lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-07-2014, 01:54   #33101
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,608
Mentioned: 639 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Kimi View Post
Cam cat as putea lua pe HDDul asta? E nou nout, scos din laptop. Fara garantie.
Incearca cu 300 si daca omul vrea sa negocieze, lasa-l pe la 250-270.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is online now   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 07:21   #33102
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,494
Mentioned: 1001 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

http://www.pcgarage.ro/hdd-notebook/...-iii-8mb-blue/

Nu mi se pare cu nimic special Toshiba-ul respectiv. Unei persoane oarecare nu ii pasa daca e wd sau toshiba, just saying...
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 07:24   #33103
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
Incearca cu 300 si daca omul vrea sa negocieze, lasa-l pe la 250-270.
Eu am dat unul similar cu cāteva sute/mii ore de funcționare cu ~35£, deci da, cam ăla ar fi un preț rezonabil.
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 10:24   #33104
aurel_d23
Member
 
aurel_d23's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: @home
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to aurel_d23 Send a message via Skype™ to aurel_d23
Default

Quote:
Originally Posted by aurel_d23 View Post
Se da urmatorul HDD: Hitachi HDS721010DLE630. Problema este de felul urmator:
- peste tot pe net se spune ca are un buffer de 32 MB (32768 KB);
- cel care il am eu, verificat cu mai multe programe de hdd-uri, mi se raporteaza ca are un buffer de 25956 KB.

Sa fie belit buffer-ul sau e SMART-ul cazut in cap ?

Ar fi motiv de trimis la garantie marimea diferita a buffer-ului, cu toate ca nu mi-a creat nicio problema de niciun fel ?
Ma poate ajuta cineva cu problema asta ?
aurel_d23 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 10:28   #33105
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,494
Mentioned: 1001 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Probabil nici una nici alta, ci raporteaza doar 26 MB buffer, restul fiind folosit pentru alte functii sau ceva de genul. Iti faci griji pentru nimic.

Daca e cazut smartul vezi foarte simplu cu Crystal Disk Info, de exemplu sau cu multe alte aplicatii.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 11:32   #33106
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,368
Mentioned: 124 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
http://www.pcgarage.ro/hdd-notebook/...-iii-8mb-blue/

Nu mi se pare cu nimic special Toshiba-ul respectiv. Unei persoane oarecare nu ii pasa daca e wd sau toshiba, just saying...
Pai vezi ca toshiba e sshd.
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
rezultatele la invatatura dovedesc totul
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 11:45   #33107
aurel_d23
Member
 
aurel_d23's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: @home
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to aurel_d23 Send a message via Skype™ to aurel_d23
Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Probabil nici una nici alta, ci raporteaza doar 26 MB buffer, restul fiind folosit pentru alte functii sau ceva de genul. Iti faci griji pentru nimic.

Daca e cazut smartul vezi foarte simplu cu Crystal Disk Info, de exemplu sau cu multe alte aplicatii.
Pai si de ce la restul hdd-urilor, 2 Seagate si 1 WDC AAKS, imi sunt raportate buffer-ele corect, respectiv 8 MB si 16 MB, iar la asta da cu virgula ?

Ce alte functii pot folosi buffer-ul ?

Si chiar daca ar folosi buffer-ul de transfer tot ar fi raportat corect acesta, adica 32 MB, indiferent ce alte functii ale HDD-ului l-ar folosi.

In fine, mai intreb, mai ma documentez.

LE: Am gasit in fisa tehnica ceva, cica ar fi pentru firmware: "Portion of buffer capacity used for drive firmware".

Last edited by aurel_d23; 02-07-2014 at 12:09.
aurel_d23 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 17:53   #33108
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,968
Mentioned: 99 Post(s)

PC-ul meu



Default

Om de nota 11+ Bobby ,a trimis un alimentator d-link ,impecabil ,super ambalat ,gratis...
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2014, 18:32   #33109
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,454
Mentioned: 187 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

M-am apucat de cāteva zile să pun pe "hārtie" un plan de design al unui MMO.
Pentru asta folosesc FreeMind, dar pe măsură ce avansez īmi dau seama că nu īmi este de ajuns.
De exemplu, nu prea pot să fac design vizual al unui skill tree cu tot cu dependencies.

M-am uitat şi pe TutsPlus dar nici acolo n-am găsit nimic de genul ăsta.
Idei, opinii, păreri?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is online now   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 17:00   #33110
ryo
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 884
Mentioned: 18 Post(s)


Default

Cine stie in cate ore iese bautura? De exemplu vinul in x ore, berea, palinca si tot asa.
ryo is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 17:09   #33111
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,454
Mentioned: 187 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

De unde să iasă, din butoi, din organism, din fabrică?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is online now   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 17:12   #33112
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,666
Mentioned: 248 Post(s)


Default

cand te pisi
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 17:17   #33113
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,012
Mentioned: 445 Post(s)

PC-ul meu



Default

@ryo: depinde de la om la om, greutatea, procentajul de grăsime și masă musculară, īn funcție de cāte grade are tăria, cantitatea īngurgitată, ce alimente a mai consumat, etc.

Īn plus una este alcoolemia maximă admisă pentru poliție, alta este băutura maximă admisă la CASCO.
Exemplu, bei azi și conduci māine și faci un accident. Poliția o să te testeze și o să spună că nu ai alcoolemia suficientă pentru a īți face dosar penal (adică o să considere că nu ai băut), īn schimb la CASCO ăia la orice este peste 0,0000000000 o să īți respingă dosarul de daune.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 17:38   #33114
George G.
next lab501
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 467
Mentioned: 5 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
M-am apucat de cāteva zile să pun pe "hārtie" un plan de design al unui MMO.
Pentru asta folosesc FreeMind, dar pe măsură ce avansez īmi dau seama că nu īmi este de ajuns.
De exemplu, nu prea pot să fac design vizual al unui skill tree cu tot cu dependencies.

M-am uitat şi pe TutsPlus dar nici acolo n-am găsit nimic de genul ăsta.
Idei, opinii, păreri?
Ceva de genul: http://balsamiq.com?
George G. is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 18:58   #33115
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,454
Mentioned: 187 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by George G. View Post
Ceva de genul: http://balsamiq.com?
Nu, dar īmi e foarte util īn altă fază
Mulţumesc oricum pentru link!

...Cred că, pānă la urmă, pentru ce vreau eu e nevoie de o mică bază de date, pentru că e vorba de un skill forest, adică mai multe skill trees īntrepătrunse.

Ca să fac o analogie, gāndiţi-vă la o organigramă 3D a unui grup de firme care colaborează īmpreună
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is online now   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 20:33   #33116
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,196
Mentioned: 248 Post(s)

PC-ul meu

Default

Prints on metal, pentru fanii Marvell, DC, etc.
__________________
-
tiltu cycling

undercover Jedi ^^
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 22:00   #33117
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,368
Mentioned: 124 Post(s)


Default

va merge filelist?
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
rezultatele la invatatura dovedesc totul
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 22:06   #33118
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,494
Mentioned: 1001 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Nu.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 22:07   #33119
gabrielpost
Senior Member
 
gabrielpost's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ploiesti
Posts: 755
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to gabrielpost
Default

se conecteaza un pic mai greu dar la mine merge...
gabrielpost is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 22:26   #33120
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,965
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu



Default

da, dar greu si ieri la fel.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,674
Threads: 18,744
Posts: 582,044
Total Online: 380

Newest Member: AndreiC

Latest Threads
- by valinor
- by Monstru
- by matose
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 20:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.