lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-07-2016, 14:18   #1
elmysterio
Senior Member
 
elmysterio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 379
Mentioned: 2 Post(s)


Default Probleme cursor mouse !!

Am o problema care vad ca persista si nu stiu de la ce e. Am sistemul din semnatura si mouse-ul Logitech MX anywhere. Ce am observat ca in jocuri si nu numai cateodata cursorul mouse-ului are o fractiune de secunda intarziere adica "are scapari". Am schimbat mouse-ul, am schimbat driverul de la placa de baza, am schimbat usb-ul... A mai ramas sa schimb windows-ul(windows 7 ultimate ruleaza) si in ultimul caz placa de baza. Va rog sa imi spuneti de la ce poate fi cauza ca nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai schimb.... Multumesc anticipat !
__________________
I5 4690k 3500mhz (vid:1.0297v)\\Prolimatech Megahalems\\ASRock Z97 Anniversary\\Crucial Ballistix Tactical 2x8Gb (8-8-8-24 1600mhz) 1.35v\Evga GTX 1050\SSD Samsung 850 Pro 256Gb & Samsung 500gb F3\\Creative X-Fi Titanium\\Altec Lansing FX4021\\Corsair 450W HX\\Case Fractal Arc Design Midi
elmysterio is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2016, 14:21   #2
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,703
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Ai nevoie de un mouse cu cablu as zice.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2016, 14:29   #3
elmysterio
Senior Member
 
elmysterio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 379
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Ai nevoie de un mouse cu cablu as zice.
Pai de ce ? Care e motivul ? Nu vreau cu cablu...
__________________
I5 4690k 3500mhz (vid:1.0297v)\\Prolimatech Megahalems\\ASRock Z97 Anniversary\\Crucial Ballistix Tactical 2x8Gb (8-8-8-24 1600mhz) 1.35v\Evga GTX 1050\SSD Samsung 850 Pro 256Gb & Samsung 500gb F3\\Creative X-Fi Titanium\\Altec Lansing FX4021\\Corsair 450W HX\\Case Fractal Arc Design Midi
elmysterio is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2016, 14:31   #4
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,254
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

ai interferente de la wifi, telefon...
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2016, 14:34   #5
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,365
Mentioned: 36 Post(s)

PC-ul meu



Default

motivul e ca nu ai cablu, problema tipica la mouse wireless. Ce porneste in casa cand face probleme(suna telefonu, cuptor cu microunde pornit, etc)? Cam orice semnal wireless pe 2.4GHz poate crea interferente.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1700, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, Samsung 970 Pro 512GB, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.7
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2016, 14:42   #6
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,254
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

iti iei mouse care stie cu cablu si fara cand te joci il legi, cand nu il lasi slobod.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2016, 06:31   #7
elmysterio
Senior Member
 
elmysterio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 379
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Pirat View Post
motivul e ca nu ai cablu, problema tipica la mouse wireless. Ce porneste in casa cand face probleme(suna telefonu, cuptor cu microunde pornit, etc)? Cam orice semnal wireless pe 2.4GHz poate crea interferente.
Sincer sa zic inainte nu am avut probleme de genul asta. Intradevar am cateodata interferente ca le aud in casti(asta doar cand suna vreun telefon) dar problema la mouse persista mereu... Ma gandesc sa fie de la placa de baza ? Am schimbat in alte porturi si tot asa face....

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
__________________
I5 4690k 3500mhz (vid:1.0297v)\\Prolimatech Megahalems\\ASRock Z97 Anniversary\\Crucial Ballistix Tactical 2x8Gb (8-8-8-24 1600mhz) 1.35v\Evga GTX 1050\SSD Samsung 850 Pro 256Gb & Samsung 500gb F3\\Creative X-Fi Titanium\\Altec Lansing FX4021\\Corsair 450W HX\\Case Fractal Arc Design Midi
elmysterio is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2016, 09:00   #8
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,254
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Iti faci probleme degeaba. Patesc la munca cu tastatura si mouseul la 10 cm departare. Am un pc la tv si acolo am 2 routere langa el plus tv-ul cu wifi are momente cand nu raspunde pentru 2-3 secunde apoi se misca zici ca am un hdd defect...


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2016, 09:43   #9
elmysterio
Senior Member
 
elmysterio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 379
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Da asa patesc si eu si ma enerveaza...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
__________________
I5 4690k 3500mhz (vid:1.0297v)\\Prolimatech Megahalems\\ASRock Z97 Anniversary\\Crucial Ballistix Tactical 2x8Gb (8-8-8-24 1600mhz) 1.35v\Evga GTX 1050\SSD Samsung 850 Pro 256Gb & Samsung 500gb F3\\Creative X-Fi Titanium\\Altec Lansing FX4021\\Corsair 450W HX\\Case Fractal Arc Design Midi
elmysterio is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2016, 15:26   #10
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,559
Mentioned: 531 Post(s)

PC-ul meu



Default

Prea mult 2.4 Ghz strica
La mine o iau mouse-ul si tastatura pe aratura cand pornesc telecomanda de la masinutele teleghidate de exemplu (eu ma jucam in curte si nevasta-mea facea spume).
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2016, 15:27   #11
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,254
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

s-ar putea pe bluetooth sa existe o mica sansa
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2016, 16:16   #12
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,559
Mentioned: 531 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu sunt asa performante.
De exemplu, o telecomanda 2.4 este mult mai buna decat una BT pentru un media box (am testat eu).
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2016, 18:14   #13
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,609
Mentioned: 480 Post(s)

PC-ul meu



Default

Și bluetooth-ul tot pe 2.4GHz merge.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 07-07-2016, 18:32   #14
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,559
Mentioned: 531 Post(s)

PC-ul meu



Default

Inseamna ca era un dongle de rahat.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2016, 19:05   #15
elmysterio
Senior Member
 
elmysterio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 379
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Daca mai intampinati probleme ca mine : intrati in bios la USB compatibility patch(Asrock motherboard) bifati enable(default este disable) si nu o sa mai aveti probleme de genu.
__________________
I5 4690k 3500mhz (vid:1.0297v)\\Prolimatech Megahalems\\ASRock Z97 Anniversary\\Crucial Ballistix Tactical 2x8Gb (8-8-8-24 1600mhz) 1.35v\Evga GTX 1050\SSD Samsung 850 Pro 256Gb & Samsung 500gb F3\\Creative X-Fi Titanium\\Altec Lansing FX4021\\Corsair 450W HX\\Case Fractal Arc Design Midi
elmysterio is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme scroll mouse valor Periferice 8 05-01-2013 19:33
Recomandare Mouse Pad pt mouse laser myke_choopper Periferice 18 28-06-2010 21:38

 
Forum Stats
Members: 8,050
Threads: 19,861
Posts: 608,365
Total Online: 316

Newest Member: TzapInferno

Latest Threads
- by Boggy
- by Shory2k
- by LAB501

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 09:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.