lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-10-2014, 18:32   #21
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Ia bagă un edit cu AE din Premiere direct să vezi cum moare
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 13:51   #22
Luc
Senior Member
 
Luc's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Arad
Posts: 367
Mentioned: 2 Post(s)


Default

nu il am instalat. dar stiu ce zici, stiu ca are preview to RAM care papa memorie mai ceva decat romanu' shaorme. insa strict pentru Premiere (+ dynamic link catre Audition sau Photoshop), 16 giga par sa fie suficienti.
__________________
Luc is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 14:39   #23
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Nu-i doar asta, dar are în plus și leakuri masive și uită să-și dea purge la cache de unul singur Da, pentru ce-ai spus tu acolo sunt ok 16GB RAM.
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 06:49   #24
IraqI_Freedom
Senior Member
 
IraqI_Freedom's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 831
Mentioned: 3 Post(s)




Send a message via MSN to IraqI_Freedom Send a message via Yahoo to IraqI_Freedom Send a message via Skype™ to IraqI_Freedom
Default

eu as recomanda asa ceva : http://www.ebay.com/itm/Asus-Z9PA-D8...item4627827e73
poate mai scazi un 200usd daca ii faci oferta.
mai mult de atat la banii astia...
__________________
Quote:
Originally Posted by Monstru View Post
fetite care s-au remarcat doar prin aptitudinile de a suge
Thank god for that
IraqI_Freedom is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 11:49   #25
FATHER
Ancient friend
 
FATHER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Satu Mare
Posts: 578
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

kpy, scuze ca ma bag dar am vazut ca baietii de pe threadul asta "stie"...

Baietelul meu s-a apucat sa lucreze in C4D, AE, Illustrator si ieri m-a pus sa-i descarc Sony Vegas. Bun. Pe langa ca treaba asta imi face mie forced upgrade la design skillz , trebe sa-i fac lui update la comp.
Si am doua variante. Am gasit undeva un combo cu 4690K si 16 gigi de ram. Suficient. Din sistemul actual raman SSD-ul, sursa si placa video ATI 6990.

Problema mea: avand in vedere ca jocurile astea noi au dimensiuni absolut aberante m-as feri sa instalez Win 8.1 pe SSD-ul de 128, ca se umple rapid.

M-am gandit sa instalez OS pe un hdd de 500 de gigi pe care-l am prin sertar dar atunci ma intreb : daca las in sistem si SSD-ul, atunci C4D sau AE pot sa-l utilizeze (pe el, pe SSD) pentru cache sau alte temporare de-ale lor? Makes any sense?

Sau sa pun Win pe SSD si sa fortez instalarea jocurilor pe hdd-ul de 500? Multumesc.
__________________
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
". . ." (Klaus iOhannis)

Last edited by FATHER; 08-10-2014 at 12:11.
FATHER is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 12:06   #26
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Stai liniștit că nu umplii un ssd de 128gb cu Windows. Îți rămâne spațiu pentru 1-3 jocuri importante (jucate cel mai des gen WOT). Având ssd install/uninstall se fac extrem de rapid. De ce să îți bați joc de așa pc punând OS pe HDD?
Da poți instala

Sent from Xperia Z1 Compact KitSlim_AMG [Evo 9] using Tapatalk.
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 12:22   #27
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by FATHER View Post
kpy, scuze ca ma bag dar am vazut ca baietii de pe threadul asta "stie"...

Baietelul meu s-a apucat sa lucreze in C4D, AE, Illustrator si ieri m-a pus sa-i descarc Sony Vegas. Bun. Pe langa ca treaba asta imi face mie forced upgrade la design skillz , trebe sa-i fac lui update la comp.
Si am doua variante. Am gasit undeva un combo cu 4690K si 16 gigi de ram. Suficient. Din sistemul actual raman SSD-ul, sursa si placa video ATI 6990.

Problema mea: avand in vedere ca jocurile astea noi au dimensiuni absolut aberante m-as feri sa instalez Win 8.1 pe SSD-ul de 128, ca se umple rapid.

M-am gandit sa instalez OS pe un hdd de 500 de gigi pe care-l am prin sertar dar atunci ma intreb : daca las in sistem si SSD-ul, atunci C4D sau AE pot sa-l utilizeze (pe el, pe SSD) pentru cache sau alte temporare de-ale lor? Makes any sense?

Sau sa pun Win pe SSD si sa fortez instalarea jocurilor pe hdd-ul de 500? Multumesc.
6990 este oleacă meh pentru ce-i în titlul threadului, dar poate rămâne pentru jocuri.

OS mere pe SSD, mereu. Cache ar trebui pus pe un alt SSD imho (eu așa lucrez), și limitat a.î. să nu umple discul. De asemenea, mare atenție, purge mereu la caches pentru că AE nu prea știe.

