lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-05-2014, 14:22   #41
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,312
Mentioned: 522 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ii rog pe cei care au postat probleme si s-au rezolvat va rog s apostati si ca s-au rezolvat.
Nu vreau sa raman dator cu scuzele, daca e cazul sa mi le cer.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 14:35   #42
fanE3d
Senior Member
 
fanE3d's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bucuresti
Posts: 425
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to fanE3d
Default

Cui sa le ceri? Le oferi :P
__________________
-----------------------------------------------
"Nimic nu e firesc, firesc ar fi sć nu fie nimic"
fanE3d is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 14:41   #43
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Stai sa vezi cand o sa sara toti cu sesizari. O sa fie cam ceva de genul...Kung Fu Hustle
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 15:03   #44
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,914
Mentioned: 512 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Ok, hai sa ne relaxam si sa lasam threadul sa isi urmeze cursul.

Cei care au ceva de sesizat, reclamat - postati aici si dati-i lui DigiHelper pe PM datele exacte (nr contract etc)

DigiHelper - confirma aici ca ai trimis sesizarile mai departe, te rog

Cei care au sesizari trimise postati aici cand s-au rezolvat (sau in caz ca in termen de 7 zile lucratoare nu s-a schimbat nimic, postati asta).

Ok?
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 16:30   #45
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,502
Mentioned: 30 Post(s)




Default

Aceeasi situatie cu MBC, nu am primit routerul pt gigabit, daca nu este 1043 v2 disponibil si acel 3600 o fi bun presupun, ai pm cu datele
Ms!
bmf is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 16:34   #46
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,265
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

3600 e cam aceeasi chestie cu 1043 v2 din cate am vazut.

Eu am renuntat la idee, dar imi pare bine sa vad ca s-a schimbat politica. Oricum, cel mai bun suport pe care l-am primit vreodata de la RDS a fost aici, acum pe forum )
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 18:11   #47
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,911
Mentioned: 211 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by GENiEBEN View Post
Personalul este la fel de pregatit pe cat sunt platiti, nu e de mirare, ceva tipic in Ro.
Un Net Admin la RDS, salariu de bază 3500 RON. Not bad. Mai mult decāt oferă o corporaţie multinaţională de la noi.

Īn altă ordine de idei, @DigiHelper: eu unul sunt mulţumit de RDS. Nu am nimic rău de zis, poate doar că router-ul TP-Link 3600 are bube dar asta nu e vina voastră.

Acestea fiind zise, vă recomand să luaţi la puricat baza de date cu acoperirea, cunosc personal 4 oameni care au vrut să-.şi facă abonament la voi şi li s-a spus că "nu există acoperire īn zonă", asta īn condiţiile īn care toţi vecinii lor aveau RDS bine mersi. Ironia maximă este că unul dintre cei de mai sus avea echipamente RDS la el īn casă, care erau folosite pentru a furniza servicii de internet vecinilor... dar el "nu avea acoperire".

Mă gāndesc că aveţi un rogue employee acolo care īşi bate joc.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 19:34   #48
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,213
Mentioned: 99 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nici eu in 12 ani de RCS-RDS nu am avut nici o problema cu ei, nici macar o reclamatie, insa de cand am schimbat abonamentul la o saptamana a cedat fibra in mufa, dar pe asta au rezolvat-o rapid, poate am inceput cu stangul la noul abonament si de aia ma tot amana cu televizorul .
Oricum mai am rabdare o saptamana sa vedem daca demersurile lui DigiHelper au vreun rezultat, are de asemenea multumiri anticipate din partea mea, macar a incercat.
__________________
Viata nu se masoara īn numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.

Last edited by Jocker; 08-05-2014 at 19:54.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 19:48   #49
DigiHelper
Ancient friend
 
Join Date: May 2014
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)


Default

@Jocker am primit raspuns, e mai jos.
Quote:
buna ziua,
momentan acest tip de tv nu este pe stoc.
Te pot asigura insa ca e in atentia directa a departamentului comercial comanda ta, indata ce vor veni noi echipamente (nu ar trebui sa dureze prea mult) vei fi contactat.
DigiHelper is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 19:49   #50
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,098
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu cand am fost la ei la caserie sa imi fac contractul pt net (pe fir) m-au intrebat daca cunosc persoane din zona care au internet de la ei. Ma rog, probabil tanti de la casierie nu avea treaba cu astfel de chestii mai ales ca nu aveau serviciul asta disponibil la mine decat de vreo saptamana, doua. Au venit baietii la vreo 2 zile, au instalat si gata. In rest fara prea mari probleme, cate-o fibra rupta o data pe an si cam atat.

Sent from Acer S500
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 20:09   #51
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,929
Mentioned: 256 Post(s)


Default

E acelasi helper de pe softpedia, nu ?
Ca de mai mult de o luna astept un decodor HD.... si vad ca altii primesc in cateva zile
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 20:10   #52
HymuraX
VIP
 
HymuraX's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Constanta
Posts: 1,235
Mentioned: 33 Post(s)




Default

Ce trebuie sa fac pentru trecerea de la un pachet la altu de internet? Trebuie sa ajung la un punct RDS sau pot suna/trimite un mail?
__________________
This ain't no place for no hero, this ain't no place for no better man.
HymuraX is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 20:35   #53
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,911
Mentioned: 211 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by HymuraX View Post
Ce trebuie sa fac pentru trecerea de la un pachet la altu de internet? Trebuie sa ajung la un punct RDS sau pot suna/trimite un mail?
Ceri online, de aici.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 02:38   #54
DigiHelper
Ancient friend
 
Join Date: May 2014
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by HymuraX View Post
Ce trebuie sa fac pentru trecerea de la un pachet la altu de internet? Trebuie sa ajung la un punct RDS sau pot suna/trimite un mail?
Daca ai pachet FiberLink 50 upgrade-ul se poate face telefonic la relatii clienti pana la FiberLink 100.

