lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 21-01-2018, 10:43   #2761
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,488
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Ține, fiindcă oricum reduc power limit-ul la 80% cât timp minează și probabil îl las așa tot timpul. Gaming la 1080p merge pe orice joc fără probleme cu 1080 Ti.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 12:09   #2762
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,136
Mentioned: 37 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
wat!?
Am zis 515W maxim! După 3 zile de măsurat.
Şi stai liniştit, sper să îmi schimbe placa
Naspa, ai avut ghinion. Buba asta trebuie rezolvata direct cu importatorul.

Ce inseamna sa nu iei de pe OLX fara warranty.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 13:31   #2763
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,488
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Da, la chestii de-astea de top nu e deloc recomandat SH fata garantie.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2018, 20:51   #2764
SHELLman_baz
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Scuze am rezolvat
__________________
intelligence runs after me but i'm faster

Last edited by SHELLman_baz; 27-02-2018 at 21:01.
SHELLman_baz is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 08:05   #2765
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,914
Mentioned: 65 Post(s)

PC-ul meu

Default

Grr, ma face cu nervii calculatorul. De ieri se blocheaza windows-ul la vreo 10 minute sa zicem dupa ce l-am pornit. Ecranul face refresh, am niste pluginuri pentru CPU si GPU, stau in load mic, nu e consum de memorie. Daca am o aplicatie deschisa pot sa mai fac scroll prin ea pana mai dau niste click-uri si apoi moare.

Am incercat de toate... disable C state la procesor, scanat C, scanat SSD cu HDTune scanat memorie.... in event viewer am doar o eroare de DCOM si astia de la micromoale zic ca pot sa o ignor.... desi am mai muncit si acolo si am dat permisiuni la niste mizerii.

Vreo sugestie , in afara de clean reinstall ? Mi-e si groaza sa reinstalez.
ktf is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 08:12   #2766
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,630
Mentioned: 641 Post(s)

PC-ul meu

Default

boot in safemode, CMD.exe, sfc/ scannow

Sa inteleg ca n-ai niciun restore point sau backup valabil? Shit, I love Acronis. M-a scos din rahat de-atatea ori pana acum.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 08:17   #2767
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,914
Mentioned: 65 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am facut si sfc /scannow, am uitat sa zic. No issues.

O sa mai fac un test diseara, scot tot ce inseamna HDD si vad daca mai face figuri. Eventual instalez un Windows proaspat pe alt HDD si testez daca SSD-ul face figuri cand nu e windows-ul pe el.
ktf is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 08:39   #2768
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,019
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Default

Încearcă să testezi fără placa video dedicată și cu câte un modul de RAM.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 09:11   #2769
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,914
Mentioned: 65 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am testat si RAM-ul azi noapte cu mdsched.exe, nici o problema acolo. Eu am un feeling ca e ceva legat de storage si si-o ia Windows-ul in freza aiurea. Am incercat si un joc aseara si in timp ce restul Windows-ului parea blocat, jocul mergea ok. Dar cand am dat sa schimb zona, a crapat si ala .
ktf is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 12:39   #2770
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,971
Mentioned: 77 Post(s)

PC-ul meu



Default

schimba cablul de date (sata) si portul de la HDD si da-i o cheie.

daca persista vezi sa nu fie un driver nou generic prost instalat de micromoale (sunet, bt, wifi etc)

Last edited by agarici cu pedale; 01-03-2018 at 13:17.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 13:07   #2771
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,201
Mentioned: 81 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca pina acum scurt timp sistemul a functionat OK si din senin a inceput cu fitze, AGP cam are dreptate cu microkk
__________________
GAMING gear™ Kaby Lake i7-7700K/4900Mhz/1,290V||Zalman Reserator Moded Watercooling GPU+CPU||Gigabyte GTX1080 Gaming Xtreme & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z170 fatal1ty K6+||2x8 Gb [email protected] CL14-1,35V||Samsung M2 SSD+8TB||Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion||Corsair TX850W||BenQ XL2720Z 3D LED 144Hz||Antec 1200 case, Win 8.1+Win 10.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 14:39   #2772
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,914
Mentioned: 65 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pai si vad unde chestia asta ? Ca in recent windows updates nu vad nimic aplicat in ultimele 2 zile. Apar si driverii acolo ?
ktf is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 15:29   #2773
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,864
Mentioned: 74 Post(s)

PC-ul meu

Default

ntoskrnl in bluescreenview.exe.
Descarca programul si studiaza cand si de ce ai probleme
kobro is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 16:29   #2774
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,971
Mentioned: 77 Post(s)

PC-ul meu



Default

hd sentinel ce zice ?

fa ce ti-am zis in leg cu SATA cable daca ai unul nou e IDEAL si abia apoi faci teste, daca se manifesta in continuare faci imagine la OS (partitia cu OS cu tot cu cele mici) cu acronis sau ce soft vrei tu ca sa ai la ce da restore daca nu e OS-ul de vina.

Apoi fresh install, refaci partitiile C si cele mici si vezi cum se comporta.
Imaginea de windows o iei cu mediatool, nu o modifici cu nimic, instalezi softuri, driveri si ce mai ai nevoie si vezi cum se comporta.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2018, 18:26   #2775
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,914
Mentioned: 65 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am facut disable Timebroker service, so far so good. Intre timp fac un backup la chestiile importante, ca sa fiu safe.

HDD sentinel nu imi dadea nici o eroare de care sa ma leg.
ktf is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2018, 08:02   #2776
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,136
Mentioned: 37 Post(s)

PC-ul meu



Default

Hm..am problema asta de ceva timp insa de data asta ma enerveaza asa ca va intreb:

Sa-mi fac griji sau nu!? Cand deschid unele poze cu fundal negru, apar diverse artifacte, ce isi schimba locatia.

Mentionez ca problema o am indiferent de versiunea de driver instalata.




Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Last edited by walkman; 22-05-2018 at 08:06.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2018, 08:26   #2777
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,019
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ai încercat și pe alt display (TV)?
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 22-05-2018, 09:16   #2778
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,136
Mentioned: 37 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu am incercat, am sa fac switch diaeara sa vad ce si cum, asta daca mai apar.

In schimb, cu alt cablu hdmi face la fel.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
walkman is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2018, 09:18   #2779
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,630
Mentioned: 641 Post(s)

PC-ul meu

Default

Verifica si cu grafica integrata.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,693
Threads: 18,778
Posts: 582,839
Total Online: 441

Newest Member: morb

Latest Threads
- by mihaib1
- by mbc
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 08:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.