lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25-09-2018, 14:30   #56461
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,668
Mentioned: 154 Post(s)

PC-ul meu



Default

E mic pc ul nou

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 14:50   #56462
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Iasi
Posts: 3,833
Mentioned: 141 Post(s)

PC-ul meu



Default

Micut




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 16:12   #56463
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Iasi
Posts: 3,833
Mentioned: 141 Post(s)

PC-ul meu



Default

Care se pricepe la Adobe ?
Cum fac sa unesc text fields in unul singur ?
Spre exemplu daca dau copy/paste sa imparta textul adus, uniform pe fiecare rand (sau sa isi ia cate randuri are nevoie ).




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 16:39   #56464
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,999
Mentioned: 302 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu prea am inteles ce vrei sa faci. Unul dupa altul, concatenat sau pe fiecare rand, separat?


LE Ala e text adus din tabel? Folosesti acrobat?
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 16:59   #56465
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 13,629
Mentioned: 569 Post(s)

PC-ul meu



Default

Tu ai nu știu câte text field-uri acolo, doar pentru tine, ochiometric, ele sunt unul sub altul, pentru calculator/adobe acrobat ele sunt doar niste campuri puse la anumite locații x și y, ar putea să fie total aleator, în orice ordine, ar putea fi chiar și suprapuse iar tu să vezi un singur rând dar el să le vadă pe toate.

Poți să încerci să ștergi toate rândurile și să lași doar unul singur pe care să îl întinzi pe toată pagina.

Ce vrei tu să populezi randurile se face doar cu script/app ceva.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 17:24   #56466
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,337
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu

Default

Foloseste cineva SAGA in retea?
Ar trebui sa fac posibila folosirea programului pe un al 2lea calculator, din retea.
Imi trec prin cap 3 variante, nu stiu daca-s posibile toate:
-share folder pe calculatorul unde este instalat. Dezavantajul ar fi ca primul calculator trebuie sa stea deschis mereu.
-un NAS, probabil MyCloud, legat de router. Ar trebui sa fie accesibil si din afara retelei, nu?
-urcare in contul de gazduire web - nu stiu daca functioneaza sub linux.
Idei/sfaturi?
Multumesc
__________________
Zice lumea că sunt rasist. Nimic mai fals! Nu voi condamna niciodată un om doar pentru că face parte dintr-o etnie în care se comportă toți la fel.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 18:24   #56467
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tg. Mureș / Cluj Napoca
Posts: 9,451
Mentioned: 267 Post(s)


Default

Eu la o firma am vazut ca aveau facut share folder.
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 20:18   #56468
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Iasi
Posts: 3,833
Mentioned: 141 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Selky View Post
Foloseste cineva SAGA in retea?
Ar trebui sa fac posibila folosirea programului pe un al 2lea calculator, din retea.
Imi trec prin cap 3 variante, nu stiu daca-s posibile toate:
-share folder pe calculatorul unde este instalat. Dezavantajul ar fi ca primul calculator trebuie sa stea deschis mereu.
-un NAS, probabil MyCloud, legat de router. Ar trebui sa fie accesibil si din afara retelei, nu?
-urcare in contul de gazduire web - nu stiu daca functioneaza sub linux.
Idei/sfaturi?
Multumesc


Mycloud pt home use ,preferabil gama business daca vrei mai multe optiuni.
Poti accesa de oriunde prin autentificare cu user pe pagina lor web. Are si optiuni de sincronizare/sync.
Sau Dropbox /solutii asemanatoare.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 22:12   #56469
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 13,629
Mentioned: 569 Post(s)

PC-ul meu



Default

Saga folosește baze de date dbase, dfb-uri. Astea știu că sunt single user în mod normal, nu suportă acces concurențial prea grozav.
Eu, care nu prea mă pricep, recomand lucrul remote dar pe firme diferite pentru a evita două persoane călare pe aceeași bază de date.

Varianta pentru rețea folosește accesul intermediat printr-un engine de tip firebird.

