lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-03-2018, 01:49   #54101
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,929
Mentioned: 256 Post(s)


Default

@mbc nu mai da cu microusb ca acolo e clar ca nu se poate. Eu am zis strict de usb A.
In documentul ala nu zice nici unde ca este o grosime neaparat a plasticului pe care stau contactele, ci doar dimensiunile contactelor. Ce rol electronic/electric poate juca un plastic care este mai subtire ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 11:55   #54102
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,147
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
Rar sunt probleme in mufe, problema ca nu-ti incarca bine e in 99% din cazuri ca au fir foarte subtire in ele. In USB mare reversible as avea incredere, in microusb nu prea.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
This. Grosimea cablurilor inside si ecranarea duc la probleme.
Am reparat cateva mufe micro-usb dealung-ul vietii, in general doar pe cele care nu sunt turnate si functioneaza inca excelent. Cele turnate nu mai arata estetic dupaia.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 12:38   #54103
coiotHK
Senior Member
 
coiotHK's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,284
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default


A meu a iesit ok, de fapt e mai bun asa pentru ca telefonul e "slim" si cu plasticul ala care era in mod normal in capat nu statea flush pe masa.
coiotHK is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 13:10   #54104
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,058
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

E interesant cum riscați pentru un cablu de 30 de lei )
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 14:25   #54105
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,147
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ce ai tu in poza e fix cazul de care zic ca nu merita reparat fiindca arata inestetic si riscurile sunt mari.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 15:00   #54106
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 795
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu

Default

Arată oribil acel cablu reparat, mai bine cumperi altul că nu-i o avere.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 15:14   #54107
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,978
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu



Default

WTF bre, e 5 lei un cablu standard, respectiv 15-20 de lei ceva ţapăn. Ce rost au improvizaţiile de genu'?
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 15:22   #54108
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,264
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Topicul a ajuns la un nivel incat ma intreb daca ar fi o idee buna sa raspund, ca poate nu ne cred altii nebuni sau sa imi vad de treaba mea cu cablurile mele Anker aici.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 15:53   #54109
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,006
Mentioned: 663 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca inlocuiesti "Anker" cu "cabluri de calitate" n-o sa zica nimeni nimic. Ca nu doar Anker scoate apa sfintita iar restul apa menajera.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 16:01   #54110
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,264
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Zi-mi tu o marca de cabluri care se gaseste in magazine si sunt de calitate, atat pentru data cat si pentru incarcare. In afara de producatorii mari gen Samsung, LG, Motorola, la noi in magazine gasesti Anker (foarte rar), Delock si rahaturi.

Eu pun pariu ca ma duc intr-un magazin luni, cer un cablu micro usb si nu o sa fie un cablu capabil sa incarce cu 2.4 amperi cat ar trebui. (De fapt ar trebui cu 3, dar putine deviceuri trag 3).

Dupa care ma duc in magazinul 2 si tot cablu prost voi primi.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 16:11   #54111
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,006
Mentioned: 663 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
... la noi in magazine gasesti ...
Aici da, daca te refereai la noi, sincer nu am prea urmarit. Mi-am facut "stocul" de dincolo si n-am nevoie sa dau aici 30Ron pe un cablu cand de pe Ali imi iau de 1.5m care baga lejer cu 2A la 12Ron.

Dar ca sfat referitor la cabluri, when in doubt, get the shortest. Adica daca prinzi cablu de 30cm, sunt 95% sanse sa-ti bage lejer cu 2A. De la 0.5-0.8m in sus se impute treaba si trebuie cautat ceva serios.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 16:16   #54112
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,264
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Toti necunoscatorii, cand cumpara cabluri, cumpara de 2m (sau 1.8). N-am luat pentru nimeni inafara de mine cabluri de 90cm sau mai mici.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 16:38   #54113
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,929
Mentioned: 256 Post(s)


Default

Necunoscatorii habar nu au ca telefonul se incarca cu 2A si ca au nevoie de un incarcator si un cablu bun Deci pentru ei e same shit.
Daca ai timp liber n-ai decat sa iei la rand cablurile din auchan: cumperi, mergi in masina, bagi la incarcat, nu incarca cu 2A faci retur (la auchan se face fara probleme) si o iei de la capat

