17:39

+1
Pe telefon nu este vizibil. Thanks.

DjLeco 19-01-2019 17:49

Nici pe telefon, nici pe PC...

Gogu 19-01-2019 17:55

Quote:

Originally Posted by DjLeco (Post 615115)
Incercati sa nu mai puneti link-uri embedded, nu afiseaza nimic si nici nu pot face nimic din Mozilla, cu show sau disable protection.

Puneti link normal, simplu.

Ba poti, sa nu mai folosesti Mozilla ;) Pe Edge poti face sa se vada, dar da, e incomod. Probabil si pe Chrome.

DjLeco 19-01-2019 18:51

Cred ca pentru toata luma ar fi mai bine puse link-uri simple, ne-embedded.

Nu sta fiecare sa isi modifice PC-ul pentru o facilitate pe care interfata forumului nu o mai afiseaza corect.

De ce sa modificam 1000 PC-uri/browsere ca sa afiseze un amarit de link, cind putem pune un link simplu pentru 1000 PC/browsere ca sa le afiseze ca link?

Boggy 19-01-2019 18:54

Pai cand pui link simplu de Youtube ti-l converteste automat, chiar daca-l bagi intre [ URL][ /URL] sa nu-l mai bage automat intre [ YT][ /YT].

Nici ca hyperlink pe text nu ti-l ia, ii face embed automat. Nu e de modificat browsere aici, e o utilitate faina, problema e la forum.

DjLeco 19-01-2019 18:57

www.youtube.com/watch?v=2TSZrrUZVFI&t=19s

Merge ca link simplu, fara url fara https... ??

Se pune incepind de la WWW.xxxxxxxxx.xxxx

Jim Beam 19-01-2019 20:37

Adevarul e ca adevenit mega enervanta treaba asta cu youtubeul, numai pe forumul asta patesc. Tema mobila nema, youtube nema, da' suntem mari overclockeri.

DjLeco 19-01-2019 20:50

Link-ul pus de mine mai sus, se vede?

E pus simplu, direct www

carnatu 19-01-2019 21:24

Mie imi apar videos acasa pe firefox, v64.0.0. La munca tre sa fac figura ca din Chrome, e la icoana de "https" de langa url, am uitat cum ii zice exact si acum nu imi apare.

Si da, apare si linkul.


All times are GMT +3. The time now is 18:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.