lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 30-12-2014, 08:00   #161
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Esti sigur ca Sandy ar trebui sa mearga pe QM77? Ma refer la laptop aici. Citisem ca, la laptopuri, nu e compatibilitate intre generatii (nu poti folosi proc sandy si chip din seria 7 si nici proc ivy si chipset din seria 6).
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 09:59   #162
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Merge SB, am un B970 montat pe el http://valid.canardpc.com/mpj3ji. Am flashuit ME stock si o sa reincerc 3610QM'ul cu incarcator de 120W.
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 10:01   #163
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

N-are treaba incarcatorul, ar trebui sa mearga si pe baterie.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 11:15   #164
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,649
Mentioned: 488 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu cred că īți merge să scazi de la Ivy la Sandy pentru că nu corespunde ME-ul. ME-ul este ori pentru Gen7 ori Gen6, doar dacă ai un ME/BIOS compatibil poate că ar merge... cel puțin așa cred.

Later edit: fuck this... iar nu am văzut că mai era o pagină.
__________________
Using your brain is good for you.

Last edited by Arise; 30-12-2014 at 11:36.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 11:33   #165
viasat
Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 47
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Interesant ca nu iti merge nici Ivy quad,nici Sandy quad.Un tip intreaba de SB quad aici http://forum.techinferno.com/hp-busi...tml#post114630. Si raspunsul e pozitiv,cica trebuie sa mearga,dar ii explica de ce nu merita SB,indiferent de model de procesor.
Cat despre incarcator,a fost nevoie de 90w numai cand se jucau cu overclockingul sau cu e-gpu,in mod normal,daca lasi totul stock,3610qm trebuia sa iti mearga si cu 65w.
Azi mi-au venit cei 16gb de ram,iar pe viitor vanez un 3630qm(singurul care se incadreaza in niste limite rezonabile de pret) si in caz ca reusesc sa il "pescuiesc" am sa revin si eu cu rezultatul,daca merge sau nu.
Oricum,bafta la teste.
viasat is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 11:46   #166
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Cu incarcatorul de 90, ideea este sa nu-ti consume din baterie la load mare si sa mai si incarce bateria. Daca ai bateria incarcata cat de cat, trebuie sa fie capabil sa scoata din baterie curentul necesar - de aia e laptop sa il poti folosi si pe baterie.

Nici eu nu as trece de la Ivy la Sandy. Adica na... e clar ca e mai rapid, dar consuma mai mult si se incalzeste mai tare. As trece la Haswell -- ceea ce este, evident, imposibil.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 11:51   #167
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,649
Mentioned: 488 Post(s)

PC-ul meu



Default

Haswell e o porcărie, se īncinge īn draci. Ivy e mai eficient.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 12:34   #168
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu nu vreau Sandy pentru daily, 3320M e perfect. Il vreau strict pentru benchuri @viasat daca vrei putem aranja sa testezi 3610QM'ul meu, eu il dau cu 500RON.
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 12:42   #169
viasat
Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 47
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Multumesc de oferta,e ok,dar am doua posibilitati momentan si astept sa vad daca se finalizeaza ceva: una ar fi un 3630qm la 600 ron,dar trebuie sa vad daca ia I7 3520m de la mine,si sa dau doar diferenta,alta ar fi sa iau un Toshiba L850 la 300eu,care vine din fabrica cu 3630qm ,sa schimb procesorul cu al meu,si pe urma sa vand toshiba cu 3520m.
Oricum,trebuie sa iau o mica "pauza" financiar,ca deja bunul simt imi spune ca am exagerat cu upgrade-urile la bestia asta mica.
Anunta-ne totusi daca o ia pana la urma cu 3610qm,macar de amorul artei,sa il vezi pornind.
Cheers!
viasat is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 13:03   #170
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am inteles, vezi cum rezolvi, pot sa-ti fac si eu upgrade 3520>3610 daca este nevoie.
Eu mai am de investit vreo 400 de euro in el.
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2014, 16:02   #171
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Daca reusesc sa fac un upgrade la ceva quad core, miscarea catre eGPU e doar o chestie de timp. Acum, ca voi faceti experimente costisitoare pentru mine, nu poate decat sa ma bucure
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 13:49   #172
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Am jefuit un 2560p de modulul 3g. Se pare ca e de 21/5.7 Mbps. Is curios daca merge pe al meu.

__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 14:49   #173
Hemisphere
Senior Member
 
Hemisphere's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sebes-Alba
Posts: 3,625
Mentioned: 52 Post(s)


Send a message via Yahoo to Hemisphere Send a message via Skype™ to Hemisphere
Default

Sīnt confuzat. Unde vine cartela sim? E compatibil si cu alte laptopuri, Lenovo G500 de ex.? (Btw, am luat G500, cu Ivy 2030M).
__________________
Sarcasmul este cea mai joasa forma de inteligenta.
I am not discriminating anybody! I hate everyone equally!
Hemisphere is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 14:56   #174
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Sim-ul vine intr-un slot separat. Laptopul trebuie sa aiba instalatia de 3g, respectiv antena si slot sim. Nu e compatibil cu G500 din mai multe perspective: nu are antene, nu are slot sim si nu e Lenovo. Trebuie sa fie cu firmware Lenovo.

__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 15:23   #175
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default It's working...

Mno, deci merge. Cred ca SIM-ul digi e prea vechi si merge doar 7.2 Mbps. Cu SIM-ul Vodafone de serviciu imi merge 21 Mbps. Speedtest.net cu vodafone e chiar tare. Cu Digi, e asa cum il stim.

http://www.speedtest.net/my-result/4023854476
http://www.speedtest.net/my-result/4023839721





__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 15:28   #176
viasat
Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 47
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

In 2570p va merge garantat,provenind tot dintr-un Hp.
Pentru Lenovo G500 se gasesc fara probleme bios-uri modificate cu whitelist scos,deci poti pune pune orice modul 3g,cu conditia,asa cum a scris @mbc mai sussa ai in carcasa,de obicei sub baterie,slotul pentru sim,si bineinteles antenele instalate in carcasa.
viasat is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 20:46   #177
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,094
Mentioned: 195 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

Cat a costat modulul 3g? I need one too
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 21:08   #178
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

You "need" one
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 21:37   #179
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi
Posts: 3,338
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu



Default

am eu un : http://www.servicetag.ro/products/Mo...gn=direct_link

e scos de pe un lenovo
__________________
1: AMD R7 1700 3.8 Ghz, Asus Crosshair 6 Hero, 16 GB DDR4 G.Skill, Gigabyte GTX1060 3GB, Samsung 970 Evo 250GB, Toshiba 2 TB, Corsair CS750M, Antec Sonata III, LG 27UD58-B 4K
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD, Samsung 850 Evo 250 GB
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2014, 21:48   #180
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Mda, asta era chestia, ca trebuie sa fie cu firmware de HP (sau cel putin asta am inteles eu). Tu cu cat il dai ca sa imi fac o idee daca are rost sa il dau sau nu?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cool Pad silentios pentru Laptop mbb Notebooks & netbooks 2 10-04-2013 23:32
Incarcator universal pentru laptop scipio Periferice 3 17-03-2013 11:27
Help cu sfaturi pentru laptop! xgeox Notebooks & netbooks 2 21-09-2012 17:49

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,878
Posts: 608,819
Total Online: 366

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by Tile
- by Monstru
- by Boggy
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 14:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.