lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 19-02-2017, 19:10   #1
Razvan0606
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 14
Mentioned: 2 Post(s)


Default Ce parere aveti despre resigilate emag ?

Intentionez sa cumpar aceasta placa...
http://www.emag.ro/placa-video-gigab.../pd/D20F52BBM/

noua este 770 ron resigilata este cu 50-80 ron mai ieftina, in descriere srie "
Produs cu mici urme de folosire si zgarieturi fine, cu ambalajul original deschis"

Ce as putea risca ? daca are garantie 36 luni si retur30 zile.....Va rog in termeni cat mai comuni, sunt mecanic si azi am pierdut 2 ore sa aflu ce sunt artefactele si tot nu m am lamurit...... Deci daca e vorba doar de ambalaj deschis e ok ,nu ma intereseaza cutia, de banii aia mai iau o placuta de ram...
Multam fain
Razvan0606 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 19:26   #2
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,990
Mentioned: 174 Post(s)

PC-ul meu



Default

Risti sa fie stricata dar sansele sunt mici... daca este asa o dai retur. Cumpara linistit.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 19:29   #3
Rob’
Ancient friend
 
Rob’'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,112
Mentioned: 109 Post(s)

PC-ul meu

Default

E posibil să fie returnată pentru coilnoise, adică, mai simplu spus, scoate un țiuit mai mult sau mai puțin perceptibil, foarte deranjant īn anumite cazuri.
Dacă acei 50 de lei chiar contează pentru achiziție, poți risca să o cumperi și eventual să o returnezi dacă nu ești mulțumit, īnsă asta īnseamnă timp pierdut, care uneori nu justifică acea reducere.

Pe de altă parte, artefactele video arată cam așa. Detaliază problema și poate primești ceva sfaturi suplimentare pe aici.
__________________
Something happened
Something happened
Rob’ is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 19:36   #4
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,990
Mentioned: 174 Post(s)

PC-ul meu



Default

dar vad ca sunt si mai eiftine noi https://www.price.ro/index.php?actio...=1503501&asc=1
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2017, 22:24   #5
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,462
Mentioned: 25 Post(s)




Default

placa aia nu face atat noua
vinde PcGarage modelul Gigabyte dual-fan la acelasi pret, e racirea mai buna ( daca nu esti limitat de dimensiunile placii video)

http://www.pcgarage.ro/placi-video/g...dr5-128-bit-1/

si modelul din link-ul tau
http://www.pcgarage.ro/placi-video/g...-ddr5-128-bit/
__________________
pensionar...ciocu' mic
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 20:45   #6
Razvan0606
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 14
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Va salut si va multumesc pt sfaturi, tocmai am achizitionat o placa video Sapphire Radeon R9 290x 4gb....550 ron....
As dori cateva informatii despre cum sa o instalez.....am puso in slotul ei, dar la restart pc ul o vede tot pe cea de baza......o fi defecta sau nu am facut eu ce trebuia....am mufat si alimentarea la ea, are doua mufe albe cu 4 sloturi, trebuiesc amandoua mufate sau e deajuns una ? In device manager nu gaseste decat pl video de pe placa de baza....

Va multumesc pt ajutor,
Razvan0606 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 21:04   #7
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 858
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Default

Are doua alimentari, una cu 6 pin cealalta 6+2. Ce sursa ai ? Alea 4 sloturi, cred ca te referi la molex.
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 21:21   #8
Razvan0606
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 14
Mentioned: 2 Post(s)


Default

am o sursa de 500w floton (FL500), pe placa e o mufa cu 8 intrari si una cu 6, pe cea cu 8,intra o mufa din care ies altele doua cu cate 4 intari fiecare, in cea de 6 nu am bagat numic....
Razvan0606 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 21:39   #9
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,990
Mentioned: 174 Post(s)

PC-ul meu



Default Ce parere aveti despre resigilate emag ?

