lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Extreme 501 > Modding
Connect with Facebook

Modding Electronica aplicata si alte practici oculte


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 19-10-2009, 19:16   #41
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Sigur ala e pinul FB?
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 19:25   #42
poparamiro
offline
 
poparamiro's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,863
Mentioned: 24 Post(s)




Default

Da, este pinul 6 (de la stinga la dreapta pe latura aia) si are 23k la masa, se modifica voltajul daca modifici valoarea.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	xx.PNG
Views:	605
Size:	35.9 KB
ID:	2741  

Last edited by poparamiro; 19-10-2009 at 19:30.
poparamiro is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2009, 18:57   #43
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default Gigabyte GV-NX96T512HP

Intrebare... cum i-ash putea modifica in bios voltajele pentru gpu si memorii? Care ar fi niste setari decente... Ar merita investitia intr-un cooler nou care sa imi permita si montarea de radiatoare pe memorii eventual VRM? Ar fi interesant unul gen Deepcool V4000 daca e compatibil cu 9600gt-ul meu.
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2009, 19:44   #44
poparamiro
offline
 
poparamiro's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,863
Mentioned: 24 Post(s)




Default

Daca vrei bench trebuie sa il modezi hardware si sa pui un cooler performant (Zerotherm HC 92 daca se potriveste), daca nu vrei bench nu prea are rost sa te stresezi.
poparamiro is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2009, 20:04   #45
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Faina recomandare, 3300 RPM Ideea era sa mai storc ceva in plus fata de ce imi ofera in prezent... 820/2050/1150(2300 efectiv). Folosesc pentru OC EVGA Precision dar nu imi da voie sa umblu si la voltaje... Gamer HUD-ul de la Gigabyte imi da voie dar nu obtin rezultatele astea cu acel program... Dar tinand cont si de costuri... mai bine imi vad de treab si las lucrurile asa cum sunt. Oricum, multumesc Ramiro
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2009, 22:30   #46
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

O sa apara si DeepCool V4000 in Romania dupa jumatatea lui noiembrie si o sa fie ~100-110RON
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2009, 22:54   #47
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Multumesc de pont, adevarul ca cu ala, ceva ventilatoare pe el si nishte radiatoare pe memorii ash putea cred sa urc mai sus placa video, sau sa am racire mai buna cu setarile de acum... in teste, jocuri (exceptie facand crysis) nu sunt probleme dar daca rulez OCCT GPU cu verificarea erorilor sau ATI Tool(parca asta era) dupa 5-10 minute incepe sa numere si erori. Una peste alta, nu shtiu in ce masura costul s-ar justifica. 110 Cooler+15 radiatoare autoadezive + ventilatoare... se duce destul in sus.
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2009, 00:25   #48
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Are 2 ventilatoare de 80mm din fabrica si radiatoare autoadezive
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2009, 00:38   #49
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

In cazul asta... parca parca incep sa se invarta rotitele...
Am vazut pe pcgarage nishte radiatoare de 4 mm inaltime si e posibil sa incapa intre integrate si radiatoarele actualului cooler. Dar imi pare ca tot nu e bun, unul din radiatoarele coolerului nu o sa lase aerul sa ajunga la ele... In fine... Te mai intreb un lucru.... e eficient coolerul ala (DeepCool V4000)? cu asta in full load nu trec de 55*C 60 maxim vara ca i-am mai improvizat un vent de 80mm la ~2500 RPM si face treaba buna cel putin pentru GPU. Scuze ca nu am fost atent, poate s-a vorbit de el dar daca am rata informatia...
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2009, 00:41   #50
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

O sa faca h3xor niste teste cu el dar e o stanca de cupru -> e bun cu airflow mare
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2009, 00:53   #51
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Ar fi interesant sa-l testeze pe placa mea... i-as pune-o la dispozitie Dupa, daca imi plac rezultatele, iti iau tie altul cand apare in tara... ce zici?
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 21:40   #52
TheDogg
Ancient friend
 
