lab501 forum

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Gaming
Connect with Facebook

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27-07-2009, 00:28   #1
kpy_here
Ancient friend

kpy_here's Avatar

Send a message via Yahoo to kpy_here Send a message via Skype™ to kpy_here
Thumbs up Consolisti, uniti-va!

Gamerii adevarati, cu siguranta au o consola. Asa ca, propun sa ne strangem pe thread-ul acesta, si sa discutam despre console si accesorii pentru acestea.
Prezentati-va in cateva cuvinte consola, si ce accesorii aveti pentru aceasta.

Eu, momentan am un Xbox 360 Arcade, 2 controllere, modat, cu HDD de 20 GB, si vre-o 20 de jocuri. I-am facut si cateva mod-uri pentru racire, insa sunt minore. O sa revin cu un worklog, dupa ce o sa reusesc sa fac rost de un block pentru aceasta. (deh, m-a prins tare watercooling-ul)
Old 27-07-2009, 00:35   #2
matose
Administrator

matose's Avatar

Send a message via Yahoo to matose

Eu am un PS2 Slim modat + 2 controllere + telecomanda DVD + stativ vertical. Am ~50 jocuri pentru ea dar din pacate nu prea am mai avut timp sa o pun serios la treaba. Nimic nu se compara cu savoarea unui Mortal Kombat sau Tekken jucat pe consola !
matose is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2009, 00:47   #3
kpy_here
Ancient friend

kpy_here's Avatar

Trebuie sa ma uit si eu de un PS2, ca tare vreau sa joc exclusive-urile gen God of War
Old 27-07-2009, 00:49   #4
matose
Administrator

matose's Avatar

Dap, e foarte misto God of War ! Am incercat sa joc Call of Duty pe PS2... un nivel care pe PC il faci in 30 min, pe PS2 il faci in 2 ore din cauza controlului foarte dificil fara mouse.
Old 27-07-2009, 01:05   #5
kpy_here
Ancient friend

kpy_here's Avatar

Sincer, eu m-am obisnuit foarte repede cu controller-ul de la Xbox. Am inceput sa dau head-shot-uri in Gears of war )
Sincer, mi se pare mult mai confortabil sa te joci pe consola, decat pe PC...
Old 27-07-2009, 01:11   #6
matose
Administrator

matose's Avatar

Si mie... sa stai pe canapea in fata televizorului e super misto
Old 27-07-2009, 08:21   #7
jonutzu
Member

jonutzu's Avatar

Nu am consola dar am fost la un prieten si m-am jucat pe PS3 cateva jocuri. Cursele cu masini si jocurile cu batai mi s-au foarte fun, parca mi-au placut mai mult decat pe PC, dar sa joc shootere sau RPG-uri pe consola mi se pare absurd, nu m-am descurcat cu nici un chip.
Old 27-07-2009, 09:00   #8
Monstru
Administrator

Monstru's Avatar

Send a message via Yahoo to Monstru

Eu nu prea ma mai pot considera gamer de ceva vreme. Insa, special pentru beat'em-up am un PS2 Slim, 2 controller-e si cateva jocuri (Tekken 2/3/4/5, 3 Mortal Kombat-uri, God of War si un Street Fighter mai vechi). Ma primiti si pe mine?
Old 31-07-2009, 09:38   #9
tphase
Member

tphase's Avatar

Send a message via Yahoo to tphase

Am avut ps2 / ps3 / xbox 360 si ... le-am vandut, pentru ca, pentru mine personal, PC-ul e ultimate gaming machine. Calitatea grafica a jocurilor pe consola e sub ce ofera un PC. Avand si PC si toate consolele am putut face o comparatie pe acelasi display. Consola sta mai prost la aspect vizual si controlul FPS-urilor cu controlerul analog. Luand in calcul factorul comoditate, am un controler wireless de xbox 360 ptr PC si ma joc linistit de pe canapea pe plasma. Diferenta o face unitatea centrala. Am acelasi confort pe care il are un consolist dar am calitatea grafica pe care o reda un PC.

Ca feedback, jocurile cu masini / fighting / arcade / adventure / platform merg de minune cu controlerul, fie ca ruleaza pe consola sau pe PC. FPS-urile si RTS-urile se controleaza mult mai bine cu un mouse de calitate. Ideea e, cine prefera calitate grafica alege PC dar se pregateste de upgrade periodic, chiar daca in limita bunului simt. Cine prefera sa spuna nu upgrade-ului la PC ptr jocuri se va multumi cu grafica pe care o ofera o consola.

Personal, prefer PC-ul ptr jocuri. Cu un controler wireless /kit wireless / pe o plasma de 106cm sau mai mare, senzatia e super - comoditate, grafica la superlativ, control cu mouse/tastatura. Si ca sa ma mentin in spiritul thread-ului, facand o gluma, am sa spun ca am o consola Cooler Master HAF 932 si is tare multumit de ea
Mobo: Asus P6T | CPU: i920@3.67Ghz + Cooler Master Hyper 212 | RAM: 3 * 1 GB DDR3@2000Mhz Kingston HyperX | GPU: Gigabyte nVidia GTX 480| Creative X-Fi Titanium | Intel SSD X25-V | HDD: 2 x F3 1TB | PSU: CM 1000W | Case: CM HAF 932
Motto: Software and cathedrals are much the same - first we build them, then we pray

Last edited by tphase; 31-07-2009 at 10:03.
tphase is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 13:55   #10
kpy_here
Ancient friend

kpy_here's Avatar

De cateva zile mi-am luat un PS3. Stiti cumva de unde imi pot lua niste jocuri la preturi mai " normale " ? Sau, asa de scumpe sunt jocurile pentru PS3 ? ( in jur de 100 lei ? )
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 14:01   #11
All24
Senior Member