Daca ai FiberLink 100 si vrei FiberLink 500 sau 1000 acesta se poate face doar din contul tau DigiCare (digicare.rcs-rds.ro)

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
E acelasi helper de pe softpedia, nu ?
Ca de mai mult de o luna astept un decodor HD.... si vad ca altii primesc in cateva zile
Da, acelasi helper

Imi poti spune te rog numarul comenzii? eventual pe privat.
DigiHelper is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 08:22   #55
Miru
Ancient friend
 
Miru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,409
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sunt de ceva timp la RDS si pot spune ca nu am avut niciodata probleme cu ei. Daca a fost vreuna (minora) s-a rezolvat in maxim o ora. Intentionez sa-mi maresc abonamentul si sa imi pun cablu. Totusi am o nelamurire care am sa i-o expun domnului digihelper pe pm.
Miru is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 10:13   #56
Chipicao
Ancient friend
 
Chipicao's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3,513
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Chipicao
Default

Vreau sa folosesc Digi Storage pe post de backup pentru documente.

1. Cum este stocata parola contului Digi Storage? Ma refer la stocarea pe serverele RCS-RDS.
Din experiente anterioare s-a dovedit ca parolele PPPoE sunt salvate ca plain-text si pot fi accesate de catre angajatii RCS-RDS.
Sper ca nu e cazul si aici.

2. Atunci cand o aplicatie adauga date intr-un fisier si il salveaza in repetate randuri, cum ar fi un log, Digi Storage incearca din rasputeri sa il incarce in cloud si la un moment dat intra in "conflict". Transferul fisierului respectiv nu doar ca nu se finalizeaza cum trebuie, dar il mai si redenumeste cu extensia .conflict si il ignora de aici incolo.

Ca sa fiu sigur ca nu e de vina aplicatia respectiva, am reprodus problema cu un fisier text pe care l-am modificat si salvat in mod repetat cu notepad.

Se poate rezolva?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Digi_conflict_log.png
Views:	243
Size:	248.0 KB
ID:	43617   Click image for larger version

Name:	Digi_conflict_test.png
Views:	222
Size:	215.1 KB
ID:	43618  
__________________
μή μου τούς κύκλους τάραττε
Chipicao is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 11:38   #57
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,911
Mentioned: 211 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Chipicao View Post
1. Cum este stocata parola contului Digi Storage? Ma refer la stocarea pe serverele RCS-RDS.
Din experiente anterioare s-a dovedit ca parolele PPPoE sunt salvate ca plain-text si pot fi accesate de catre angajatii RCS-RDS.
Sper ca nu e cazul si aici.
Confirm, eu sunt ăla care a detectat chestia asta. De-aia nici nu folosesc serviciile de stocare de la RDS.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 12:26   #58
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,247
Mentioned: 50 Post(s)


Default

“Informaţiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul său de Facebook privind o presupusă vānzare a operaţiunilor de distribuţie prin cablu, telefonie şi internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavānd nici o bază reală”, au declarat reprezentanţii RCS&RDS.

Cert este că speculaţia lui Turcescu vine īn contextul īn care RCS-RDS a īncheiat, luna trecută, un acord de roaming cu Vodafone pe o perioadă de 2 ani, prin care şi-a extins acoperirea la nivel naţional pentru serviciile de telefonie mobila (Digi Mobil).
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 16:33   #59
fullrespect
Ancient friend
 
fullrespect's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ploieşti, Romānia
Posts: 2,760
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ciripesc nişte păsărele cum că RCS&RDS vor fi cumpăraţi de Vodafone, care la rāndul lor vor fi păpaţi de AT&T

Se mai aude ceva şi de T-Mobile pe piaţa din Ro, dar rămāne de văzut.
__________________
Quote:
Originally Posted by MazuX
sa tii o relatie de lunga durata nu e greu dar nici usor e ca si cum ai incerca sa gasesti un "oc stabil"
fullrespect is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 16:37   #60
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,979
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu



Default

T-Mobile a māncat deja Romtelefon/Cosmote/Germanos.
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nokia 808 PureView lansat oficial in Romania LAB501 Articole 8 12-06-2012 20:34
Samsung Galaxy S III lansat oficial in Romania Micutzu Stiri 8 18-05-2012 11:15
Nokia Lumia 610NFC anuntat oficial Micutzu Stiri 0 11-04-2012 18:30
3DMark 2011 anuntat oficial Monstru Stiri 12 27-05-2010 09:47

 
Forum Stats
Members: 7,952
Threads: 19,496
Posts: 599,496
Total Online: 261

Newest Member: oldkain

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru
- by Boggy
- by stivut

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 20:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.