lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-01-2019, 21:31   #2881
cintro
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Salut!
cintro is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2019, 11:54   #2882
cerulliber
Senior Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Bucharest, Romania
Posts: 291
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

va rog daca stiti un service imprimante hp, Bucuresti, -un multifunctional cerneala.
multumesc anticipat

Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk
__________________
multumesc EROILOR lab501 care ma ajuta sa fac un copil fericit de Craciun si sa imi recapat increderea in oameni.

the upgrade machine
cerulliber is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 10:54   #2883
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,417
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Am pățit o chestie interesantă ieri. Luasem de pe AliExpress niște stick-uri USB 2.0 de 32 GB, mai mult pentru design, unul e în formă de Yoda și celălalt în formă de Darth Vader. Anyway, ieri am introdus unul din ele (pe Darth Vader) în TV pentru a testa funcția de înregistrare (care, a propos, nu merge, dar o să scriu despre asta pe topicul dedicat). Așadar îl înfig în TV, dau drumul la TV... „No device”. Îl scot, îl bag în PC... îl vede dar „No Media Inserted”. În Device Manager era văzut drept ChipsBank USB Device, așa că am căutat ceva utilitar pentru el și am găsit Chipsbank CBM2099 UMPTool v7100 (2018-08-24). L-am descărcat, l-am dezarhivat, l-am pornit, a văzut device-ul, am dat click pe el, a ronțăit vreo 3 ore făcând cine știe ce și la final... l-a reînviat. În momentul ăsta copiez un serial pe el, apoi îl încerc din nou în TV.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20190108_093500_small.jpg
Views:	51
Size:	83.7 KB
ID:	64965   Click image for larger version

Name:	20190108_093524_small.jpg
Views:	47
Size:	87.2 KB
ID:	64966  
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 13:18   #2884
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,417
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Sunt două stick-uri, ambele formatate FAT32, pe unul nu l-a văzut, pe celălalt îl vede dar funcția de recording e greyed out.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 13:23   #2885
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,417
Mentioned: 107 Post(s)

PC-ul meu

Default

Probabil il testeaza in prealabil, si dezactiveaza functia de recording daca nu se asigura parametrii.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 13:47   #2886
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,417
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Acei parametri necunoscuți, care nu apar în nicio documentație? Good job, Samsung!
LE: am copiat un serial pe stick (22 GB) și l-am băgat în TV, citește episoadele de pe el și le redă cum trebuie.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!

Last edited by war4peace; 08-01-2019 at 13:55.
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 13:59   #2887
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 906
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am 2 TV-uri Samsung, unul vechi din 2010 si altul mai nou din 2017 si pe ambele merg stick-uri de memorie si hdd extern formatate ntfs, ce sa faci acum cu fat32 cand un film mkv are peste 4Gb ?
Danos is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 14:16   #2888
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,417
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Așa erau formatate default, omule, le-am băgat să le testez. „Manualul” televizorului e o broșurică în 30 de limbi care îmi arată cum să îi asamblez piciorul și cum să nu mă curentez la el. Baby steps
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 14:28   #2889
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 906
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu

Default

War4peace, ma refeream la postul lui kvarq, n-am mai dat quate, am crezut ca se subînțelege.

Quote:
Originally Posted by kvarq View Post
in functie de OS la TV-uri vor card/hdd formatat Fat, pe LG îmi vede orice fara probleme, inclusiv NTFS, pe Sony si Samsung vrea doar FAT
Danos is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 14:30   #2890
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,958
Mentioned: 504 Post(s)

PC-ul meu



Default

@war4peace: ai rezolvat problema cu error 43 (nvidia sli + nvme ssd adapter)?
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 14:51   #2891
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,417
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Deocamdată nu am mai băgat adaptorul în sistem. Am comandat ceva hardware de la Aquatuning și când vine o să refac sistemul din nou, cu dual-loop, atunci fac și drain și mut SSD-uri de colo-colo. SSD-ul de 500 GB o să îl bag în slotul M.2 de pe placa de bază, cel de 1 TB o să îl bag în adaptor și cel de 240 GB o să îl bag în stick.
Nu pot să fac asta decât cu drain fiindcă slotul de pe placa de bază e obturat de o placă video, și nu o pot scoate decât dacă fac drain și desfac tuburile, așa că am decis să aștept până la următoarea iterație a „Box of Horors”.

Între timp cam așa arată storage-ul meu...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Storage.png
Views:	36
Size:	29.0 KB
ID:	64993  
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 15:16   #2892
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,958
Mentioned: 504 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eram curios dacă merge tool-ul ăla de la nando4 care promite să rezolve error 43.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 15:46   #2893
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,563
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Danos View Post
Am 2 TV-uri Samsung, unul vechi din 2010 si altul mai nou din 2017 si pe ambele merg stick-uri de memorie si hdd extern formatate ntfs, ce sa faci acum cu fat32 cand un film mkv are peste 4Gb ?
încearcă exFAT
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 16:13   #2894
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,398
Mentioned: 684 Post(s)

PC-ul meu

Default

La mine in TV merge doar NTFS, dar aici depinde de producator. Eu zic sa incerci rapid quick format + 2-3 poze de test si sa treci prin NTFS/ExFat. Cu Fat32 chiar ca nu mai ai ce sa faci.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2019, 19:53   #2895
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,417
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Am aflat de ce nu merge recording... vrea doar HDD-uri externe, nu îi place cu stick. @Arise o să pun update când ajung acolo.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2019, 03:45   #2896
Kebab
Senior Member
 
Kebab's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucharesti
Posts: 289
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Scurta intrebare:

In trecut am avut un 4690k @4.5Ghz + Asus Ranger VII + 8gb 2400mhz CL9 + gtx 780ti. Tin minte perfect ce jocuri jucam si cum. In The Witcher 3 WH eram clar limitat de frame-uri, nu stiu insa din ce cauza. Aveam insa de castigat in Garry's Mod unde aveam mai multe FPS-uri.

Acum sunt pe o platforma mai veche: 2600k @ 4.5ghz +asrock z77 extreme 4 + 16gb 1600mhz cl9 + rx 480gb. Acum The Witcher 3 WH se misca excelent.

Banii pe care am vandut platforma 1150 au fost mult mai multi decat am cheltuit sa imi fac sistemul pe 1155. Nu era normal ca platforma 1150 sa fie mai buna la jocuri fata de vechiturile care le am acum? (in afara de placa video OFC).

Care ar fi, pe scurt, explicatia? De ce majoritatea jocurile se comporta mai bine acum?
__________________
Contact: https://pastebin.com/yqFtSvq7 Trade CG: https://imgur.com/a/AqSLGdg
Cine iti mentine forma? Doar Kebabul si Shaorma!
Kebab is online now   Reply With Quote
Old 13-01-2019, 07:15   #2897
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,398
Mentioned: 684 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca zici ca erai limitat de frame-uri si nu te referi la framedrops random sau in scene mai grele, atunci as zice drivere/optimizare. Daca aveai framedrops, probabil de la RAM, 8gb sunt cam la limita, in timp ce 16gb sunt ideali pentru gaming. Teoretic 780Ti e tot pe-acolo cu RX480, dar la titluri noi intervin diversele optimizari. Cu cat e mai noua placa, cu atat va avea un suport mai bun in jocuri/aplicatii mai noi.

Cert e ca nu esti limitat de CPU asa de tare precum crezi, in gaming un 2600k @ 4.5ghz e inca foarte potent.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2019, 16:10   #2898
Fallen
Member
 
Fallen's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Bucuresti
Posts: 128
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pai, eu vad un joc open world, mancator de cpu (witcher 3), si 2 procesoare diferite:

i5 4690k @ 4.5Ghz (4c)
i7 2600k @ 4.5Ghz (4c/8t)
__________________
Fost membru computergames forum.
Rating: http://forum.lab501.ro/showpost.php?...66&postcount=3
Fallen is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2019, 14:24   #2899
cerulliber
Senior Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Bucharest, Romania
Posts: 291
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

pt ddr3 , daca cumpar 2 placute identice ca frecventa si latenta cas, dar producator diferit, vor fi compatibile ?
@Kebab i5/i7 gen 3 si 980ti sunt cunoscute ca merg mai bine pe vr de exemplu, deoarece sunt mai bine testate pe componente vechi de catre developeri. asta e explicatia 'oficiala'
__________________
multumesc EROILOR lab501 care ma ajuta sa fac un copil fericit de Craciun si sa imi recapat increderea in oameni.

the upgrade machine
cerulliber is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2019, 14:50   #2900
droopy_ro
Senior Member
 
droopy_ro's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucharești
Posts: 298
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Da, nu ar trebui sa fie probleme. Cat am stat pe DDR3, am combinat mai multe kituri, chiar cu frecvente si latente diferite si cate 4 stick-uri de RAM. Nu am avut probleme pe Q67, P55, Z77 sau X58.
__________________
"You want me to fly in the back of a little tiny fighter aircraft with a crazy fighter pilot who thinks he's invincible, home in on a SAM site in North Vietnam, and shoot it before it shoots me, you gotta be shitting me!"
- Captain Jack Donovan
droopy_ro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,105
Threads: 20,131
Posts: 614,440
Total Online: 299

Newest Member: Darkakula

Latest Threads
- by Monstru
- by Victor
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.