TheDogg's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Craiova
Posts: 1,449
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to TheDogg
Default Zotac gtx285 voltmod

Ghidul complet este aici:
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=215224
Eu am pus condensatori 1500uF la 6.3v si am facut si strapurile astea:
http://www.xtremesystems.org/forums/...0&postcount=80
si am crescut potentialul de overclock de la 748/1575/1400 (cit puteam duce max inainte) la 775/1700/1490
Tensiunile pe gpu sint 1.22V fata de 1.19V inainte iar pe memorii 2.22V fata de 2.19 inainte.
My friend SAMBA are pe a lui gtx285 voltmodul varianta Crotale:
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=220607

Last edited by TheDogg; 24-07-2013 at 08:30.
TheDogg is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 16:47   #53
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,388
Mentioned: 125 Post(s)


Default

Matose cum se descurca Deepcool V4000 in comparatie cu Accelero S1 pe un GPU gen RV770?
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 16:51   #54
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Habar nu am dar ar trebui sa fie mai performant la turatii mai ridicate
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 16:59   #55
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,388
Mentioned: 125 Post(s)


Default

Pai stiu ca ii performant la turatii ridicate, da ma intereseaza sa fie si silentios. Am gasit un singur test pe net dar ii facut in bataie de joc si nu imi dau seama cum se comporta.
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 17:01   #56
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

E silentios cu ventilatoarele stoc dar eu l-am testat decat cu Delta pe el . O sa ii faca h3xor o prezentare in curand
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2009, 15:55   #57
Cyrrus
Member
 
Cyrrus's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: West-Coast Arad
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Cyrrus
Default

Si eu am modat biosul de la asus top cu 1,2v si acuma duce 750/1850/2100 fata de inainte cind ducea maxim 710/1700/2000(defapt placa e asus 9600gso 550/1350/1600).
__________________
Cpu:Intel E8200 3,6Ghz,4Gb*900Mhz Zeppelin,SAMSUNG HD502HJ 500Gb,Palit GTS450 Sonic,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",Inter-Tech Combat Power 550W.
3Dmark 2005 GeForce 9600 GSO GDDR3 rank: 37th
Cyrrus is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2009, 01:30   #58
ferdasyn
Member
 
ferdasyn's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Crawley
Posts: 242
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Recitind in seara asta un articol captivant legat de overclockingul memoriior pe placa de baza Gigabyte EX58-UD5 mi-am reamintit ca era vorba de un secret bine pastrat al unor puteri ascunse in aceasta placa de baza. Un mod care presupunea mutarea unui smd din zona chipsetului. Si iata ca ma grabesc spre coltul asta de forum unde se sacrifica garantii pe altarul practicilor oculte ca sa ii trag de minecuta pe detinatorii secretului si sa ii rog sa ni-l prezinte si noua. Sper ca am si votul Dvs in demersul meu asa ca... haideti domnilor detinatori ai secretuliui in numele statiilor de lipit JBC incinse si al ciocanelor de lipit fumeginde Weller ridicati voalul misterului si dezvaluiti-ne si noua modul
ferdasyn is offline   Reply With Quote
Old 21-12-2009, 11:59   #59
poparamiro
offline
 
poparamiro's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,863
Mentioned: 24 Post(s)




Default

A8N SLI Premium Vcore MOD

Rezistorul este de 10k si se conecteaza intre masa si contactul ce se observa in poza.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1110678.JPG
Views:	656
Size:	117.7 KB
ID:	5126  
poparamiro is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2010, 13:29   #60
poparamiro
offline
 
poparamiro's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,863
Mentioned: 24 Post(s)




Default

LN2 capacitor testing
Souping Up your VGAs
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	caps.jpg
Views:	554
Size:	47.6 KB
ID:	6244   Click image for larger version

Name:	fdfdf.jpg
Views:	576
Size:	122.0 KB
ID:	6245  
poparamiro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,912
Threads: 19,337
Posts: 595,658
Total Online: 330

Newest Member: alexx22

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru
- by blajik

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 18:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.