Tot ce-i joc pe altceva decât pe SSD, nu are rost.
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 15:12   #28
himself
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 205
Mentioned: 3 Post(s)


Default

la ce rezolutii ai tu acolo, un 4930k OCed s-ar putea sa nu iti ajunga, poate te gandesti la o configuratie 2x 6-core X56xx + GTX
himself is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 15:21   #29
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

De cand are treaba rezolutia mare cu numarul de cores?
De la 1920x1080 in sus esti limitat de placa video si cantitatea de vram, nu de numarul de nuclee din procesor.
4930k la 4-4.3ghz este arhi-suficient daca este cuplat cu placi video puternice (productie video samd). Asta pentru ce cere KPY, iar in cazul lui Father cred ca 6990 inca duce destule titluri + acel combo = LOVE
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 15:29   #30
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Omul se referă la encoding and shit (procesare, efecte, etc), într-adevăr un hexacore poate fi îndoit ușor, dar mnoah...
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 15:40   #31
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by kpy_here View Post
Am editat wish-ul .
Am pus 2x480 GB pentru SSD storage si 1x240 pt OS
Am pus inca un 980x, sa fie

Sursa e ok pentru tot sistemul ?
Nu stiu cum sta 980'ul, dar mare atentie, 780'ul si-o lua grav rau pana si de la un 560Ti in Vegas.
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 17:03   #32
himself
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 205
Mentioned: 3 Post(s)


Default

ca si referinta
nu vreau sa deschid nu stiu ce polemici, dar IMHO cand te gandesti la niste specificatii pentru un astfel de workstation, trebuie sa sti: faci si editare in timp ce randezi (sau te duci sa te culci), ce fel de efecte video o sa folosesti, faci 3-way color corection (chesti simple) sau dynamic link intre after effects si premier?
himself is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 18:24   #33
Luc
Senior Member
 
Luc's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Arad
Posts: 367
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Oh man... presupun ca daca ai dual CPU, pe primul il bagi la randare si cu al doilea poti sa incepi al doilea proiect
__________________
Luc is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 18:31   #34
himself
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 205
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Luc View Post
Oh man... presupun ca daca ai dual CPU, pe primul il bagi la randare si cu al doilea poti sa incepi al doilea proiect
Asta puteai sa imi spui in privat, ceva legat de topic ai?
himself is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 18:36   #35
Luc
Senior Member
 
Luc's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Arad
Posts: 367
Mentioned: 2 Post(s)


Default

linisteste-te draga. mai sunt unii care mai vor sa viseze putin cu ochii deschisi si sa-si exprime si ei un gand, un gand poate nu foarte util dar inca relevant cu problema discutata.
__________________
Luc is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 22:20   #36
FATHER
Ancient friend
 
FATHER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Satu Mare
Posts: 578
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Enz0 View Post
iar in cazul lui Father cred ca 6990 inca duce destule titluri + acel combo = LOVE
ATI 6990 inca duce tot si cand o sa observ ca tuseste, la o adica pot sa mai pun unul in X, cu bani marunti. Mai am un SSD Corsair ,de 90, si ma gandesc sa-l pun pe ala pentru cache...

Chiar azi am observat un director c4d in care balteau fo 15 giga de nu-stiu-ce...
Multumesc la tutulor...
__________________
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
". . ." (Klaus iOhannis)
FATHER is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 23:34   #37
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Ai hidrocentrala în spatele casei? Un singur GTX980 trece peste tot ce-i acolo, dar într-adevăr costă ceva mai mult
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2014, 12:11   #38
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,197
Mentioned: 81 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kpy_here View Post
Salutare,

Trebuie sa construiesc un sistem axat pe video production. Rezolutiile uzuale de procesare video si captura sunt WQSXGA (2560x1600) dar destul de curand o sa se foloseasca si 4k.
O sa se faca procesare si captura de continut video

-Am pus 3 SSD-uri deoarece vreau unul pentru sistemul de operare si doua in raid 0
-Placa video probabil o sa primeasca o colega la un moment dat pentru SLI

Am facut un wishlist aici:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/990586/

Any thoughts ?
Vezi ca SLI-ul NU ajuta in editare-codare-procesare video, pe Adobe suite.

Pe alte softuri NU cunosc.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2014, 18:59   #39
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,515
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

Se va face OC?
Daca nu, parca suna mai bine o placa de baza intel
Dintre toate configuratiile pe care le-am facut pana acum, cel mai mult au tinut placile de baza intel.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2014, 11:03   #40
FATHER
Ancient friend
 
FATHER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Satu Mare
Posts: 578
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Hit me baby, one more time...
Ce sa fie ? :
- 8 gigi Mushkin Blackline Ridgeback 2000 MHz DDR3 CL9 2x4
-16 gigi Corsair Value Select 1600MHz DDR3 CL11 2x8
__________________
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
". . ." (Klaus iOhannis)
FATHER is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recomandare sistem Office/monitorizare video/torrente BlackLoTuS Cutia de sub birou 25 16-06-2014 18:50
Recomandare sistem editare foto video GremliN Cutia de sub birou 17 03-10-2013 14:20
Placa video pentru un sistem Ivy Bridge hardware Placi video 7 25-08-2012 14:57
Placa sunet-proiecte\productie audio\muzica Luca Periferice 8 18-04-2012 10:01
Sfat placa video pt sistem cu i7 930 Butcher Placi video 9 27-06-2010 20:45

 
Forum Stats
Members: 7,682
Threads: 18,763
Posts: 582,436
Total Online: 486

Newest Member: godmasc

Latest Threads
- by Ncmihai
- by Bogd4n
- by LAB501

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.