lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > User test & review
Connect with Facebook

User test & review Teste si articole facute de catre voi


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23-02-2013, 22:23   #41
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Sensibilitate mică + DPI mare = precizie mai bună. Nu se mișcă foarte rapid cursorul

Credeam că am mai scris asta pe undeva
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2013, 22:26   #42
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

subscriu la ce spune Neo.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2013, 13:18   #43
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,018
Mentioned: 79 Post(s)

PC-ul meu



Default

Mie mi-ai mai zis asta pe tema despre mousi, cand intrebam de DPI mare si nu intelegeam cum il poti folosii, eu stau pe 5200 si sensivitatea in jocuri la minim +1, merg perfect.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2013, 18:26   #44
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Ideea este că asta este logica īn a avea mii de DPI, dacă stai la sensibilitatea stock a windowsului nu poți folosi valori mari pentru că pur și simplu nu ești coreean

De asemenea, accelerațiile sunt pe cāt posibil dezactivate, erau și niște patches pe internet legate de asta. Dar de exemplu, cu Xai nu prea merge figura, trebuie umblat mai mult prin setări
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2013, 18:29   #45
Bogzilla
Moderator
 
Bogzilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Constanta
Posts: 4,810
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

MarkC Windows Fix dezactiveaza suportul windows. Ramane RAW mouse.
Attached Files
File Type: zip MarkC_Windows7_MouseFix.zip (122.4 KB, 404 views)
Bogzilla is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 20:41   #46
crabu
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bucuresti
Posts: 77
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to crabu
Default

Il am cam de 2 ani si s-a dus click-ul de dreapta, cam rusinos pentru un mouse care se vrea rasarit.
__________________
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
crabu is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 16:17   #47
codpin
Senior Member
 
codpin's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 809
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Detin mouse-ul asta de peste o luna. Pana acum 2-3 zile n-am avut nici un fel de problema cu el. Mentionez ca initial am instalat logitech setpoint si l-am configurat de acolo, totul mergea ok, schimba automat profilele in functie de aplicatia setata, retinea valorile dpi etc.

Acum vreo 2-3 saptamani am citit pe aici pe forum, cred ca Neo postase, despre noua versiune a Logitech Gaming Software. Am vazut ca se pot face setarile mult mai lejer acolo si am zis sa o instalez. Am vazut ca a luat setarile din setpoint si l-am lasat asa.

Insa de vreo 2-3 zile, cand iese din stand-by sau cand schimb aplicatia, isi tot reseteaza dpi level, in sensul ca se duce la cea mai mica valoare (am setat din windows o valoare f mica a miscarii cursorului). Ca sa isi revina trebuie sa intru in Gaming Software in setari, moment in care isi revine imediat. Apoi, din cand in cand, nu mai vrea sa schimbe profilul automat, in functie de aplicatie ci pur si simplu ramane pe profilul general.

E vreun conflict intre setpoint si gaming software? Vad ca de cand am instalat LGS, in setpoint nici nu mai recunoaste mouse-ul.

LE: vad ca si altii s-au lovit de probleme de genul asta http://forums.logitech.com/t5/G-seri...ed/td-p/938996 Se pare ca noua versiune setpoint nu mai suporta g700, din acest motiv nu-l mai vede. Inca rasfoiesc threadul ala poate ii dau de capat.

Last edited by codpin; 11-03-2013 at 16:39.
codpin is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 16:48   #48
Secttor
Senior Member
 
Secttor's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brasov
Posts: 646
Mentioned: 11 Post(s)


Send a message via Skype™ to Secttor
Default

Crabu.. incearca un Hardware reset :
1. Turn on the mouse.
2. While holding left mouse button turn it off and then on (do not release the button just yet)
3. While still holding the left mouse button click the right mouse button 5 times
4. Release the left mouse button.

In cazul in care nu functioneaza e posibil sa fie vorba de un hardware failure (adica acel switch). Exista zvonul ca ar exista o oxidare a acelei parghii dar nu sunt foarte in tema. Sper ca eroarea sa se manifeste cu acumulatorul incarcat/wired. In caz afirmativ exista RMA si pe baza procedurii descrise si a copiei facturii vei primi un inlocuitor. Partea de support Logitech e la cote inalte.. de asta te pot asigura.



codpin - confirm problemele corelate cu LGS. Mi-a dat si mie peste cap profilele si mi-a creat de asemenea ceva necazuri corelate cu senzitivitatea. Odata revenit la SetPoint 5.46.10 cu driver 5.33.14 am scapat de necazuri si neplaceri.
__________________
Draftworks

Last edited by Secttor; 11-03-2013 at 16:51.
Secttor is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 17:00   #49
codpin
Senior Member
 
codpin's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 809
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

@Secttor: exact aceeasi versiune o am si eu, fara sa fac downgrade... deci cred ca problema e pur si simplu din LGS.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen setpoint.jpg
Views:	431
Size:	334.0 KB
ID:	34683  
codpin is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 17:08   #50
Secttor
Senior Member
 
Secttor's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brasov
Posts: 646
Mentioned: 11 Post(s)


Send a message via Skype™ to Secttor
Default

Pai confirm si eu cele declarate inclusiv "in sensul ca se duce la cea mai mica valoare" . Imi activase toate cele 4 sau 5 profiluri disponibile in LGS desi eu doar 2 aveam bifate si setate. E ciudat cum evolueaza vizavi de anumite periferice soft-urile adiacente..
__________________
Draftworks
Secttor is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 18:08   #51
codpin
Senior Member
 
codpin's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 809
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am dezinstalat LGS si SetPoint. Am luat SetPoint 6.32 de aici ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse si am instalat "pe curat". A cerut din nou autentificarea mouse-ului pe PC, deci a ras toate setarile precedente. Refacut profile si setari de la zero.

