lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25-08-2013, 22:32   #1
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,817
Mentioned: 59 Post(s)

PC-ul meu

Default Virus iforex?

De cateva zile, cand accesez yahoo messenger si internet explorer imi intra Bitdefender safepay si imi afiseaza acest link:

http://pbid.iforex.com/engine?site=1...rnd=1377459015

Are cineva idee cum scap de virusul/ciudatenia asta?
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 25-08-2013, 22:42   #2
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,535
Mentioned: 50 Post(s)

PC-ul meu



Default

Dai scan, de nu vrea, format. Bitdefender e cu licenta?

Sau, faci asa



edit: nu dau click pe link.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Mellanox ConnectX-2 10Gb, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1700, 64GB DDR4 2400MHz, Asrock AB350M PRO4, Matrox PCIe 1x, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 860 EVO 1 TB, Mellanox ConnectX-2 10Gb, Intel PRO/1000 PT Dual Port, Proxmox
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 10:35   #3
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,817
Mentioned: 59 Post(s)

PC-ul meu

Default

Bitdefender e cu licenta! Am dat scan in toate modurile posibile si nimic... cont iforex nu am, plata cu cardul, etc de pe pc nu am facut!
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 10:44   #4
doru
Senior Member
 
doru's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucuresti
Posts: 1,244
Mentioned: 39 Post(s)

PC-ul meu

Default

Asigura-te ca URL-ul Home Address in Internet Explorer este cel dorit de tine si nu iforex bla bla.

Daca mai astepti cateva zile e posibil ca cei de la bitdefender sa faca update si sa-ti detecteze virusul, insa daca e cumva rootkit...

LE: parca cei de la bitdefender au linie gratuita de consiliere pentru clienti... apeleaza si la ei
doru is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 13:21   #5
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,817
Mentioned: 59 Post(s)

PC-ul meu

Default

Le-am trimis un tichet! Astept sa vad ce spun ei... e interesant ca chestia asta apare si numai daca tin clickul peste un status al unui prieten din lista de contacte yahoo messenger... fara sa dau click!
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 14:02   #6
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Am dat eu click pe linkul tau.. Si apoi hover pe contacte la messenger.. Nimic din ce zici tu..

@ Pirat: Faci nickul de rusine, fricosule


LE: da' vad ca se schimba reclama din link
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 15:30   #7
brainiac24
Senior Member
 
brainiac24's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Brașov RO / Oxford UK
Posts: 415
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pare a fi fluxul de reclame de pe mess. Dacă instalezi un AdBlock pentru Messenger scapi de problemă?
brainiac24 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 15:34   #8
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Sau pune Avast...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 15:36   #9
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,535
Mentioned: 50 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Unreal_Manu View Post
Am dat eu click pe linkul tau.. Si apoi hover pe contacte la messenger.. Nimic din ce zici tu..

@ Pirat: Faci nickul de rusine, fricosule


LE: da' vad ca se schimba reclama din link
Prefer sa fiu precaut, acum de unde imi fac rost de software e problema mea, dar stiu macar ca sursa e relativ sigura, nu un link random de pe net.

Sper sa rezolvi problema cat de curand
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Mellanox ConnectX-2 10Gb, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1700, 64GB DDR4 2400MHz, Asrock AB350M PRO4, Matrox PCIe 1x, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 860 EVO 1 TB, Mellanox ConnectX-2 10Gb, Intel PRO/1000 PT Dual Port, Proxmox
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 15:39   #10
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Lol, io ma refeream la faptul ca piratii sunt curajosi.. Dar, nah.. gura pacatosului...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 15:49   #11
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,535
Mentioned: 50 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Unreal_Manu View Post
Lol, io ma refeream la faptul ca piratii sunt curajosi.. Dar, nah.. gura pacatosului...
"There is a thin line between courage and stupidity" Hai sa lasam threadul omului in pace. De fel nu dau click pe nici un link(mess, fb, mail, forum) daca nu am avut experienta cu pagina.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Mellanox ConnectX-2 10Gb, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1700, 64GB DDR4 2400MHz, Asrock AB350M PRO4, Matrox PCIe 1x, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 860 EVO 1 TB, Mellanox ConnectX-2 10Gb, Intel PRO/1000 PT Dual Port, Proxmox
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 15:53   #12
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Dintr-o gluma tu o dai in niste SF filosofice copiate de pe net... :facepalm-to-self: Scuze ca te-am inoportunat!
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 18:03   #13
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,817
Mentioned: 59 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am dezinstalat yahoo messenger, am curatat registri si am instalat din nou insa fara reusita... astept un raspuns la tichetul trimis celor de la BitDefender.
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 18:05   #14
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Hm, pune Avast pana vine raspunsul de la aia.. E gratis.. Si fa i un tur al PC ului... Sa vezi daca are ceva pe undeva.. Si daca gaseste, arunca BitNOTdefender..
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 18:10   #15
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 15,328
Mentioned: 661 Post(s)

PC-ul meu



Default

Fă si tu un film ceva cu telefonul să Ónțelegem și noi...
Arise is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2013, 18:11   #16
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,295
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Sa scaneze, bre, cu Avast... Daca bit.. l-a lasat sa treaca...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2013, 09:02   #17
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 25,289
Mentioned: 1270 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

De ce ai folosi Bit Defender? Mai ales cand exista variante gratuite decente.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad X250, T410, T480, T560, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2013, 10:43   #18
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 15,328
Mentioned: 661 Post(s)

PC-ul meu



Default

Păi și Bit Defender are variantă free... Și este un antivirus excepțional alături de Kaspersky.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2013, 11:39   #19
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,817
Mentioned: 59 Post(s)

PC-ul meu

Default

In primul folosesc BitDefender Internet Security cu licenta. In al doilea rand nu cred ca a trecut de el si banuiesc ca fratele meu i-a permis sa intre, cand a instalat niste jocuri si softuri la mine pe pc... pana sa instaleze el chestiile astea nu am avut probleme.

In plus pe matousec, av-test, av-comparative BitDefender e in top...
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2013, 11:19   #20
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,817
Mentioned: 59 Post(s)

PC-ul meu

Default

Intrucat nu am primit de la BitDefender, desi am 3 licente cumparate de la ei, in cateva minute formatez intreg SSD-ul... intrucat sistemul de operare, softurile, browserele imi ruleaza extrem de greu.
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virus,draci,laci glaser Software 17 20-11-2010 10:52

 
Forum Stats
Members: 8,692
Threads: 22,821
Posts: 682,462
Total Online: 940

Newest Member: Brorius

Latest Threads
- by Tile
- by korby
- by mbc
- by Bogd4n

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 04:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.