All24's Avatar

Send a message via Yahoo to All24

Cea mai buna solutie este sa gasesti pe cineva de incredere care detine un ps3 si faceti schimb de jocuri sau le vindeti unul altuia.
Old 06-12-2009, 14:02   #12
overclock1366
Senior Member

overclock1366's Avatar

Send a message via Yahoo to overclock1366

Am avut ps2/psp,acum am ps3 cu vreo 10 jocuri(mgs4,assassin's creed,gta 4,gt5,grid,warhawk,fallout etc.) .Cand ma joc gta 4 pun ps3-ul in haf 922 ca altfel se incalzeste ingrozitor!
Old 06-12-2009, 14:34   #13
Lambda_Dryver
Senior Member

Lambda_Dryver's Avatar

Send a message via Yahoo to Lambda_Dryver

Tind sa fiu de acord cu tphase. Pc-ul ofera performante grafice cu mult peste o consola, iar pentru orice joc single/campaign este de departe cea mai buna platforma. La jocurile multiplayer, cam toate se claseaza pe acelasi loc, dar la cele arcade, nimic nu poate bate o consola PS 2! Mi-au trecut si mie prin mana cam toate consolele, inclusiv Dreamcast, PS 1, GameBoy-uri (toate), Nintendo 64 sau GameCube. Pana si SEGA-urile erau incredibil de fun!. Totusi, trebuie sa recunosc ca cea mai fun consola pentru orice eveniment (petrecere, adunare, intalnire etc cum vreti voi) ramane Wii-ul.

Singurul motiv pentru care mi-as lua un PS 3, actualmente, este Metal Gear Solid 4! Sunt fan inrait al seriei, dar, din pacate, desi le-am terminat pe toate celalalte titluri ale seriei, d-acesta nici nu am apucat sa ma ating...
i7 980 XE @ 4 Ghz (wb Koolance k350 Black Edition)/Evga Classified 3-Way ~Limited~ (wb EK Full-Cover)/Corsair Dominator GT 3x2gb 2000 Mhz CL8/HIS ATi Radeon 5970/Enermax Rev85+ 1250W/Lian-Li P80 Classified Mod/Samsung F1 1 TB+Seagate Barracuda 320 GB/Samsung T260+Microsoft Sidewinder X8+Logitech Z-5500
Lambda_Dryver is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 14:44   #14
kpy_here
Ancient friend

kpy_here's Avatar

Quote:
Originally Posted by overclock1366 View Post
Am avut ps2/psp,acum am ps3 cu vreo 10 jocuri(mgs4,assassin's creed,gta 4,gt5,grid,warhawk,fallout etc.) .Cand ma joc gta 4 pun ps3-ul in haf 922 ca altfel se incalzeste ingrozitor!

Nu imprumuti jocuri ?
Old 06-12-2009, 16:07   #15
strafer
Member

strafer's Avatar

Send a message via Yahoo to strafer

cum spunea si Tudor odata, e cam naspa cu MK-urile astea noi. Mai mult alergi pe harta decat sa imparti pumni si picioare.
Am PSP slim 2004 & PS3. Imi mai lipseste doar un Xbox pentru ca vreau sa ma joc Fable II si Brutal Legend
PS3 l-am luat pentru seria God of War>vine III acum o_O si pentru Uncharted II & Assassins Creed II.

strafer is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 17:34   #16
kpy_here
Ancient friend

kpy_here's Avatar

Brutal Legend Rocks. Literaly !

E super, dar nu am apucat sa il termin. Sper sa il reiau pe PS3
Old 21-02-2010, 20:30   #17
Gaminggrade
Member

Gaminggrade's Avatar

Send a message via Yahoo to Gaminggrade

Ma primiti si pe mine cu un PSP 3004 ? BTW : Cum fac rost de bani cumpar un xbox 360,eu sunt curios cei cu PS3 cum va descurcati cu jocurile...vara trecuta am fost la varul meu care isi cumparase un PS3,ne-au costat jocurile in 2 luni cat PS3...
Gaminggrade is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2010, 09:40   #18
Jocker
Ancient friend

Jocker's Avatar

Daca tot sunt asa bune consolele sunteti invitatii mei sa bateti acest scor in Race Driver Grid, este jucat pe PC, cu tastatura .

Race Driver Grid, Okutama, 3 laps, drift
Old 05-03-2010, 01:32   #19
simple
Member

simple's Avatar

275 mil ??? e ceva de munca.....
Old 27-03-2010, 01:24   #20
Neo
Member

Neo's Avatar

Haidi bump

Eu m-am procopsit anul trecut cu un PSP 3004 de ziua mea, norocul major era că avea FW 4.12 sau ceva de genul, ghinionul e că nu e modabilă permanent ci doar cu Hen. Singurul joc care chiar m-a prins este... (nu rādeți) Chessmaster, pe care l-am și cumpărat. Este īn plan un God of War Chains of Olympus, mai mult pentru a īntregi povestea, pentru că...

Am primit și un PS3 cu ocazia Floriilor īn avans Cu GT5 Prologue și Little Big Planet. Momentan strāng fonduri să iau God of War III și GoW 1 și 2 pentru PS2 (PS3-ul este varianta old-school cu HDD de 60GB și emulare hardware PS2).

O īntrebare... care ar fi dimensiunea maximă a HDDului care poate fi instalat īn PS3? Oare o merge īnfipt un SSD?

P.S.: ce-mi place extrem de mult la PSP este posibilitatea de emulare pentru NES, SNES, SEGA, etc. O plăcere să joci Mario sau Donkey Kong Country

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules