lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-10-2017, 12:18   #52501
sammurai
Ancient friend
 
sammurai's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Iasi
Posts: 2,140
Mentioned: 43 Post(s)

PC-ul meu



Default

Merci de recomandari.
O sa incerc cateva si revin cu un feedback.
__________________
Lenea este principalul factor de dezvoltare tehnologica
sammurai is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2017, 14:45   #52502
Viewstar
Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 106
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Random question: memoriile triple channel ar trebui sa mearga doar pe placi de baza ce suporta triple channel ( ex socket 1366 ) ? Am incercat sa pun de curiozitate azi doua module de 1gb marca Corsair dominator @1866mhz/1.65v alaturi de kitul meu 2x4Gb Sycron setate tot la 1866mhz/1.65v si desi booteaza in windows, nu trec teste precum Orthos, iar cand intru intr-un joc gen Guild wars 2, ori primesc eroare ori caracterul meu incepe sa mearga singur cate 3 pasi si pe urma sa se opreasca, pana cand primesc crash) Aveam kitul acesta ramas prin casa de la un alt kit pe 1366 si am vrut de curiozitate sa vad ce si cum. Fac eu ceva gresit? Sau nu ar trebui sa mearga, sau au ele ceva, ca inca nu le-am testat cu memtest...Ar mai fi varianta cum ca n-ar fi suportate de a mea P67Pro3, dar nici actualele Sycron 2000mhz nu sunt suportate in teorie, si totusi merg fara probleme de cativa ani buni.
Viewstar is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2017, 16:35   #52503
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 10,846
Mentioned: 152 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dual pe dual, triple pe triple, quad pe quad. De ce s ar mai denumi diferit daca ar fi interschimbabil? Nu e logic?
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2017, 16:50   #52504
Viewstar
Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 106
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Doar intrebam si eu, nu ma interesa sa mearga in triple channel, punand doar 2 placute...ma interesa doar daca e probabil sa mearga doar pe placi de baza compatibile triple channel, tinand cont ca mi le ia, booteaza in windows, dar cam atat. Nu toti ne-am nascut experti sau elitisti, just saying.
Viewstar is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2017, 16:58   #52505
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 10,846
Mentioned: 152 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pai nici nu trebuie sa fii terminat MIT sa stii treaba asta. Adica numele zice totul. Nu am vrut sa te supar, scuze... Daca ai kit tri si pui 2 pe un dual - merge.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2017, 18:56   #52506
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 10,678
Mentioned: 418 Post(s)

PC-ul meu



Default

Triple channel īnseamnă că memoriile respective au fost selectate dintr-un batch care garantează că vor funcționa īn triple channel pe platformele respective.

Poți folosi un modul doar sau două pe un sistem dual channel și nu ar trebui să fie probleme

Poți īncerca doar cu memoriile astea īn dual channel, scoate memoriile vechi și vezi dacă mai sunt probleme.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2017, 21:55   #52507
coiotHK
Senior Member
 
coiotHK's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,177
Mentioned: 12 Post(s)

PC-ul meu

Default

E plin de retards pe olx, ma intreaba unu cat e livrarea...
coiotHK is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2017, 23:22   #52508
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 9,691
Mentioned: 573 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by madhorsefuzzy View Post
Talpa e ceramica dar gaurele de pe mijloc sunt pline de depuneri si nu mai trece apa/aburul prin ele.

Am incercat sa-l curat cu solutie antibacteriana de AC. Nu cred ca a dat rezultate.

Ideea e ca tot ce calc cu el si port se imbacseste pe mine. Se face o reactie chimica intre transpiratia mea si hainele calcate cu acel fier. Sotia nu are o problema. Am schimbat detergentul si tot aceeasi chestie. Apoi am purtat cateva lucruri necalcate: bingo! Mirosul neplacut a disparut.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
O rezolvi usor cu Nufarul "ultra-activ". E 6-8 lei sticla in Auchan/Crf/Peste tot. Pui solutie intr-un vas cu fundul plat si pui fierul cu talpa in solutia aia, lasi 2-3h. Daca n-ai chef sa cauti Nufarul merge si cu solutie de otet sau cu Cola(I fucking kid you not). Nufarul insa dizolva foarte bine depunerile.

In acelasi timp in vasul de aburi pui solutie 50% otet 50% apa. Dupa ce termini cu talpa il bagi in priza si consumi usor usor toata solutia din rezervor. Apoi pui alt rezervor cu apa curata si-o consumi si pe-aia.

No need for a new one, o sa se destupe toate.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is online now   Reply With Quote
Old 15-10-2017, 23:36   #52509
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 9,691
Mentioned: 573 Post(s)

PC-ul meu

Default

Au scos Teracopy 3.x, si mi se pare exceptional. Au bagat pana si speed graph gen Windows 10. Partea buna e ca, comparativ cu TeraCopy 2.x foloseste caching-ul din Windows, asta inseamna ca uneori transferuri de 1-1.5gb se intampla foarte repede, chiar si pe HDD-uri mecanice (don't ask me how the fuck that happens), exact ca in Windows direct. Cu TeraCopy 2.x nu exista caching-ul asta.