Acum vad ca merge cum trebuie. Schimba profilul automat, isi mentine setarile cum trebuie. Deci se pare ca LGS nu se poate folosi momentan.
codpin is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 19:37   #52
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Derp, se poate face backup la profile a.ī. chiar dacă le rade le poți recupera
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 21:12   #53
crabu
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bucuresti
Posts: 77
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to crabu
Default

Quote:
Originally Posted by Secttor View Post
Crabu.. incearca un Hardware reset :
1. Turn on the mouse.
2. While holding left mouse button turn it off and then on (do not release the button just yet)
3. While still holding the left mouse button click the right mouse button 5 times
4. Release the left mouse button.

In cazul in care nu functioneaza e posibil sa fie vorba de un hardware failure (adica acel switch). Exista zvonul ca ar exista o oxidare a acelei parghii dar nu sunt foarte in tema. Sper ca eroarea sa se manifeste cu acumulatorul incarcat/wired. In caz afirmativ exista RMA si pe baza procedurii descrise si a copiei facturii vei primi un inlocuitor. Partea de support Logitech e la cote inalte.. de asta te pot asigura.
Am facut acest reset si problema inca persista, sunt sigur ca a crapat acel switch, nu cred ca este problema de soft deoarece l-am avut si pe alt windows si pe il mai fol si pe laptop si la fel face, curios este ca s-a stricat butonul drept, se manifesta si pe fir si whireless, nu pot termina o diagonala cu o iconita selectata, in fine. Este luat de la cel.ro si mai are fix 1 luna garantie noroc cu tine ca mi-ai dat idea cu RMA-ul, dar parca numai cand ma gandesc sa stau dupa service in RO ma ia cu dor de duca.
Mersi de sugestii
__________________
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
crabu is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 22:55   #54
Secttor
Senior Member
 
Secttor's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brasov
Posts: 646
Mentioned: 11 Post(s)


Send a message via Skype™ to Secttor
Default

crabu.. incearca si pe dos procedura ("while holding right button...") pt. a fi sigur ca ai argumente solide in discutia cu cei de la logitech.

Un topic ce dezbate o problema similara : link
Mail-ul de contact pt zona noastra : English EMEA Support Logitech <[email protected]>

sunt curios la ce concluzii ajungi.. sa ne tii la curent
__________________
Draftworks

Last edited by Secttor; 11-03-2013 at 23:01.
Secttor is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2013, 00:39   #55
Chipicao
Ancient friend
 
Chipicao's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3,513
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Chipicao
Default

I-au tras vopsea noua...
http://www.anandtech.com/show/6848/l...roduct-refresh
__________________
μή μου τούς κύκλους τάραττε
Chipicao is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2013, 05:46   #56
yoalexju
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Fain review.Merci!
yoalexju is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2013, 11:59   #57
Secttor
Senior Member
 
Secttor's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brasov
Posts: 646
Mentioned: 11 Post(s)


Send a message via Skype™ to Secttor
Default

Quote:
I-au tras vopsea noua...
Miza fiind ceva mai sus totusi..
" but with them we get better switches and sensors across the board."
__________________
Draftworks
Secttor is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2013, 12:44   #58
Chipicao
Ancient friend
 
Chipicao's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3,513
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Chipicao
Default

Da bine, asa zic ei... Cu cat mai bune?

Ideea e ca a ramas la fel in proportie de 90%, ceea ce inseamna ca e al naibii de bun (cel putin din punctul lor de vedere).
__________________
μή μου τούς κύκλους τάραττε
Chipicao is offline   Reply With Quote
Old 27-04-2013, 16:12   #59
Secttor
Senior Member
 
Secttor's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brasov
Posts: 646
Mentioned: 11 Post(s)


Send a message via Skype™ to Secttor
Default

La capitolul switches cred ca au schimbat ceva..
- aveti idee cu ce cod vine noul switch pt left/right button?
- oare gasesc si la noi replacement feet(sa nu ma complic cu..comanda)? Am de gand sa il desfac sa ii curat switch-ul pt left-click care face figuri si nu cred ca voi scoate intacte acele talpi.
__________________
Draftworks
Secttor is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2013, 19:33   #60
crabu
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bucuresti
Posts: 77
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to crabu
Default

Talpile ies ok sunt prinse cu un fel de scotch cu dubla fata daca esti atent sa prinzi sub schotch ies ok eu am folosit un briceag cu lama subtire. La mine dupa 2 ani de folosinta este mancat plasticul ce apasa pe switch oricum de toata rusinea pentru cati bani costa si ce pretentii are. Si este al2 lea maose loghitech cu care patesc asta.
Sfatul meu alegeti alt brand.


Sent from my GT-I9300
__________________
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
crabu is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
g700, logitech, review

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logitech G500 review kpy_here User test & review 29 04-06-2010 15:46
Review ROCCAT KONE idbaghera User test & review 38 06-04-2010 17:47
Review Lian Li PC-P50 hellfish User test & review 22 01-04-2010 17:03
Review Intel X25-V Stefun User test & review 16 07-03-2010 12:21

 
Forum Stats
Members: 7,770
Threads: 18,956
Posts: 586,770
Total Online: 678

Newest Member: Spreader

Latest Threads
- by Nomood
- by Boggy
- by Monstru
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 10:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.