Uite, asta promite https://online.auchan.ro/store/Cablu...negru/p/496889
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 10-03-2018 at 16:42.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 16:41   #54114
coiotHK
Senior Member
 
coiotHK's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,284
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cablu e de la un razer deathadder, l am lipit direct pe contactele conectorului, also telefonu e un allview care nu stie de 2amps, also also i like living dangerously ��
Quote:
Originally Posted by Danos View Post
Arată oribil acel cablu reparat, mai bine cumperi altul că nu-i o avere.
Aaa, nu....

Last edited by coiotHK; 10-03-2018 at 16:46.
coiotHK is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 17:22   #54115
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,264
Mentioned: 1032 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Ma duc maine sa cumpar cablul din linkul lui Drazzy si facem testul. in specsuri zice 2.1 amperi, ceea ce din start e prost, dar sunt curios daca suporta macar acei 2.1 amperi avand in vedere lungimea de 3m.

Necunoscatorii nu stiu daca se incarca cu 2A, stiu. Dar necunoscatorii au, printre altele, Galaxy S7 si "se incarca incet". Chiar daca ei nu stiu exact care e problema, stiu ce nu le convine.

Foarte multe telefoane suporta incarcarea cu o viteza mai mare de 1A si aici ma refer la telefoane ieftine.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 17:24   #54116
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,929
Mentioned: 256 Post(s)


Default

Daca tot te duci tintit, incearca mai multe
de ex https://online.auchan.ro/store/Cablu...-1-2m/p/690191

Pai si, daca nu le incarca suficient de repede gasesc ei motive paranormale deci viata merge inainte
Eu i-am luat cadou unui prieten, incarcator hama de masina cu lightning pt iphone. "se incarca foarte repede! mai repede decat acasa"
Crezi ca si-a luat ceva calumea pt acasa ? nope
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 10-03-2018 at 19:33.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 17:38   #54117
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,006
Mentioned: 663 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ca sa bage cu 2.1A ii trebuie cablu 18AWG (si asta la limita, cadere de 5.2%, adica la telefon ajung 4.7v). Cablurile 18AWG sunt folosite la surse.
Asa ca singura solutie ca ala sa bage cu 2.1A ar fi sa fie obscen de gros(+ si - groase ca alea de sursa, plus loc de cablu de date printre ele, ideal si ecranare peste toate).
Asadar problema cu siguranta n-o sa fie mufa aia reversibila.

In cel mai bun caz o sa aiba 22AWG in el, care la 3 metri poate incarca cu 800mA.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1212.JPG
Views:	49
Size:	69.7 KB
ID:	62023  
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

Last edited by Boggy; 10-03-2018 at 17:41.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 18:38   #54118
coiotHK
Senior Member
 
coiotHK's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,284
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pana la ce ora livreaza nemo?Am primit mesaj dimineata si n a aparut pana acu' (Bucuresti)
coiotHK is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2018, 19:27   #54119
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,401
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

McAfee acquires VPN company TunnelBear
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 10:18   #54120
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,435
Mentioned: 199 Post(s)

PC-ul meu

Default

Calculatorul ruleaza 10-15-20 min, uneori chiar 3 ore la rand, dupa se reseteaza. DAR, se inchide, dupa se aude un click ceva in sursa ca un switch on/off, se invarte ventilatorul se inchide reporneste dupa 2 secunde se inchide. Si face ciclul asta epileptic de on off continuu uneori 2 minute, alteori si o ora intreaga. Daca scot din priza si reincerc eu personal sa pornesc din buton, nu ajuta, ramane in acelasi ciclu epileptic, trebuie sa-si faca damblaua, altfel nu-si revine, nu porneste.

Asta inseamna ca e sursa nu?
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,950
Threads: 19,493
Posts: 599,414
Total Online: 309

Newest Member: m.pech

Latest Threads
- by Monstru
- by Firefox

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 09:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.