lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Gaming
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2014, 19:43   #1
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,647
Mentioned: 53 Post(s)

PC-ul meu

Default Dreadnought

Open BETA la inceput de 2015. FTP, 5vs5, big ships with big guns, ohhh boy

https://www.greybox.com/dreadnought/en/

Dreadnought - E3 2014 Teaser Trailer

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=HvbgqrPrjkQ[/YT]

Dreadnought Gameplay Preview Interview E3 2014

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=CYVcad54xWw[/YT]

Dreadnought - Developer Commentary

http://www.ign.com/videos/2014/09/05...per-commentary
__________________
"I am wrath, I am steel, I am the mercy of angels"
SPOILER:
Otman is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2015, 14:44   #2
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,147
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

https://www.greybox.com/dreadnought/en/

Beta sign up
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2015, 16:07   #3
Costello
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Valcea
Posts: 233
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

oh boy oh boy oh boy
sign up complete
Costello is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2016, 09:40   #4
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,147
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

au inceput invite codurile sa vina, am prins unul, m-am inscris cu 3 mailuri, daca mai primesc o sa dau share aici la ele.

a mai primit cineva ?


SESSION TIME

Tuesday, February 2nd - Thursday, February 4th
Start: 2/2/16 - 10:00am CST (11:00am EST / 8:00am PST / 5:00pm CET)
End: 2/4/16 - 10:00pm CST (11:00pm EST / 8:00pm PST / 5:00am CET)
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2016, 15:37   #5
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,147
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

CELMAI.DEKKTMOBA.RO
nu recomand.

cel mai prost control ever.
foarte mega unblanace.
optimizare ? =))))))) si pe medium face scheme.

Last edited by agarici cu pedale; 04-02-2016 at 15:39.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2016, 22:43   #6
PSS
Ancient friend
 
PSS's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 2,163
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to PSS
Default

vreau sa-l incerc si eu...
PSS is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2016, 18:31   #7
ionutzu71
Senior Member
 
ionutzu71's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,288
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ionutzu71
Default

Daca doreste cineva invitatie pentru joc, am 3 de oferit, pm cu mail.
__________________
...
ionutzu71 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2016, 20:39   #8
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,147
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

cum e acum fata de cand am apha ?
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 21-12-2016, 22:59   #9
ionutzu71
Senior Member
 
ionutzu71's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,288
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ionutzu71
Default

Pai incearca-l si vezi cum este.... Fiecare "vede " un joc in felul lui.
__________________
...
ionutzu71 is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2016, 10:56   #10
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,147
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu



Default

Credeam ca l-ai jucat atunci si acum si eram curios de un mic review dptdv daca ai vazut improvement overtime, daca nu poti spune 2 cuvinte atunci am inteles si-mi vad de drum.

Merci.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,950
Threads: 19,487
Posts: 599,327
Total Online: 299

Newest Member: hpcristian

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 14:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.