lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 19-10-2015, 22:23   #41901
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 1,584
Mentioned: 18 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
Sunt noob la telefoane, caut aplicatie android de navigatie(gps, etc) dar care sa nu ceara conexiune internet, idei? Telefonu e un Lenovo Vibe X2 iar aplicatia instalata din fabrica lasa de dorit.
Map Factor pe mine ma multumeste 9x%. Am testat si Igo si Navigon, dar tot Map Factor il prefer. Ca idee, Navigon nu stie ca exista Baile 1 Mai la Oradea ... WTF.
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2015, 22:32   #41902
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,339
Mentioned: 57 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Mie imi place Sygic.
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2015, 22:48   #41903
coroianu67
Senior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 319
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sygic e chiar bun,il folosesc de peste trei ani fara probleme.
Harti la zi si foarte precise.Am licenta lifetime pentru europa.
coroianu67 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2015, 22:48   #41904
sebika
Senior Member
 
sebika's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Cluj
Posts: 406
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to sebika
Default

Here maps sau Sygic.
sebika is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 00:34   #41905
fullrespect
Ancient friend
 
fullrespect's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ploieşti, România
Posts: 2,755
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sygic all the way.
__________________
Quote:
Originally Posted by MazuX
sa tii o relatie de lunga durata nu e greu dar nici usor e ca si cum ai incerca sa gasesti un "oc stabil"
fullrespect is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 01:07   #41906
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,500
Mentioned: 479 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pe drumuri stiute Waze
Cand am nevoie de rutare serioasa (puncte intermediare, camere fixe, POI, chiar si cu schimbare de provider harti atunci cand e musai) merg pe iGO Primo Android sau pe iGO 8.3.5 pe device Mio.
Cand am chef de joaca, testez tot felul de dracii: acum ma joc intens cu iGO NextGen si OsmAnd.
Am renuntat la Sygic dupa ce m-a bagat pe interzis de cateva ori.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 15:05   #41907
alinescoo
Senior Member
 
alinescoo's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,637
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu

Default

Va povesteam în iunie ca a murit tata. Defapt era tatăl soției însă locuind împreună de 10 ani, era ca și tatăl meu. Săptămâna trecută tata a fost diagnosticat cu cancer la colon... Acum e în operație de extirpare a unei bucăți se colon, unde e tumora crescuta. Nu se știe cum o sa evolueze, însă e cert ca dacă scăpa din operație o sa urmeze chimioterapie. Asta da an...
__________________
Never tell your problems to anyone, 20% don't care and the other 80% are glad you have them.
alinescoo is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 15:07   #41908
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,015
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sănătate... și trebuie să fi puternic...
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 20:55   #41909
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,310
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Default

@Bugsy004 - Here Maps cere sa fac un cont, asa ceva nu accept, mersi de sugestie. @scutyjunior - o sa ma uit peste map factor. @sebika - o sa ma uit si pe sygic @kretzu77 - mersi de sugestie, ma uit peste ele si dau raspuns.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1800X, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, SM951-NVMe 256GB SSD, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.5U1
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 20:58   #41910
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,612
Mentioned: 639 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu folosesc iGo in mod offline. Se lauda si gMaps ca are mod offline, dar absolut de fiecare data cand incerc sa-l folosesc imi zice ca hartile sunt "outdated" cu toate ca am downloadat zona respectiva cu cateva ore inainte. So a big fuck you pentru maps.

In rest Waze cand ies din Bucuresti pentru radare si accidente, in oras gMaps. E mai lejer decat iGo.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2015, 20:59   #41911
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,228
Mentioned: 124 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Stie cineva pe cineva in Russia (Moscova sau pe langa) care sa intermedieze o tastatura ? Platesc in avans, etc, etc.
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2015, 13:04   #41912
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,463
Mentioned: 187 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

vedeţi că există o aplicaţie free pentru Android numită "Map of Romania" - eu am instalat-o dar pentru scop pietonal. Give it a shot - are modul offline.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2015, 13:06   #41913
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,566
Mentioned: 204 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Am si eu nevoie de ajutor.
Am o combina veche cu pickup cu iesire audio separata pentru 2 boxe. Exista adaptor pentru a conecta, sa zicem, o pereche de casti care au un singur conector?
Ce iese din combina nu este 3.5 mm, seamana mai degraba cu rca.
Adica un adaptor, la un capat sa aiba 2 conectori sa intre in combina si la un capat un conector 3.5 mm pentru alte boxe sau casti.

L.E. Cred ca e rca.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2015, 13:09   #41914
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,612
Mentioned: 639 Post(s)

PC-ul meu

Default

Asa adica?
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2015, 13:12   #41915
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,566
Mentioned: 204 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Da, cred ca asta imi trebuie. link
Dadui comanda. Thx.

Last edited by augustus; 21-10-2015 at 13:15.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 21-10-2015, 15:46   #41916
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,877
Mentioned: 168 Post(s)

PC-ul meu



Default

Western Digital buying SanDisk http://www.usnews.com/news/business/...orth-about-19b
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2015, 09:44   #41917
jok3r4u
Senior Member
 
jok3r4u's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Timisoara.
Posts: 782
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to jok3r4u
Default

Am o problemă cu Windows 10, îmi tot apar "artefacte" în start meniu de exemplu, se amesteca opțiunile, în loc de power scrie pictures, când dai hover peste ele se schimba în Dumnezeu știe ce, etc...

Știe cineva despre ce poate să fie vorba? Am de instalat driverul video și tot așa face. Când e fresh provenit pc-ul este tot în regulă, dar după o anumită perioadă de timp o ia pe arătură. Din ce am observat nu e legat doar de start meniu, câteodată îmi dispare și listă cu rețele wifi.



Sent from my SM-N920C using Tapatalk
__________________
eat. lift. misc. sleep. repeat
jok3r4u is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2015, 10:33   #41918
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,967
Mentioned: 77 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am patit si eu asta destul de des la inceput, probabil driver AMD sau ceva aiurea, nu am stat sa identific problema cu google pentru ca apare foarte rar la mine.

btw, sa ai toate update-urile facute la zi. la mine facea doar la start, cand treceam cu mouseul peste se corupeau caracterele.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2015, 16:42   #41919
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,566
Mentioned: 204 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Un editor pdf? Nu vreau sa fie online.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2015, 20:28   #41920
booster
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Piatra Neamt si Cluj-Napoca
Posts: 1,055
Mentioned: 43 Post(s)


Send a message via Yahoo to booster
Default

Este cineva prin Cluj sau prin apropiere care ar putea sa imi imprumute cateva ore un 4690k,4770k sau 4790k care sa faca 5GHz? Multumesc anticipat.
__________________
[email protected] GHz 1.2V,Custom Loop,Asus Maximus VII Gene,8Gb Corsair Vengeance ,Zotac 1070 AMP! Extreme,SSD OCZ Vertex 3,WD 250gb,WD 500gb,Toshiba DT01ACA300 3TB,Haf 922,Corsair VX550, DELL U2312HM,3xscythe slip stream 1900rpm,CM MegaFlow 200mm,fan controller Scythe KazeQ
booster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,677
Threads: 18,751
Posts: 582,250
Total Online: 421

Newest Member: georgegrigore69

Latest Threads
- by Miru
- by Ncmihai
- by Otman

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 02:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.