lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Memorii & stocare
Connect with Facebook

Memorii & stocare RAM, ROM, SSD, HDD ...


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-06-2018, 15:48   #2881
gmc
Senior Member
 
gmc's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bucuresti
Posts: 401
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by gmc View Post
E bulit au ba?
Doar in HDTune sunt erorile alea..
Il avea cineva la 450lei, l-am dat inapoi si mi-am luat un 850evo, piticii sunt relaxati
gmc is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2018, 16:49   #2882
gmc
Senior Member
 
gmc's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bucuresti
Posts: 401
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by reflavius View Post
Daca ai 8gb ram, disable direct , tot, inclusiv hibernate....daca ai pe la 32 GB, faci suspend to ram virtual , garantat nu o sa simti lipsa scrieri pe ssd

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk 2
Quote:
Originally Posted by mbc View Post
La 8GB, disable... cred ca iti place sa traiesti periculos Plus ca unele programe functioneaza ca un porc fara virtual memory.
Trezesc un mort din 2014, mai folositi virtual memory? Pe SSD? Ma gandeam sa-i dau disable..
gmc is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2018, 16:52   #2883
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,502
Mentioned: 1001 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Unele programe nu merg bine fara virtual memory. N-are nici o treaba cu SSD sau cu cati RAM ai. Ce treaba are ca e SSD? Doar nu o sa pui pe HDD ca sa stai dupa el.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2018, 18:09   #2884
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,608
Mentioned: 639 Post(s)

PC-ul meu

Default

Confirm, 32gb RAM here si cand am incercat fara VM am avut tot felul de probleme. La ce fac eu, 15gb VM pe SSD sunt ideali.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2018, 11:37   #2885
dic1
Member
 
dic1's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by gmc View Post
Trezesc un mort din 2014, mai folositi virtual memory? Pe SSD? Ma gandeam sa-i dau disable..
Eu am setat manual 1GB de virtual memory peste tot (am 8GB RAM la laptop si 16GB, respectiv 24GB RAM la cele 2 desktop-uri). Sunt programe care aloca virtual memory si apar erori daca nu ai disponibila; pana acum nu am primit erori la 1GB.
dic1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,677
Threads: 18,749
Posts: 582,159
Total Online: 462

Newest Member: georgegrigore69

Latest Threads
- by matose
- by Steve-o
- by Monstru
- by Ncmihai

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 17:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.