lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27-12-2014, 19:37   #881
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,707
Mentioned: 1237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

1000Mbps ar merge si uploadul daca ar scoate limitarea. GPON merge undeva la 2500 Mbps down / 1250 Mbps up fara absolut nici o limitare (dar pentru asta ai avea nevoie de echipamente 10 Gbps, evident.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2014, 21:54   #882
Caponescu
Senior Member
 
Caponescu's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 419
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Oricum nu ma pot impaca mai deloc cu ruterul lor ZTE si nu prea gasesc la noi alternativa cu intrare GPON.
__________________
Caponescu is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 19:35   #883
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 6,911
Mentioned: 270 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Daca vreau sa trec la abonamentul Digi500, trebuie sa schimbe fibra in casa?
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 19:44   #884
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,707
Mentioned: 1237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Daca ai Gpon nu. Legatura cu echipamentul nu e de 1000 Mbps?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 19:49   #885
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 6,911
Mentioned: 270 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Daca ai Gpon nu. Legatura cu echipamentul nu e de 1000 Mbps?
Ha? Nu stiu. Incerc sa caut pe Google si voi afla cand ajung la Bucuresti. Voi reveni cu detalii.
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 19:50   #886
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tg. Mureș / Cluj Napoca
Posts: 9,482
Mentioned: 270 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Caponescu View Post
Oricum nu ma pot impaca mai deloc cu ruterul lor ZTE si nu prea gasesc la noi alternativa cu intrare GPON.
routerul ZTE n-are treaba cu GPON
poate te referi ONT, totusi care e "neimpacarea" ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 20:40   #887
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,707
Mentioned: 1237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by augustus View Post
Ha? Nu stiu. Incerc sa caut pe Google si voi afla cand ajung la Bucuresti. Voi reveni cu detalii.
Nu ai nevoie de schimbare de fibra. Singura posibilitate este sa ai nevoie de alt echipament de fibra, dar probabil ca nu e nevoie nici de aia.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2015, 00:25   #888
Caponescu
Senior Member
 
Caponescu's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 419
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
routerul ZTE n-are treaba cu GPON
poate te referi ONT, totusi care e "neimpacarea" ?
Acesta este routerul poate nu am inteles eu cum trebuie termenii desi vad ca unde intra fibra scrie PON si de aici am zis "intrare GPON" in fine, probleme am in sensul ca uneori nu este vazut semnalul wifi de alte device-uri din casa, dau un restart la router si isi revine.
Alte dati merge netul foarte prost, in sensul ca abia se deschide o pagina (ca pe vremea dial-up, daca pornesc al doilea tab deja nu mai am conexiune - pica tot netul). Ce este curios este ca daca dau restart la PC isi revine si merge ok, dar acum 3-4 zile a trebuit sa dau restart de 3 ori pt. a functiona in parametri normali, aici este posibil sa fie PC-ul de vina, parca intra intr-un fel de stand by routerul o data cu inchiderea PC-ului.
Toate astea se intampla de la instalarea acestui router, la cel vechi nu aveam astfel de probleme. Intre timp am reinstalat si windows-ul gandindu-ma ca poate e ceva de la PC (conflict drivere la placa de retea sau ceva asemanator) acum cu un windows "curat" si alte drivere mai noi am aceleasi probleme, nu mereu dar sunt cam la 2-3 zile.
__________________

Last edited by Caponescu; 04-01-2015 at 00:34.
Caponescu is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2015, 08:23   #889
sammurai
Ancient friend
 
sammurai's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Iasi
Posts: 2,806
Mentioned: 64 Post(s)

PC-ul meu



Default

RDS fibra de 1 Gb

cu RDS:


cuTelekom:


cu UPC:


Nu inteleg de ce pe utorrent nu depasesc 30-31 MB/s. O fi ceva config ce mie imi scapa.
La un download de driver Nvidia am vazut si 55-56MB/s, similar si la Microsoft in zile ff bune.
__________________
Lenea este principalul factor de dezvoltare tehnologica
sammurai is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2015, 08:58   #890
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,438
Mentioned: 139 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

la torrente trebuie sa si scrii datele downloadate si in cazul asta nu se face secvential
asa ca cel mai probabil omori hdd-ul.

incearca sa downloadezi pe ssd si tweakuieste clientu de torrente.
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 11:39   #891
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,263
Mentioned: 52 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by sammurai View Post
Nu inteleg de ce pe utorrent nu depasesc 30-31 MB/s. O fi ceva config ce mie imi scapa.
Utorrent 2.2.1 este cel mai bun pt rds. La mine sare de 110mb/sec
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 14:21   #892
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,435
Mentioned: 215 Post(s)

PC-ul meu

Default

Un link cu el ?
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 14:43   #893
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

http://filehippo.com/download_utorrent/9859/
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 15:03   #894
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,435
Mentioned: 215 Post(s)

PC-ul meu

Default

Credeam ca e ceva kit modificat special
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 15:08   #895
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

2.2.1 este ultima varianta stable de utorrent. Tot ce inseamna 3+ e un ***** plin de ads si spyware. Mai e si instabil pe deasupra.
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 15:15   #896
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,435
Mentioned: 215 Post(s)

PC-ul meu

Default

Momentan folosesc QBittorrent, dar merge cam slabutz
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 15:30   #897
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

qBittorrent isi pierde setarile daca dai restart la PC fara sa il opresti inainte. La fel se intampla daca pica curentul. Si la cum se restarteaza Windows-ul cand vine vorba de update-uri...
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2015, 22:02   #898
Chipicao
Ancient friend
 
Chipicao's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3,513
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Chipicao
Default

Nu mi s-a intamplat niciodata, si folosesc Qbit de aproape un an.
__________________
μή μου τούς κύκλους τάραττε
Chipicao is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2015, 15:26   #899
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,435
Mentioned: 215 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by s3r0t0n1n View Post
Nu e compatibil cu 8.1 ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	367
Size:	67.9 KB
ID:	47187  
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2015, 16:10   #900
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,217
Mentioned: 58 Post(s)


Default

Ba da.

M3kk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computex 2010 - OCZ duce la extrem viteza dispozitivelor de stocare Micutzu Stiri 0 07-06-2010 20:30
Recomandare provider internet in zona Bd. TH. Pallady al3_xxx86 Zona libera 11 26-05-2010 22:16
Kingston creste viteza pentru Flash USB DataTraveler 410 Micutzu Stiri 1 24-09-2009 11:20

 
Forum Stats
Members: 8,454
Threads: 22,199
Posts: 663,787
Total Online: 542

Newest Member: teomihail1987

Latest Threads
- by Monstru
- by matose
- by crabu
- by Arise
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 03:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.