Trebuie alimentata si aia. Daca sursa nu are cauta un molex la 6 pini.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 21:59   #10
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,926
Mentioned: 99 Post(s)

PC-ul meu



Default

R9 290x pe Floston? Serios?
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 22:21   #11
R2Strike
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 933
Mentioned: 26 Post(s)

PC-ul meu

Default

Si ce daca, vede si el un foc de artificii.
Nu serios acum, R9 290X are pick-uri de peste 300W. Eu am avut un R9 290 pe o sursa Sirtec de 630W si tot reusea sa-mi solicite sursa destul de mult, era destul de calda daca puneam mana pe ea dupa o sesiune de gaming de 2-3 ore. Dupa ce am pus un GTX 1060, pe aceiasi sursa, era rece si dupa 5 ore de gaming. Incearca sa stai departe de AMD, placile vechi, consuma exagerat de mult curent. Chiar nu mai merita sa cumperi asa ceva acum, cand poti gasi GTX 970 SH la pret bun.
__________________
- USER OFFLINE -

Last edited by R2Strike; 01-03-2017 at 22:30.
R2Strike is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 22:21   #12
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,117
Mentioned: 84 Post(s)

PC-ul meu



Default

Stai potol, deci daca dai drumu la joc pe detalii blana pe sursa aia o sa vezi artificii in 3, 2 ,1.

ca idee un seasonic 620W cu FX8350 si 280X vajaia sursa de o lua naiba in gaming si era caldula, sursa care este silentioasa si niciodata nu o auzisem pana nu am pus 280x pe ea, tot FX8350 + 970 sursa era dead silent, asta ca idee sa-ti dai seama in ce te bani.

nu stiu ce CPU ai dar m-ai facut curios...

un sirtec (ca e de buget) de 600W recomand daca ai CPU AMD, daca ai intel una de 500 e suficienta si o gasesti usor si ieftina SH.

Last edited by agarici cu pedale; 01-03-2017 at 22:24.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 03:49   #13
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,536
Mentioned: 269 Post(s)

PC-ul meu

Default

+1

Diferenta trebuie sa merite cu adevarat ca sa mergi pe resigilate. Si ti-as recomanda sa iei doua produse, daca ai posibilitatea. Ai returul resigilatelor si 2 ani garantie.
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 08:30   #14
Razvan0606
Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 14
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Calculatorul este asta

http://altex.ro/sistem-it-myria-xdri...gb-gddr5-linux

placa video este asta

http://www.sapphiretech.com/productd...21473&lang=eng

Ce sursa imi recomandati ?
Razvan0606 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 12:35   #15
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,117
Mentioned: 84 Post(s)

PC-ul meu



Default

depinde de buget
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 12:39   #16
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 858
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ca idee, eu am dat un seasonic 430W, care tinea lejer r9 290, la 120ron. Deci daca nu ai procesor OC o sursa buna de minim 400W, preferabil 500w pentru a avea o rezerva de putere, e necesara si ieftina.
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2017, 12:53   #17
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,407
Mentioned: 197 Post(s)

PC-ul meu

Default

Calitatea conteaza, nu wattageul, asa sunt surse Delux de 600w care nu duc sistem de 300w, daca ma intelegi. Eu am 2500K @ 4600 si GTX 1060 (inainte aveam GTX 660 Ti si am tinut si HD 7950 <<dat ca era turbina si...zgomotoasa) pe o sursa de 380w. Si tine smecheria de 5 ani deja si nu arata imbatranire.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce parere aveti tonix Zona libera 6 21-12-2014 17:26
Ce parere aveti despre Android ? razvy_10 Telefoane mobile si alte gadgeturi 48 30-08-2012 19:08
Ce trepiede aveti si ce parere aveti despre ele? tiribomba Foto/Video 15 08-08-2011 21:52
Ce parere aveti ? -=VeNoM=- Zona libera 14 29-04-2011 14:22
Ce parere aveti despre acest model de Asus GTX 570 tphase Placi video 1 25-03-2011 11:04

 
Forum Stats
Members: 7,909
Threads: 19,322
Posts: 595,436
Total Online: 256

Newest Member: cube

Latest Threads
- by Monstru
- by fubu

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 00:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.