lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-08-2019, 15:10   #59641
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,320
Mentioned: 43 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by DeDeRa View Post
Dezaxati nu se pot trata,
Credeti-l, el stie, c-a incercat
__________________
Zice lumea că sunt rasist. Nimic mai fals! Nu voi condamna niciodată un om doar pentru că face parte dintr-o etnie īn care se comportă toți la fel.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2019, 15:27   #59642
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,635
Mentioned: 76 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Nu stiu daca s-a mai postat pe undeva.
Oricum "miscarea" era anuntata de ceva timp.

https://www.upc.ro/impreuna/
__________________
Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2019, 16:11   #59643
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,183
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am.primit mesaje pe telefon de la ambii, am si Vodafone si UPC.

Salut! Avem vesti bune! Vodafone si UPC sunt acum impreuna. Echipa noastra va consolida retelele si iti va aduce cele mai noi tehnologii, pentru a te bucura de cea mai buna experienta. Iti multumim ca ne-ai ales! Detalii: www.vodafone.ro/impreuna. Ready?

Lol !
Sper ca Vodafone sa schimbe ceva din filosofia UPC cu privire la net, īn speță cu upload-ul care e de maxim 25mbps la UPC, inacceptabil pentru 2019.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2019, 10:43   #59644
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,700
Mentioned: 567 Post(s)

PC-ul meu



Default

de 3 ani se chinuie
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2019, 11:12   #59645
Desmond
Senior Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Posts: 336
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Amazon.de Prime e valabil acum doar pentru clientii din Germania si Austria ?
Desmond is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 14:34   #59646
ryo
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,031
Mentioned: 22 Post(s)


Default

Se poate face sa functioneze mouse pe usb pe windows 7 la Lga 1151? Sau nu are rost sa ma complic si instalez direct windows 10? Multumesc.
ryo is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 14:50   #59647
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,023
Mentioned: 1155 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

eu nu am avut probleme sa nu-mi mearga mouse pe WIndows 98, d'apai pe windows 7. La windows 95 trebuia sa instalezi un driver separat.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 15:06   #59648
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 6,594
Mentioned: 258 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Quote:
Originally Posted by ryo View Post
Se poate face sa functioneze mouse pe usb pe windows 7 la Lga 1151? Sau nu are rost sa ma complic si instalez direct windows 10? Multumesc.
E plug&play. Daca ai un mouse cu software dedicat, il poti instala pentru diferite optiuni in plus, dar de mers ar trebui sa mearga fara nimic instalat de tine, cauta windowsul un driver pentru mouse si e suficient.
__________________
O carte citita este un gratar pierdut.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 15:12   #59649
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,795
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

Trebuie sa astepti 1-2 minute pana instaleaza el un driver generic ... daca pc-ul este slow poate dura mai mult.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 17:19   #59650
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12,172
Mentioned: 723 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cum fac in Excel (fara sa fac asta manual la fiecare rand) sa-mi calculeze in coloana C (Total), orele din coloanele din dreapta (Sa zicem de la D la M), dar doar pe un singur rand. (Deci in C2 sa-mi calculeze suma din range-ul D2>M2)

Pot sa fac asta manual la fiecare rand, dar nu pot sa fac chestia asta la modul general pentru coloana C? Daca o inserez pe toata imi insumeaza intr-o singura casuta absolut tot (indiferent de rand) ce se afla in D>M.

