lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-03-2018, 15:25   #54141
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,999
Mentioned: 121 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ce s-a stricat fratele meu la el?!
Poate nu functioneaza microcontactul si necesita curatare sau
...
kobro is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 15:38   #54142
codpin
Senior Member
 
codpin's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 868
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am incercat si faza cu bypass la siguranta aia, am incercat si sa-i inlocuiesc cablul usb cu un altul. Pur si simplu nu se aprinde ledul si nici nu-l recunoaste pc-ul cand il conectez.

Am renuntat la reparatii si am zis sa incerc sa-l inlocuiesc cu totul.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
codpin is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 17:43   #54143
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,283
Mentioned: 238 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by codpin View Post
Are cineva ramas prin casa vreun receiver wireless pentru controller de xbox 360? Am atasat o poza pentru referinta. Al meu s-a stricat stand degeaba intr-o cutie.

Dau bani pe el, nu vreau pomana, doar ca nu sunt dispus sa dau cat cer unii pe OLX, aproape cat un controller + dongle nou din magazin.

Thanks!
Am eu unul luat de pe ebay, nu e original, dar vezi că mai face figuri și trebuie reinstalat Ón Device Manager, așa mai făcea Ón win7... Ón rest nu are probleme.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 18:22   #54144
codpin
Senior Member
 
codpin's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 868
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Hai ca rezolv cu Bugsy. Mersi!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
codpin is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 20:39   #54145
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,596
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu



Default

Are problema la cablu sau mufa loose, se rezolva usor.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2018, 21:30   #54146
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
De ce nu luati blitzwolf ? cica-s foarte misto
uite, au si reversible usb A https://www.banggood.com/CB2-2_1A-US...r_warehouse=CN 3.77A not bad
Lampa mea de birou e BlitzWolf, e excelentă.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 10:37   #54147
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

La placile astea moderne de baza cum mai poti face update de bios inafara de aplicatia lor? Aplicatie care face updateul cu Windowsul deschis, mi se pare nebunie?
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 10:42   #54148
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 1,810
Mentioned: 25 Post(s)


Default

Din biosul placii ai optiune de acces la update bios, dar sa ai stick formatat fat32.
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 10:53   #54149
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,150
Mentioned: 1171 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by DeDeRa View Post
La placile astea moderne de baza cum mai poti face update de bios inafara de aplicatia lor? Aplicatie care face updateul cu Windowsul deschis, mi se pare nebunie?
Fiecare placa de baza are aplicatia ei dedicata. De exemplu, la Gigabyte exista @Bios.

Recomandarea mea insa este sa faci update cu un stick usb fat32 din bios - aplicatia Qflash / M flash orice are placa ta de baza, e mult mai safe.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 10:55   #54150
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,674
Mentioned: 66 Post(s)

PC-ul meu

Default

Update de bios faci doar cu:
Utilitarul din bios al producatorului placii tale de baza.
Utilitarul DOS al producatorului placii tale de baza.
Intel FPT Tool daca stii ce faci, altfel e complet distructiv.

NU FLASHUITI BIOSI DIN SISTEME DE OPERARE!
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 10:57   #54151
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pai d asta zic, e nebunie, risti sa ramai fara placa de baza. E dementa. De ce au bagat asa ceva?
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 11:16   #54152
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,325
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu

Default

Din ce am vazut pe net, utilitarul de windows nu face altceva decat sa restarteze calculatorul si sa execute aplicatia de flash bios.
__________________
Zice lumea că sunt rasist. Nimic mai fals! Nu voi condamna niciodată un om doar pentru că face parte dintr-o etnie Ón care se comportă toți la fel.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 11:17   #54153
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

) Atunci e ok. M-am panicat degeaba. Iubitel mi-a zis ca probabil e ceva de la bios si sa ii pun ultimul update, bootloopul pe care-l am. Sper sa aiba dreptate.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 11:24   #54154
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,609
Mentioned: 46 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Selky View Post
Din ce am vazut pe net, utilitarul de windows nu face altceva decat sa restarteze calculatorul si sa execute aplicatia de flash bios.
lol.

utilitarul din windows rescrie bios-ul direct, din ce am testat eu pe cateva placi vechi.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
walkman is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 11:25   #54155
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,657
Mentioned: 146 Post(s)




Default

De fapt am zis ca e putin probabil sa fie din bios cat defectiune hardware ) Bineinteles, incearca.....
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 11:27   #54156
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Intre timp, cand puneam acum biosul pe stick fat32...am descoperit ca stickul de 128gb e vazut acum ca doar 32gb. ) Fuck yeah. Probleme peste probleme.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 11:30   #54157
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,325
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu

Default

Plm, nu am facut niciun update de bios de mult, iar cand am facut, am facut de pe stick.
Eram convins ca nu e nicio problema sa-l faci din windows dupa ce vazusem clipul ala, dar dupa discutia de acum, cu siguranta n-o sa fac update din windows pe viitor.
__________________
Zice lumea că sunt rasist. Nimic mai fals! Nu voi condamna niciodată un om doar pentru că face parte dintr-o etnie Ón care se comportă toți la fel.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 11:55   #54158
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,150
Mentioned: 1171 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Du-te si ia-ti un stick de 16 gb cu 20 lei daca ai probleme, ala sigur va merge.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 12:01   #54159
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Merge si asta, ca de obicei, 70-80mb/s, nu-i problema. Doar ca am 1/4 din capacitatea, deodata. N-am idee de ce. Doamne sper sa fie biosul...
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2018, 12:25   #54160
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,674
Mentioned: 66 Post(s)

PC-ul meu

Default

Da-mi modelul placii de baza sa arunc un ochi peste bios.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,335
Threads: 21,540
Posts: 646,921
Total Online: 683

Newest Member: gigel_t

Latest Threads
- by Kspic
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 14:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.