Calculatorul server trebuie să fie pornit permanent.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 01:24   #56470
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,668
Mentioned: 154 Post(s)

PC-ul meu



Default

mda ,se pare ca am un ghinion incredibil.
Azi dupa ce am terminat de instalat win+ ce mai era nevoie am zis sa pun castile pc 350SE in functiune .
Cum placa de sunet de pe Asrock extreme 4 se lauda cu 600ohm si calitate mult peste vechile implementari ,nu aveam de cat sa fiu incantat mai ales ca sennheiser-le necesita cam 150-200ohm ca sa mearga cum trebuie .
Dupa conectare in timp ce miscam cursorul pe un tab de google am inceput sa aud un sunet oribil...
Deci plin de sunet static de toata jena si in CS GO cu cat am mai multe fps cu atata e mai rau.
Practic imposibil de folosit casti sau chiar sistemul audio ,se aude incredibil de tare indiferent de volum.

Ce placi de baza aveti pe z270 si PSU?
care poate sa testeze daca are sunet static ?

ma dispera in asa hal incat imi vine sa-l arunc .
O sa pun si la ''probleme hardware'' poate raspunde careva
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 01:47   #56471
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,300
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am eu Gigi Z270 UltraGaming, dar nu stiu ce trebuie sa fac sa verific, la mine nu se aude nimic anormal, dar nu am decat niste casti Creative Aurvana Live, sursa e Seasonic S12 520W.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 10:56   #56472
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,413
Mentioned: 244 Post(s)

PC-ul meu



Default

Și eu am tot o gigi z270x ultra gaming, dar nu am auzit juniorul să se plângă de sunet. Pentru sunet are un sistem 2.1 Logitech z523.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 12:38   #56473
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,641
Mentioned: 46 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu detin o Z370 Fatal1ty, cu ALC880.

Placa de sunet onboard este o panarama, se aude distorsionat, infundat etc.

Am rezolvat problema eficient, inlocuind-o cu X-Fi Titanium.

Si la fosta placa de baza P67, same problem.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk
walkman is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 17:30   #56474
p0cait
Senior Member
 
p0cait's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Dublin
Posts: 298
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to p0cait
Default

Am la lucru un thin client Lenovo M900 si niste casti MS Lifechat lx300 care se aud prea incet pentru mine.

Daca ma intereseaza doar volumul (nu neaparat calitatea) imi puteti spune daca o placa audio externa ar ajuta ?

Ma uitam la asa ceva : https://www.amazon.co.uk/gp/product/...KL5A1OLE&psc=1
p0cait is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 17:41   #56475
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,413
Mentioned: 244 Post(s)

PC-ul meu



Default

LX300 sau LX3000
LX3000 observ că sunt pe USB, ceea ce se traduce prin faptul că au placa de sunet integrată... așa că nu te ajută o altă placă de sunet.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 17:54   #56476
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,353
Mentioned: 1196 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Eu am la lucru Microsoft LX-3000 si se aud atat de tare la volum maxim incat e suparator. Eu le tin la 40% in conferinte. Sunt USB, ai volum digital pe cablu si buton de mute mic cu led rosu.

Si ala nu e thin client. Thin client e altceva. Ala e pur si simplu un micro tower form factor. Thin client "e atunci cand" aparatul tau se conecteaza la un server central, adica e un terminal iar ceea ce ai tu este doar interfata pentru monitor, tastatura si mouse.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 18:14   #56477
p0cait
Senior Member
 
p0cait's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Dublin
Posts: 298
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to p0cait
Default

LX-3000 intr-adevar .
Si daca schimb si castile cu un model cu mufa 3.5 ?
p0cait is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 19:23   #56478
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,413
Mentioned: 244 Post(s)

PC-ul meu



Default

dacă schimbi căștile cu mufă jack 3.5 atunci da, o placă audio dedicată poate face diferența.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 19:36   #56479
p0cait
Senior Member
 
p0cait's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Dublin
Posts: 298
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to p0cait
Default

@mbc - ai dreptate, bine ca nu vad sefii mei ce prostii am scris .M-a indus in eroare numele , am citit ThinCenter in loc de ThinkCenter M900. Am testat castile cu volumul la maxim pe youtube si se aud intr-adevar mai tare ,dar in softurile unde am nevoie de ele nu se aud asa tare ,mai ales daca clientul foloseste speaker-ul de la telefon .

@Bugsy004 - atunci o sa incerc o combinatie placa audio externa cu alte casti.
p0cait is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2018, 12:37   #56480
blue34
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 327
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

O recomandare de anvelope de iarna 205/55/R16 pan a in 250-300 lei ?
blue34 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,363
Threads: 21,732
Posts: 652,321
Total Online: 879

Newest Member: VoS

Latest Threads
- by Brunch
- by R_F

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 17:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.