lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Extreme 501 > Overclocking & benchmarking
Connect with Facebook

Overclocking & benchmarking Nu te supara, ce inseamna "stock" ?


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27-06-2017, 11:20   #1
JAGUAR
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 342
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default OC Saphire R9 280X Dual-x OC

Salutare colegi. Am o problema pe care pur si simplu nu pot sa o inteleg, am tot citit forumuri si forumuri si nu gasesc o solutie.

Am zis sa dau un overclock, ceva lejer urmand ca mai apoi sa imping cat pot de mult componentele asa ca:

Am dus procesorul la 4.5 cu 1.17 voltaj, si ramii la 2400 cu 11-12-12-35-1T timings. Toate bune si frumoase, super temperaturi, o sa imping mai tare pe aici si am zis sa trec si la placa video. Am deschis afterburner, arata 870 core clock si 1500 mem clock, am deschis un uningine extreme, osd-ul nu indica ca ar folosi boost-ul la 1020 core clock(deja parea ciudat), dar am zis oricum sa-i dau overclock. M-am dus direct spre 1150 core cu 1650. Validare gpu-z, cpu-z, un stress test de stabilitate, toate bune si am zis sa rulez uningine din nou. Surpriza. Tot 870 cu 1500 ruleaza. Sunt in pana de idei, nu pot sa inteleg de la ce este problema. Singura mea idee este driverul, probabil sunt probleme pe la AMD, dar am vazut posturi despre aceasta problema de prin 2015 pana acum.

V-ati mai intalnit cu asa ceva? Daca da, care a fost solutia? Sau ce credeti ca ar cauza aceasta problema? Multumesc anticipat!

PS: Validarea GPU-Z: https://www.techpowerup.com/gpuz/details/e99a7

LE: Nu inteleg cum s-a postat de 2 ori thread-ul. In orice caz, am rezolvat, era un conflict cu Discord aparent. Am tot citit ca multi enumerau aplicatii care cauzau problema. Am sters discord, am dezinstalat in safe mode cu ddu driverul, am bagat versiunea precedenta si e ok acum. De-asemenea, daca se poate sa se stearga celalalt thread caci am editat aici in caz cum am rezolvat in caz ca cineva mai intampina o problema de genu' asteia.

Last edited by JAGUAR; 27-06-2017 at 12:12.
JAGUAR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,689
Threads: 18,775
Posts: 582,754
Total Online: 492

Newest Member: Leonard2000

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 11:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.