lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > In the lab > Articole
Connect with Facebook

Articole Aici putem comenta articolele aparute pe site


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 18-04-2016, 01:21   #1
LAB501
News bringer
 
Join Date: May 2012
Posts: 3,184
Mentioned: 4 Post(s)


Default Cisco ? Ce pret punem pe securitatea informatica?

  Cisco   LAB501 este si va ramane bastionul hard-core al hardware-ului in Romania. Nu facem compromisuri, nu va povestim despre orice subiect si in general avem tendita sa impingem lucrurile la extrem. Prin urmare, pentru noi NEXT-ul functioneaza uneori pe post de subtrefugiu, adica locul unde ne permitem sa abordam si alte subiecte, sa […]

More...
LAB501 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2017, 11:42   #2
Marius Titulescu
Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 16
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Noi folosim CISCO la NTT Data si n-am avut niciodata probleme. Preturile sunt mari, dar serviciile ireprosabile.
_____________________________________
Marius
Solutii Informatice
Marius Titulescu is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2017, 11:47   #3
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,783
Mentioned: 104 Post(s)

PC-ul meu



Default

Serios?
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2017, 13:35   #4
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,576
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Marius Titulescu View Post
Noi folosim CISCO la NTT Data si n-am avut niciodata probleme. Preturile sunt mari, dar serviciile ireprosabile.
Sa mori tu atarnat de tastatura de la care spamezi pe aici ca e asa?

Daca o duceati asa de bine incat sa va permiteti CISCO la modul profi, nu mai trebuia sa ai tu posturi de rahat pe aici, numai ca sa promovezi un link. Si ala pus ca si cum ar fi semnatura.

Tu chiar nu vezi penibilul din toata treaba asta pe care o faci pe aici?
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 03-03-2017 at 13:40.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2017, 13:44   #5
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,981
Mentioned: 527 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Hai ma...fara insulte ca nu are rost.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2017, 14:23   #6
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,576
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

E a nu stiu cata oara.

Am apelat la bunul simt la inceput. Chiar de vreo doua ori.
Cu toate astea, uite si tu cum arata postul lui (ma taiat din el cand am dat quute).

Cu maimute numai asa ma comport, dupa cum ai vazut.

Ma deranjeaza mai mult tupeul nesimtit decat prostia.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2017, 15:37   #7
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,261
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

Fuuu... bine ca am citit articolul, aveam unu d'asta de statea degeaba de ceva vreme nestiind ce e si-l foloseam sa stau cu picioarele pe el zilnic, saracu s-a prafuit obraznicatura, ia sa-l bag la polish cu sapun sa arate si el normal.

<OFER SOLUTII PROFESIONALE DE STAT CU CHICIOARELE PE ELE>
@kretzu77 da-mi sari in cap ca fac reclama ... valeu sa vezi ce-ti fac.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20170310_143513202.jpg
Views:	113
Size:	118.1 KB
ID:	57912  

Last edited by agarici cu pedale; 10-03-2017 at 15:50.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2017, 16:34   #8
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,576
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu, cand mi-am bagat nasul ultima oara intr-un Cisco, am ajuns la concluzia ca sunt prea prost ca sa configurez asa ceva.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2017, 16:57   #9
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,261
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

Astea sunt mai greu de configurat ca nu sunt tutoriale pe nicaieri, pe cand un fortigate analizer e idiot proof la config.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2017, 00:41   #10
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,721
Mentioned: 1061 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Ma... nu exista nici un motiv real pentru care Cisco sa nu aiba un utilitar gen Winbox pentru Mikrotik. Ei mentin status-quo-ul pentru ca certificarilor lor sa fie relevante, pentru ca un inginer Cisco sa aiba valoare SAMD. Problema este ca Cisco nu (mai) sunt singuri pe lume si exista altii capabili sa faca echipamente calumea. Cand vezi ca routerele Mikrotik de 100 lei au acelasi soft cu echipamentele mult mai scumpe, iti dai seama ce usor este sa inveti sa le programezi. Pana acum sa-ti faci un laborator Cisco costa o gramada de bani.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2017, 08:52   #11
rodarkone
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,156
Mentioned: 62 Post(s)


Default

Eu sunt subiectiv, nu pot sa comentez insa pot sa va spun ca CISCO a deschis cel mai mare centru de operatiuni pe security in Cracovia anul trecut.

