lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 26-11-2009, 18:37   #1
Cyrrus
Member
 
Cyrrus's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: West-Coast Arad
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Cyrrus
Post Programe 64 bit.

Am deschis acest topic in speranta ca ma veti indruma catre niste programe pe 64 bit.Sau cel putin cei care au vista sau xp pe 64bit ii rog sa posteze ce programe folosesc pe 64 bitlayer,codec,browser,etc.Ms mult la toti care posteaza si sper ca va fi folositor pentru toti.
Cyrrus is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 13:17   #2
blackiller
Senior Member
 
blackiller's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,410
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

pe siteul start64 gasesti programe pe 64 de biti pt xp, vista si 7
uite si linkul http://www.start64.com/
blackiller is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2010, 18:16   #3
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,184
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Ceva gen Winamp sau chair winamp pe x64?
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 00:46   #4
Amok
Ancient friend
 
Amok's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Romania, Bucharest
Posts: 474
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

ce sa faci cu winamp pe 64 biti?
Amok is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 09:06   #5
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,184
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Nu s-ar misca ami bine decat asta pe 32 ma refer sa se incarce mai repede. Am avut o vreme probleme cu el. Se bloca incontinuu.
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 09:44   #6
Amok
Ancient friend
 
Amok's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Romania, Bucharest
Posts: 474
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

pai imi e greu sa cred ca era de la el.
Amok is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 10:08   #7
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

La Winamp depinde de versiuni. Unele mi-au mers perfect, altele faceau figuri. V 5.572, de ex, nu mai arata nimic la Local Media (Media Library). Initial nu-mi salva playlist-ul cand ieseam, acum merge ok. Altele nu salvau setarile, rating-urile la piese, se blocau, blablabla.

Codecuri folosesc cele recomandate de BSPlayer. Cele care le ia el cand il instalezi Si pentru codare, am ceva versiune de XVid x64.
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 11:20   #8
Cyrrus
Member
 
Cyrrus's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: West-Coast Arad
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Cyrrus
Default

Eu folosesc JetAudio player pentru ca se aud toate 5 boxele la fel de tare in winamp cele din spate se aud mai incet,codec Klitle codec,media player clasic 64bit,bsplayer free si ca si securitate avira+thread fire+immunet+malware bites o scanare o data la 2-3 saptamini,firewall pctools.
__________________
Cpu:Intel E8200 3,6Ghz,4Gb*900Mhz Zeppelin,SAMSUNG HD502HJ 500Gb,Palit GTS450 Sonic,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",Inter-Tech Combat Power 550W.
3Dmark 2005 GeForce 9600 GSO GDDR3 rank: 37th
Cyrrus is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 11:31   #9
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,184
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Multa protectie ai. Nu iti ingreuneaza sistemul? Eu am numai kaspersky internet security si il las sa isi faca treaba singur. Ma bate gandu sa pun si ad-aware
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2010, 11:36   #10
Cyrrus
Member
 
Cyrrus's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: West-Coast Arad
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Cyrrus
Default

Nu deloc nici nu se simte.Pai am ca nu de mult am avut virus Win32Neshta si aseara miam instalat immunet pentru protectie cloud,dar astea sunt toate Free )
__________________
Cpu:Intel E8200 3,6Ghz,4Gb*900Mhz Zeppelin,SAMSUNG HD502HJ 500Gb,Palit GTS450 Sonic,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",Inter-Tech Combat Power 550W.
3Dmark 2005 GeForce 9600 GSO GDDR3 rank: 37th
Cyrrus is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2010, 17:46   #11
Henry Hayes
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Nu au niciotreaba programele x64 cu performanta in sine. Programele x64 au registre pe 64 de biti in loc de 32. daca vrei performanta marita la un program mai bine il proiectezi ca sa mearga multi-thread/paralel decat sa il gandesti numai pentru extensie din 32 in 64. Adevaratele "minuni" le fac, intradevar, pe sistem x64 programele care sunt facute in 64 de biti si care lucreaza direct cu kernelul, restul... sunt frectie.
Henry Hayes is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2010, 11:35   #12
BlackLoTuS
Senior Member
 
BlackLoTuS's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Germany
Posts: 2,186
Mentioned: 8 Post(s)


Send a message via Skype™ to BlackLoTuS
Default

Multe le-am vazut denumite X64, ele erau instalate in folderul de 32...Multa frectie si la aceste softuri, denumiri de 64 dar ele lucreaza tot pe 32...

PS: Incearca noul foobar, vei fi multumit de el pana la Dzeu si inapoi!
BlackLoTuS is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2010, 18:07   #13
MCBuneloo
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)


Default salut

si eu am observat ca multe programe fac doar emulation, nu sunt "truly 64 bit". din ce am eu instalat acum, doar Windows 7, WinRar, Office 2010 si suita ADOBE sunt pe 64 bit. este vreun mod prin care sa verificam inainte de a instala aceste programe, sa vedem daca lucreaza cu adevarat pe 64 bit ? mersi.
MCBuneloo is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2010, 18:19   #14
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,184
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

La adobe parca numai Photoshop este true 64 restu tot pe 32 lucreaza. Cel putin asa imi apare mie cand instalez.

Metode nu prea cred ca exista. Apare in task manager extensia 32 daca nu este 64bit aplicatia.
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2010, 20:32   #15
Chipicao
Ancient friend
 
Chipicao's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3,513
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Chipicao
Default

Merge cu EXE Explorer de la MiTeC. Nu se instaleaza si e foarte simplu de folosit.
__________________
μή μου τούς κύκλους τάραττε

Last edited by Chipicao; 24-06-2010 at 20:37.
Chipicao is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2010, 00:10   #16
MCBuneloo
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)


Default

mersi de program.
MCBuneloo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Monitorizarea temperaturii procesoarelor Intel Core i7 si programe pentru testarea st Micutzu Articole 6 05-08-2009 14:06

 
Forum Stats
Members: 8,337
Threads: 21,567
Posts: 647,578
Total Online: 463

Newest Member: Bogdan96

Latest Threads
- by Kspic
- by vibeup
- by matose
- by Otman
- by blajik

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 18:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.