lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Procesoare si chipseturi
Connect with Facebook

Procesoare si chipseturi CPU, MCP, MCH, ICH, IOH, etc


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-09-2019, 21:35   #1
R3qvi3m
Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)


Default Procesor

Salutare !

Este posibil ca un procesor sa fie vazut in bios, dar sa nu booteze windowsul si sa fie din cauza procesorului, acesta fiind posibil defect?

Eu as zice nu dar astept parerile voastre.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
R3qvi3m is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2019, 21:38   #2
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,601
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu



Default

Zi-ne ce problema ai in detaliu... Procesorul daca e belit total nu ai nimic pe ecran si mobo-ul face beep pe error code de CPU.
agarici cu pedale is online now   Reply With Quote
Old 07-09-2019, 22:10   #3
Jim Beam
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Brasov
Posts: 347
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Linux booteaza?
Jim Beam is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2019, 22:59   #4
R3qvi3m
Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Ma lasa sa intru in bios dar inainte de windiwa isi da redtart. In bios apare tot in regula.
R3qvi3m is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2019, 23:31   #5
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 4,142
Mentioned: 143 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am patit eu asa cu un 6600K.

Vede in bios tot, accepta orice setari, dai sa instalezi win sau sa booteze, crapa, restart si asa infinite loop.

Incearca sa-l pui pe un sistem care functioneaza sigur, daca se restarteaza, RMA la intel.
__________________
GAMING gear™ i9-9900K/5100MHz/1,33V||MoRa 360 & LECO custom loop watercooling GPU+CPU||Aorus RTX2080Ti Extreme WB & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z390 Taichi Ultimate||2x8Gb [email protected] CL15-1,365V||Samsung NVMe 1TB+512GB+2x2TB RAID 1 Samsung S-Ata SSD||Seasonic Gold 850W||Asus ROG Swift PG27VQ 3D LED 144Hz||NZXT 440 case Win 10
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2019, 00:44   #6
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,839
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by R3qvi3m View Post
Salutare !

Este posibil ca un procesor sa fie vazut in bios, dar sa nu booteze windowsul si sa fie din cauza procesorului, acesta fiind posibil defect?

Eu as zice nu dar astept parerile voastre.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Se poate. Sunt instrctiuni care sunt apelate doar la pornire SO.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2019, 01:08   #7
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,674
Mentioned: 147 Post(s)




Default

https://www.olx.ro/oferta/procesor-i...tml#878fa21487

M-am intalnit in seara asta cu tine, nu stiu daca tu sau de unde l-ai cumparat i-a facut delid.... dar ihs-ul este de 9900K, pcb-ul este de la alt procesor, posibil 8700K sau G3900, cine stie, oricum generatie mai veche cu pcb subtire, iti recomand sa il scoti de la vanzare ca alt cumparator s-ar putea sa iti dea cu el in cap...
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2019, 08:23   #8
R3qvi3m
Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Iubitel, nu cu mine te-ai intalnit. Nu locuiesc in Bucuresti si nu am 9900k.
R3qvi3m is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2019, 09:56   #9
R3qvi3m
Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
R3qvi3m is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2019, 09:58   #10
DavidMMM
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 237
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

IMC busit, probabil overvoltage la IMC
DavidMMM is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2019, 13:36   #11
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Iasi
Posts: 3,822
Mentioned: 140 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am avut aceleasi simptome cu un 2600k dupa ce mi-a luat foc o sursa. Intra in bios dar mai mult de atat nu facea. Chiar si in bios sacada intre meniuri.
Inlocuit in garantie.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new procesor amd ? Collgirlxx Procesoare si chipseturi 20 04-07-2013 20:39
procesor amd Decebal Procesoare si chipseturi 28 26-06-2012 16:30

 
Forum Stats
Members: 8,340
Threads: 21,580
Posts: 648,051
Total Online: 574

Newest Member: libelula_alba

Latest Threads
- by matose
- by Kspic
- by Boggy
- by Miru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 11:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.