Sunt puse la dispozitie programe foarte multe si interesante

http://www.cisco.com/c/pl_pl/about/h...ubator-program

*pe la secunda 20 ceva care o sa va placa si o sa va faca mandrii (sper)
rodarkone is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2017, 08:59   #12
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,576
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Ma... nu exista nici un motiv real pentru care Cisco sa nu aiba un utilitar gen Winbox pentru Mikrotik. Ei mentin status-quo-ul pentru ca certificarilor lor sa fie relevante, pentru ca un inginer Cisco sa aiba valoare SAMD. Problema este ca Cisco nu (mai) sunt singuri pe lume si exista altii capabili sa faca echipamente calumea. Cand vezi ca routerele Mikrotik de 100 lei au acelasi soft cu echipamentele mult mai scumpe, iti dai seama ce usor este sa inveti sa le programezi. Pana acum sa-ti faci un laborator Cisco costa o gramada de bani.
Am eu mikrotik cu winbox si ma uit la el ca oaia la sudura. Deci tot degeaba.
@rodarkone, cand cei de la Cisco ziceau acum 10-12 ani ca viitorul nu sta in programe AV/anti malware/anti plm, ci in rutere cu sisteme de securitate incluse, toata lumea avea dubii. Well .... fix acolo ajungem.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 11-03-2017 at 09:02.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2017, 13:28   #13
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,261
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pai that's true usual, dupa cum ziceam ca sa stii de ce ai nevoie trebuie sa stii ce sa faci, ma jucam cu niste solutii medium business de la fortianalyzer + 2 forti 100D pentru reduntanta si vreau sa zic ca era genial pentru ce putea sa faca, blocai absolut ce vroiai tu si cum vroiai si nu aveam nici un fel de training , habar nu aveam cu ce se mananca retelistica si am reusit sa fac multe lucruri cu ele misto pentru ca forti fata de cisco ofera continut oficial pe youtube, forumurile de la ei sunt pline.

forti fata de cisco pica mai usor... cisco odata pus si configurat cum trebuie UITI EFECTIV DE EL... am vazut cazuri cu echipamente cisco de 10 ani + si inca merg brici fara sa fie desfacute macar odata (ofc in camera de servere unde nu e praf, logic) singura buba la ele vazuta sunt ventilatoarele care crapa, faza misto e ca odata configurat poti sa scoti config-ul si sa te joci cu el si te prinzi ce si cum chiar daca nu ai habar.

LE: btw, nu trebuie sa ai cisco certificates and shit ca sa faci configurari pe routere, in cel mai rau caz daca esti lenes si nu ai chef sa te uiti pe cursuri platesti odata un om sa-ti faca un config dupa care next time cand iei un echipament identic muti configul si editez ce ai nevoie, simple as shit.

da cisco isi mentine statutul de certified pentru ca-si permit si pentru ca poti sa dai de multi dorei care zic ca stiu sa fac si defapt nu stiu, bullshit e ca nu au un utilitar calumea cum ziceai si tu

Last edited by agarici cu pedale; 12-03-2017 at 13:37.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configurare Cisco Catalyst WS-C2948G FeierFlorin Periferice 4 05-10-2014 22:54
Punem la bataie 5 locuri la Academia de Vara ForumIT! LAB501 Stiri 0 02-07-2012 13:30

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,886
Posts: 609,064
Total Online: 412

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by LAB501
- by Boggy
- by Kspic
- by Iubitel

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 03:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.