lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 21-05-2020, 18:37   #7861
billytwinner
Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 190
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

super atunci,asta conteaza sa fii tu multumit
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2020, 14:52   #7862
tiribomba
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Romania
Posts: 815
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by billytwinner View Post
super atunci,asta conteaza sa fii tu multumit
Poti sa mi zici te rog daca este vreo diferenta intre ce ai pe placa de baza si dac/amp-ul extern
__________________
Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire.
tiribomba is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2020, 17:59   #7863
billytwinner
Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 190
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu pot explica dar daca te duci la un magazin in care poti face o auditie o sa vezi. Nu exista termen de comparatie, cu un dac si amplificator aprinzi lumina
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2020, 10:29   #7864
laser
Senior Member
 
laser's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 264
Mentioned: 7 Post(s)


Default

Merita astea oare, venind de la o pereche de CAL + Fiio EK10 ? E destul DAC-ul ca sa duca 250 Ohm , sau am nevoie de amplificator ?
Nu stiu nimic de site-ul asta, sper sa nu fie facaturi.

https://www.ozone.ro/product/casti-b...-250-ohms-gri/

Last edited by laser; 26-05-2020 at 10:35.
laser is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2020, 16:06   #7865
tiribomba
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Romania
Posts: 815
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by laser View Post
Merita astea oare, venind de la o pereche de CAL + Fiio EK10 ? E destul DAC-ul ca sa duca 250 Ohm , sau am nevoie de amplificator ?
Nu stiu nimic de site-ul asta, sper sa nu fie facaturi.

https://www.ozone.ro/product/casti-b...-250-ohms-gri/
ce placa de baza ai si ce vrei sa faci cu castile.....daca sunt strict pt jocuri si media in ceneral eu zic sa cauti altceva.....Sennheiser HD 599 sunt super si nu ai nevoie de amp/dac extern
__________________
Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire.
tiribomba is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2020, 16:34   #7866
laser
Senior Member
 
laser's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 264
Mentioned: 7 Post(s)


Default

Placa de baza Asus z170-a si cea de sunet integrata ALC892.
Folosit la jocuri, consum media. Sennheiser HD 599 par interesante, dar mult mai scumpe decat astea la oferta.
laser is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2020, 17:06   #7867
tiribomba
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Romania
Posts: 815
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by laser View Post
Placa de baza Asus z170-a si cea de sunet integrata ALC892.
Folosit la jocuri, consum media. Sennheiser HD 599 par interesante, dar mult mai scumpe decat astea la oferta.
pai nu mai cumperi acel fiio chiar nu e nevoie pt 32ohm....ale mele sunt de 250ohm si am facut retur la un amplificator rupert neve nu e diferenta intre ce face placa audio si amplificatorul extern...placa ta de baza are este ok nu ai nevoie de amp\dac extern
__________________
Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire.
tiribomba is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2020, 19:16   #7868
JaSQNd3qs
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)


Default

am cumparat un G6 de la creative. Castile sunt niste AKG k612 pro, 120 ohmi.
Problema e cu volumul.
In low gain e o gluma, iar in high gain, chiar si la 100%, nu-mi sparge urechea.
Inteleg ca AKG urile in general sunt flamande, dar ma gandeam ca totusi G6 n-ar trebui sa aiba probleme aici.

Poate fi defect G6 le?

LE: folosesc un AutoEq generat deja de aici: https://github.com/jaakkopasanen/Aut...G%20K612%20Pro
Poate fi folositor si pentru altii, sunt foarte multe modele de casti deja generate.

LE2: trebuie cumva sa dau disable la placa audio in bios (cea onboard pe pc)?

Last edited by JaSQNd3qs; 27-05-2020 at 19:19.
JaSQNd3qs is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2020, 19:31   #7869
Gogu
Ancient friend
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 369
Mentioned: 27 Post(s)


Default

Huh what ?
Ori e defecta urechea, ori ... considerand ultima intrebare nu mai inteleg nimic.
Gogu is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2020, 02:05   #7870
JaSQNd3qs
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Pai da, gasisem o problema similara aici: https://www.reddit.com/r/SoundBlaste...g6_low_volume/

Dar am dat disable la placa audio din bios (realtek, am dezinstalat si driverele) dar e cam la fel... ma asteptam ca la 100% volum sa ti zboare urechile, insa nu se intampla asta.
Se pare ca AKG k612 se conduc cam greu...
JaSQNd3qs is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2020, 09:08   #7871
CecilTheDragon
Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am luat si eu o pereche de beyerdynamic dt880 250ohm la oferta, si sunt cam lesinate pe placa xonar dx. Adica se aud mai bine ca vechile sennheiser hd 558 dar parca nu au putere...Ar merge combinatia cu fiio e 10 k? parca nu as investi mult in amplificator/dac...
CecilTheDragon is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2020, 10:50   #7872
tomkaten
Senior Member
 
tomkaten's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucharest
Posts: 602
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Default

Le-ai luat de la Ozone? Cum a mers comanda, au livrat repede? Sunt seriosi?
tomkaten is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2020, 10:52   #7873
CecilTheDragon
Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Da de la ozone....da nu am avut probleme totul ok au venit in 4 zile.
Le. Dupa ceva documentare am inteles ca fiio e 10 k ar fi cam insuficient....asa ca maresc putin bugetul....acum ma uit dupa un fiio k 5pro sau un aune x1s aniversary.
Ce recomandati din astea doua sau ce optiuni mai bune as avea pe la 1000 ron?

Last edited by CecilTheDragon; 31-05-2020 at 08:27.
CecilTheDragon is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2020, 13:24   #7874
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 2,483
Mentioned: 81 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pe la 1000 RON deja incepi sa gasesti un Mojo SH sau un iFi nano nou.
ktf is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2020, 15:04   #7875
tomkaten
Senior Member
 
tomkaten's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucharest
Posts: 602
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu la banii aia as recomanda o interfata audio USB, la care, la nevoie, poti conecta si un microfon bun sau niste monitoare de studio active. Nu cred ca-s atat de greu de amplificat castile alea incat sa necesite altceva. DAC-urile costa mult si nu aduc mai nimic, in afara de pretentii de sunet fabulos.
tomkaten is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2020, 16:17   #7876
CecilTheDragon
Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Nu vreau portabile si cu baterie....nu le vad rostul. Alte recomandari?
CecilTheDragon is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2020, 13:12   #7877
JaSQNd3qs
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Documenteaza-te despre G6. Si-au spalat pacatele creative cu el.
Foarte bine vazut in lumea audiofililor.

https://www.audiosciencereview.com/f...sterx-g6.7016/

Eu l-am achizitionat, si dupa ce m-am documentat mai bine, i-am facut setarile si e superb. Recomand.
JaSQNd3qs is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2020, 17:51   #7878
CecilTheDragon
Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Multumesc de recomandari.
Tinand cont ca o sa folosesc castile legate de pc si o sa ma mai si joc pe ele.....o sa merg pe creative g6.
CecilTheDragon is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2020, 17:55   #7879
tomkaten
Senior Member
 
tomkaten's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucharest
Posts: 602
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca mie mi-ai raspuns cu "nu vreau portabile", nu ai inteles ce am recomandat.

https://www.muziker.ro/interfete-aud...by=price%20asc

Sau G6-le, doar ca e mult mai prost construit si n-are cine stie ce intrari/iesiri. De banii aia iei o interfata mai mult decat decenta.
tomkaten is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,670
Threads: 22,675
Posts: 678,498
Total Online: 841

Newest Member: Kristian

Latest Threads
- by Jellfis
- by Arise

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 01:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.