lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Procesoare si chipseturi
Connect with Facebook

Procesoare si chipseturi CPU, MCP, MCH, ICH, IOH, etc


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 14-01-2011, 16:55   #81
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,710
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

La ce voltaj īţi stă la 4GHz stabil gmc?
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 16:57   #82
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,216
Mentioned: 87 Post(s)




Default

Probabil 1.1 ceva de genul dar nu l-a testat el...60 grade in prime ori era fanless,ori avea de la 1.3v in proc in sus...
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 17:32   #83
gmc
Senior Member
 
gmc's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bucuresti
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ajung deseara acasa si revin cu detalii.

Hai sa deschidem thread cu/despre Sandy, eu unul m-am cam pierdut aseara in setarile din EFI...
gmc is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 18:12   #84
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Si al meu merge bine @ 1.55v din BIOS. Nu am incercat mai jos cu voltajul...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	wprime1024m.jpg
Views:	501
Size:	284.4 KB
ID:	15069  
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 18:23   #85
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,216
Mentioned: 87 Post(s)




Default

Decent,dar nu e spargator de recorduri
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 18:25   #86
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,710
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

E ok bă, am văzut un 2600K care ştia 5k cu 16GB memorie ram şi cam 1,376V vcore linx stable... Ăla da cpu, nu ştiu, parcă kagula323 mi-a dat link-ul dar se pare că l-am pierdut!
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 18:55   #87
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,831
Mentioned: 498 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Eu nu stiu ce isi doresc fetele de la viata, dar va spune barbosu' ca al mai adevarat sandy bell e ala care stie peste 54x multi. Restul cui &*!^[email protected]^* ii pasa?
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 19:58   #88
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Quote:
Originally Posted by Steve-o View Post
E ok bă, am văzut un 2600K care ştia 5k cu 16GB memorie ram şi cam 1,376V vcore linx stable... Ăla da cpu, nu ştiu, parcă kagula323 mi-a dat link-ul dar se pare că l-am pierdut!
Si ce-i asa extraordinar in asta?
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 20:05   #89
xdan
Ancient friend
 
xdan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: pe langa ARAD
Posts: 5,389
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Eu nu stiu ce isi doresc fetele de la viata, dar va spune barbosu' ca al mai adevarat sandy bell e ala care stie peste 54x multi. Restul cui &*!^[email protected]^* ii pasa?
Sunt si de-alea da nu prea multe cred...
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=265122
__________________
Voucher PcGarage : C8WFPAXR, foloseste-l daca vrei sa faci economie de 1% in comenzile tale.

Last edited by xdan; 14-01-2011 at 20:30.
xdan is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 20:07   #90
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,831
Mentioned: 498 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Stiu ca sunt, dar sunt cateva 55x-uri si 2-3 56x-uri. Pana acum nu am vazut inca nici un 57x.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 20:09   #91
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,216
Mentioned: 87 Post(s)




Default

xdan ma omori cu pozele tale,cand pui cate una poc strici o pagina

Revening la oile noastre,pardon proacele noastre,o sa apara si 57xx,depind cat de repede le gasesc maniacii care scormonesc prin depozitele intel
__________________
oMU'IE inainte de toate ....

Last edited by Iubitel; 14-01-2011 at 20:56.
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 20:32   #92
xdan
Ancient friend
 
xdan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: pe langa ARAD
Posts: 5,389
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

E, scuze dar e obositor si sa le tot pun pe imakeshack...
Nu s-ar putea face ceva la pagina sa se autodimensioneze la marimea paginii imaginea...
__________________
Voucher PcGarage : C8WFPAXR, foloseste-l daca vrei sa faci economie de 1% in comenzile tale.
xdan is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 21:07   #93
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Nu e problema ca nu tin multiplicator ci ca nu tin frecventa respectiva . Se pare ca nu e problema ca nu tine CPU ci ca voltajul PLL e insuficient... care deocamdata nu e ajustabil din BIOS!
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 21:14   #94
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,216
Mentioned: 87 Post(s)




Default

Pai si optiunea aia PLL Voltage Override ce regleaza?
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 22:50   #95
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,710
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by matose View Post
Si ce-i asa extraordinar in asta?
5GHz + HT, 16GB ram, voltaj daily. That's pretty f****** amazing if you ask me!
Īn altă ordine de idei, am făcut rost şi de o răcire „ceva” mai OK pentru Săndel.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC08217.JPG
Views:	395
Size:	444.6 KB
ID:	15079  
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 23:12   #96
gmc
Senior Member
 
gmc's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bucuresti
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Batch L041C124.
Primul rezultat, nu dati cu pietre.
1,3v la cpu in BIOS, BCLK 100
Noctua D14 cu un singur vent Nexus 120mm PWM.

Sfaturi accept cu placere avand in vedere ca nu prea ma pricep...

La Digi+ VRM trebuie setat ceva?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2500k oc 4,6.JPG
Views:	487
Size:	389.9 KB
ID:	15081  

Last edited by gmc; 14-01-2011 at 23:20.
gmc is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 23:14   #97
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,710
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ce batch e? Mai scade din vcore pānă crapă smallfft!!
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 23:26   #98
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,216
Mentioned: 87 Post(s)




Default

Oh boy,batchul e same as mine L041C124.Cu 1.3 4600 este excelent pentru 2500,ramane de vazut cum scaleaza cu voltajul
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 23:37   #99
xdan
Ancient friend
 
xdan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: pe langa ARAD
Posts: 5,389
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu zic sa mai cresti multiplicatorul la 47 la acelasi voltaj sa vezi daca tine.
__________________
Voucher PcGarage : C8WFPAXR, foloseste-l daca vrei sa faci economie de 1% in comenzile tale.
xdan is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2011, 23:39   #100
gmc
Senior Member
 
gmc's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bucuresti
Posts: 409
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sa dau restul voltajelor pe minim? Parca ASUS supravolteaza si nu vreau sa prajesc nimic.

Mai intreb La Digi+ VRM trebuie setat ceva?
gmc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discutii despre monitoare matose Periferice 2567 Yesterday 12:21
Discutii despre tastaturi matose Periferice 1667 21-07-2018 01:19
Discutii despre mousi matose Periferice 1303 21-06-2018 12:30
Filme, discutii despre dev Zona libera 53 29-11-2010 13:04
Discutii electrice Kimi Modding 15 08-05-2010 20:02

 
Forum Stats
Members: 7,834
Threads: 19,077
Posts: 589,820
Total Online: 383

Newest Member: phleabt

Latest Threads
- by Monstru
- by matose
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 20:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.