Treaba arata asa, ca sa fie mai usor de inteles.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	excel.JPG
Views:	56
Size:	70.7 KB
ID:	66608  
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 17:31   #59651
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,700
Mentioned: 567 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu mai bine faci un pivot si ii afisezi totalurile?
Mi se pare ca le pune default.
Daca vrei sa schimbi datele, o faci in sheet-ul sursa si dai doar refresh in pivot
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 17:33   #59652
allexb
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Manchester UK
Posts: 735
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu sunt sigur ca am inteles ce vrei, dar scrii formula in C, SUM(..), apoi ii dai double click si populeaza toata coloana pana jos cu formula, respectand nr randului.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Nickname anterior - Allex_master
allexb is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 17:35   #59653
curiosul55
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Cluj-Napoca
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
Cum fac in Excel (fara sa fac asta manual la fiecare rand) sa-mi calculeze in coloana C (Total), orele din coloanele din dreapta (Sa zicem de la D la M), dar doar pe un singur rand. (Deci in C2 sa-mi calculeze suma din range-ul D2>M2)

Pot sa fac asta manual la fiecare rand, dar nu pot sa fac chestia asta la modul general pentru coloana C? Daca o inserez pe toata imi insumeaza intr-o singura casuta absolut tot (indiferent de rand) ce se afla in D>M.

Treaba arata asa, ca sa fie mai usor de inteles.
Daca in C2 unde ai totalul este o formula atunci solutia este destul de simpla:

selectezi casuta cu formula -> mergi in coltul din dreapta jos al celulei (o sa iti apara un + cand ajungi acolo) -> de aici cu click stanga tragi in jos cat ai nevoie. Asta ar trebui sa iti aplice automat formula respectiva pentru fiecare linie selectata.
__________________
=-)
curiosul55 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 17:42   #59654
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by curiosul55 View Post
selectezi casuta cu formula -> mergi in coltul din dreapta jos al celulei (o sa iti apara un + cand ajungi acolo) -> de aici cu click stanga tragi in jos cat ai nevoie. Asta ar trebui sa iti aplice automat formula respectiva pentru fiecare linie selectata.
Exact asta ar fi soluția, dacă am īnțeles bine cerințele.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 17:46   #59655
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12,172
Mentioned: 723 Post(s)

PC-ul meu

Default

Multam tuturor!

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Nu mai bine faci un pivot si ii afisezi totalurile?
Mi se pare ca le pune default.
Daca vrei sa schimbi datele, o faci in sheet-ul sursa si dai doar refresh in pivot
Pivot?



Quote:
Originally Posted by allexb View Post
Nu sunt sigur ca am inteles ce vrei, dar scrii formula in C, SUM(..), apoi ii dai double click si populeaza toata coloana pana jos cu formula, respectand nr randului.
Dublu click unde? Ca daca dau dublu-click pe casuta in care am scris ori imi selecteaza tot daca inca scriu, ori o deschide s-o editez daca e inactiva.

Quote:
Originally Posted by curiosul55 View Post
Daca in C2 unde ai totalul este o formula atunci solutia este destul de simpla:

selectezi casuta cu formula -> mergi in coltul din dreapta jos al celulei (o sa iti apara un + cand ajungi acolo) -> de aici cu click stanga tragi in jos cat ai nevoie. Asta ar trebui sa iti aplice automat formula respectiva pentru fiecare linie selectata.
It worked, multam!!
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 17:53   #59656
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 13,143
Mentioned: 549 Post(s)

PC-ul meu



Default

Copy paste merge.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 20:09   #59657
ryo
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,031
Mentioned: 22 Post(s)


Default

Am incercat in toate usb urile de pe placa de baza, am incercat cu alt mouse tot la fel nu merge, sa fie oare de la placa de baza care e noua? Placa de baza e gigabyte b360m d3h.
ryo is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 21:08   #59658
gamerul
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ploiesti
Posts: 80
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Ai reusit sa instalezi vreun driver pentru Windows 7 ?
gamerul is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 21:18   #59659
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,016
Mentioned: 223 Post(s)

PC-ul meu

Default

__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 22:43   #59660
ryo
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,031
Mentioned: 22 Post(s)


Default

Nu ca nu merge mouseul.
ryo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,314
Threads: 21,448
Posts: 644,456
Total Online: 649

Newest Member: alexsharky

Latest Threads
- by Kspic
- by Monstru
- by LAB501

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.