Also, daca sunt mai multe transferuri (sa zicem ca am dat sa copieze ca in screenshot pe un card de memorie, si apoi vreau sa mai dau inca ceva sa copieze) ori le adauga in queue daca sunt pe aceeasi destinatie, ori face doua transferuri separate, dar al doilea e in asteptare pana termina primul(daca e aceeasi sursa).

Mai pe scurt, daca faceai asta in Windows 7 direct, ambele rulau in acelasi timp si nenoroceau pur si simplu viteza de transfer. Evident, si optiunile de pauza si verify sunt foarte importante.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	teracopy.JPG
Views:	79
Size:	88.9 KB
ID:	60580  
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is online now   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 00:07   #52510
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 10,678
Mentioned: 418 Post(s)

PC-ul meu



Default

Arata misto. Cred ca imi fac timp zilele astea sa il instalez si eu.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 01:45   #52511
war4peace
Ancient friend
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 5,584
Mentioned: 134 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
Teracopy 3.x
Eu folosesc Total Commander Ultima Prime şi face acelaşi lucru de... ani buni de zile.
Da, costă dublu faţă de TeraCopy dar face de 10 ori mai multe
Just sayin.
__________________
Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 03:39   #52512
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,169
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

@madhorsefuzzy Mama foloseste acest Philips si e multumita, de vreo 2-3 ani cred. Ce-i drept, foloseste apa demineralizata. Un bidon de 5L ii ajunge cateva luni. Mie imi place ca e mic si usor.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 07:00   #52513
madhorsefuzzy
Senior Member
 
madhorsefuzzy's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,081
Mentioned: 65 Post(s)


Default

Am avut Philips si primul gand era spre el. Vezi ca in manual spune sa pui apa de la robinet. Am citit si eu dupa ani de utilizare cu apa demineralizata desi rau nu cred ca-i face.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
madhorsefuzzy is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 15:36   #52514
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,169
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Cand are, foloseste apa demineralizata. Cand ramane fara si eu nu ii pot cumpara, foloseste de la robinet. Pentru cat costa si cat e de mic, mi se pare perfect pentru o casa in care nu se calca intensiv, gen lenjerii de pat sau 10 camasi pe zi.
Nu are ce sa ii faca apa demineralizata.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 15:45   #52515
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,623
Mentioned: 235 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pentru a trimite unprodus in service la emag care varianta ar fi recomandata, cu ridicare de la adresa si mentionarea defectelor online sau sa merg in Crangasi?
__________________
-
tiltu cycling

undercover Jedi ^^
mirciusx is online now   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 15:52   #52516
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 19,837
Mentioned: 864 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Tot de la emag cumperi dupa ce ai avut probleme cu ei?
__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, L440 x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 15:55   #52517
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,623
Mentioned: 235 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Tot de la emag cumperi dupa ce ai avut probleme cu ei?
Face 2 ani G910-ele in cateva zile : tasta spatiu, cateva taste au probleme cu nuantele de culoare. Macar daca o rupeam la jocuri sau ceva...Am si eu un noroc de ceva timp incoace de zici ca m-a blestemat careva.
__________________
-
tiltu cycling

undercover Jedi ^^
mirciusx is online now   Reply With Quote
Old 16-10-2017, 17:05   #52518
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 10,846
Mentioned: 152 Post(s)

PC-ul meu

Default

E doar calitatea Logitech, nu are legatura cu norocul tau. Stai linistit, nu te autoflagela, am G810, de mai putin timp.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2017, 23:47   #52519
kvist
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: bucharest
Posts: 408
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Donez "50% OFF Civilization VI Deluxe" Steam Coupon (Valid until 10/30/2017, 7:00:00 PM).
Cine este interesat sa il foloseasca ma poate contacta pe steam sau aici pm.
Numai bine.

http://steamcommunity.com/id/kvistul/
__________________
i7-4790K|NH-D15|MSI Z97-GD65 GAMING|Kingston 12GB PC3-12800|GTX1070|Xonar Essence STX|Fractal Design Define XL R2|Seasonic X-750|Samsung 850 EVO 250GB|Zowie FK1|Razer Goliathus Speed|CMStorm Trigger|ASUS ROG Swift PG279Q|Sennheiser HD 700|SteamID:kvistul
kvist is online now   Reply With Quote
Old 20-10-2017, 13:05   #52520
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,437
Mentioned: 82 Post(s)

PC-ul meu



Default

Activez de peste 15 ani pe diferite forumuri, dar niciodată nu am văzut atāta nesimțire din partea unor useri, mai ales după ce au fost atenționați īn repetate rānduri. Este prima dată cānd bag la ignore pe cineva, ba chiar două persoane din același foc.
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,061
Threads: 17,915
Posts: 556,959
Total Online: 305

Newest Member: Rickyfunny

Latest Threads
- by matose
- by Keyon
- by Kspic
- by DaniCJ

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 14:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.