lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29-12-2019, 16:09   #3261
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 10,786
Mentioned: 130 Post(s)

PC-ul meu



Default

Te-ai capsat bine.. Bravo BRO!
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 29-12-2019, 16:11   #3262
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 4,454
Mentioned: 162 Post(s)

PC-ul meu

Default



Gata, scuze de offtopic.
__________________
GAMING gear™ i9-9900K/5000MHz/1,30V||MoRa 360 & LECO custom loop watercooling GPU+CPU||Aorus RTX2080Ti Extreme WB & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z390 Taichi Ultimate||2x8Gb [email protected] CL15-1,365V||Samsung NVMe 1TB+512GB+2x2TB RAID 1 Samsung S-Ata SSD||Seasonic Platinum 1000W||Asus ROG Swift PG27VQ 3D LED 144Hz||NZXT 440 case Win 10
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2019, 14:29   #3263
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 7,378
Mentioned: 295 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Am un pc cu o placa de baza asrock b75 pro3-m si un i3 3240. De fiecare data cand inchid calculatorul si inchid priza, se reseteaza bios-ul, la pornire ma intreaba daca vreau sa selectez boot drive sau sa intru in bios, ventilatoarele pornesc la 100%, practic se reseteaza bios-ul.
In afara de baterie, ar putea fi altceva?
Daca il inchid si nu inchid si priza, cand ii dau drumul intra direct in windows.
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 30-12-2019, 14:40   #3264
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 6,173
Mentioned: 252 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ora, data sunt resetate?
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2019, 15:17   #3265
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,182
Mentioned: 153 Post(s)

PC-ul meu

Default

Vezi in BIOS/hardware monitor ce tensiune are bateria. Sau cu un program gen hwmonitor direct in windows.
Asta daca n-ai aparat de masura
kobro is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2019, 15:18   #3266
coroianu67
Senior Member
 
coroianu67's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 639
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Default

@Augustus din ce descrii ,bateria pentru bios e moarta.

Cum spune si @Vibeup daca ora si data sunt resetate e bateria.
coroianu67 is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2019, 15:22   #3267
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 9,088
Mentioned: 316 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by augustus View Post
Am un pc cu o placa de baza asrock b75 pro3-m si un i3 3240. De fiecare data cand inchid calculatorul si inchid priza, se reseteaza bios-ul, la pornire ma intreaba daca vreau sa selectez boot drive sau sa intru in bios, ventilatoarele pornesc la 100%, practic se reseteaza bios-ul.
In afara de baterie, ar putea fi altceva?
Daca il inchid si nu inchid si priza, cand ii dau drumul intra direct in windows.
Schimbă bateria plăcii de bază.
E o baterie CR 2032.
__________________
Folosește voucherul S18AZ8IG și primești un discount de 1% la pcgarage.ro
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2019, 15:25   #3268
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 7,378
Mentioned: 295 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Da, se reseteaza si ora/data.

@kobro Nu am aici multimetru...

Cand mai ies din casa o sa iau o baterie. Nu mai sunt sigur ce tip, 2032 cumva?
@Bugsy004 Multumesc.


L.E. Schimbai bateria, totul ok acum. Multumesc pentru raspunsuri.
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.

Last edited by augustus; 30-12-2019 at 18:38.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 11-01-2020, 15:40   #3269
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 7,378
Mentioned: 295 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Nu reusesc sa controlez din driver-ul amd adrenalin ventilatoarele placii video, ma enerveaza ca are mod 0 rpm si le porneste de abia la 59 de grade, desi eu setai din fan tuning sa porneasca la 35% de la 30 de grade.
Nu stiu ce rahat sa-i fac, ca nu as instala msi afterburner pentru ca primeam crash-uri inainte.
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 11-01-2020, 15:45   #3270
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 13,618
Mentioned: 785 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pai instaleaza si vezi daca mai primesti. Nu cred ca o sa ai probleme.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is online now   Reply With Quote
Old 11-01-2020, 15:48   #3271
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 7,378
Mentioned: 295 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Termin azi de instalat programe si fac un backup, apoi o sa instalez si afterburner...
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 13-01-2020, 16:21   #3272
Ares
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 435
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu

Default

Zotac GTX 1080ti Extreme Core Edition, la frecventele stoc in 3dmark Time Spy face freeze sau apar cateodata artefacte. Daca reduc memoriile cu 50Mhz e in regula.

Placa este pusa vertical pe un adaptor Coolermaster.

In jocuri nu am artefacte, in Furmark nu se vede nimic.

Procesorul 9900k l-am pus stoc, sursa Seasonic 1000w, verificat cabluri, totul ok ?

O pun pe OLX sau nu ?
Ares is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2020, 20:29   #3273
droopy_ro
Senior Member
 
droopy_ro's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucharești
Posts: 1,349
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sa nu fie ceva de la drivere, ai incercat alta versiune de drivere, dupa ce ai curatat cu DDU din safe mode ?
__________________
“The nail that sticks out gets hammered down”
droopy_ro is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2020, 21:20   #3274
Ares
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 435
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am incercat tot felul..windows nou.
Ares is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2020, 00:32   #3275
ionutzu71
Senior Member
 
ionutzu71's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Pitesti
Posts: 2,350
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ionutzu71
Default

Am avut un gtx 1070 ti Strix care se manifesta in acelasi mod, functiona perfect in WOT, F1 , Far Cry5 , etc. Cand ii dadeam un Unigine Heaven apareau artefacte si se bloca sistemul dupa 7-10 min. Daca ii coboram frecventele la memorii mergea super stabil. Norocul meu este ca il cunosteam pe cel care mi-a vandut placa, asa ca am dus-o inapoi si am schimbat-o cu alta care functioneaza perfect. Pot sa spun ca cel care a cumparat acea placa, intamplator il cunosc si pe acela, a ramas fara placa video dupa vreo doua luni.
Se umplea monitorul de artefacte si daca juca tetris.
Nu ma hazardez sa trag o concluzie. Dar daca doresti sa vinzi acel 1080ti pe OLX, stiind ca nu este OK ...
__________________
...
ionutzu71 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2020, 10:19   #3276
Ares
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Cluj Napoca
Posts: 435
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am sa ard in focurile vesnice din iad chill dude, era o gluma ...
Ares is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2020, 16:32   #3277
ionutzu71
Senior Member
 
ionutzu71's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Pitesti
Posts: 2,350
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ionutzu71
Default

Nu este problema! Sper sa poti sa rezolvi problema cat mai ieftin cu putinta. Spor!
__________________
...
ionutzu71 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2020, 16:35   #3278
gg0
Senior Member
 
gg0's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Bucuresti
Posts: 606
Mentioned: 17 Post(s)


Default

Eu am avut probleme cu un adaptor d-ala vertical, ceva phanteks. Placa nu mai dadea semnal cu adaptor.
gg0 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2020, 23:35   #3279
labuser
Senior Member
 
labuser's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 820
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Default

eu sper sa fii bine parlit, glumesc.
placa aia sigur a fost minata in ultimul hal?
ai testat si fara adaptor ? ai instalat MasterPlus software?
din ce am citit pe newegg, utilizatorii au pierdut 30% din performanta pe rtx 2080ti, deci e explicabil cand iti merge si cum iti merge.
l.e. cred ca mai bine pui adaptorul pe ebay la pret mare.
se plang americanii ca e out of stock.
__________________
nickname anterior: cerulliber
new Ryzen troll.
labuser is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2020, 02:04   #3280
Victor
Senior Member
 
Victor's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Timisoara
Posts: 644
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu

Default

@Ares io ti-am zis ca primu lucru sa probezi placa fara adaptor :P
__________________
Old troll...
Victor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,863
Threads: 23,519
Posts: 701,734
Total Online: 2018

Newest Member: Roxi93

Latest Threads
- by Arise
- by Monstru
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 12:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.