lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 21-01-2015, 20:52   #1
Zekspir
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 124
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default SLI 970 GTX, diverse intrebari

Ohay peeps !

Intrucat a sosit momentul upgrade-ului trianual, apelez din nou la un sfat bun si se da urmatorul enunt al problemei (care s-ar cam incadra si pe la alte zone, da deh ...):
Sistem actual:
CPU - 2500K, stoc, racit de un "Harmageddon, sefu' !"
MB - Gigabyte P67A-UD4-B3
GFX - GTX 970 G1 Gaming Gigabyte (rev. 1.1)
RAM - 16 Gb 1600 Mhz (2x4 Gskill, 2x4 Kingston)
SSD/HDD - 1 x Intel 530 128 Gb SSD, 1 x WD Blue 500 Gb
Ventilatoare- lots ... 2x20 cm cu leduri (weeeeeeeeeeeeeeeee, luminite), 1 x 14 cm (tot cu luminite), 2x 12cm ( ..... cu .... luminite ... )
Sursa - 750 W XFX Core Edition (wired, Seasonic inside, 744W reali pe linia de 12V, 62 A, de prin 2011)
Nu am momentan alti consumatori, desi niciodata nu stii de unde sare perifericul ( ...... cu luminite)

Intrucat fiecare cu piticii sai "care este", al meu e legat de SLI. Am avut experiente frumoase cu fostul SLI de GTX 560 Ti (pensionat in decembrie anul trecut cand am luat 970-ul).
Vreau sa mai iau inca una. De ce ? Pentru ca pitici (vezi mai sus) si pentru ca pitong !

Und now zee questions !


1. Face sursa fata la un SLI de G1 Gaming ? Au 2 conectori pe placa, 1x6 pini si 1x8 pini. Gigabyte recomanda o sursa minima de 550W pentru placa asta.
Pe de alta parte, nVidia trece pe site un consum de 145W (si 500W toata sursa, insa pentru o placa cu 2x6 pini).

Intr-o alta ordine de idei, un GTX 560 Ti manca undeva la 170 W (varianta 2x6 pini) si ce am avut eu era rated de MSI undeva la 225W si vreo 31A (consum pe toata sursa pe linia de 12v al intregului sistem). A tinut 2 in SLI vreo 3 ani de zile, deci teoretic, it should work ... teoretic ...

However, maximum teoretic pe care l-ar putea trage placa ar fi mai mult decat cele din fostul SLI - 75W slotul x16, alti 80W pe 6 pin si 120W pe 8pin = 275 W (si asta doare ... ).
Chiar si asa, 2 placi G1 in SLI ar cere maxim 550 W.
Add das CPU - rated undeva la 95W, daca nu ma inseala memoria, din care de fapt doar vreo 65W il constituie consumul maxim la frecvente stoc (core-ul grafic e dezactivat pe placa mea, P67 nu "il inghite"; nu mai retin de unde naiba imi amintesc 65W cu grafic core disabled, dar stiu ca acum vreo 4 ani cand l-am luat mi-am bagat nasul inclusiv in intel documents de cateva sute de pagini ... so a pinch of salt may be required).
HDD-ul papa vreo 6W in medie la read/write, SSD-ul cu indulgenta vreo 3W. Megaflow-urile vor maxim 3,36W (cu tot cu luminite), deci 6,72W maxim. Shark-ul mai ia un maxim de 4,32W (mmmm, cu luminite ...) si grosso-modo inca vreo 6W pentru celelalte 2 venturi de 12 cm (si ale lor luminite).
RAM-ul, no ideea, nu am gasit nici un datasheet care sa specifice nebunia asta, insa conform diverselor calculatoare on-line (de power supply req.) ar fi undeva la 3W / stick, so 12 W.

Grand total - 275+275+95+6+3+6,72+4,32+6+12 = 683,04W.

De la nasu mare, fara numar, inca 17W pentru chipset si ale sale nevoi (sa fie, nu ca ii trebuie) = rotund 700W ... deci ar trebui sa tina.

Daca ma insel pe undeva - calcule sau cifrele de "plecare", va rog corectati-ma ...


2. Sa iau tot un G1 Gaming sau varianta mai "relaxata" (sau orice alt model de la un alt fabricant) ?

Intreb din doua motive: a. exista placi mai ieftine cu racire decenta cu vreo 200+ lei mai ieftine ... inainte sa intrebe cineva, da, de banii aia economisiti mai iau ceva cu luminite ... ; b. ma gandesc ca mai reduc din consumul maxim teoretic -G1-ul pe care il am acum (rev. 1.1) face boost in 1.405 Mhz (fata de cei 1.378 Mhz trecuti pe site la Giga), deci presupun ca inghite mai mult curent...
Oricum, in SLI deja nu prea mai conteaza in mod real daca placa are sau nu vreo 100 Mhz in plus sau minus ...


3. Fata de toate cele de mai sus, sa am tupeu sa mai sper ca pot sa ii dau un o/c la proc ? Merge 4,2 Ghz cu 1.24v alimentare, setat fix. Avand in vedere ca deja au aparut jocuri care cer minim 2500k, poate voi fi nevoit sa o fac. Desi nu prea vad de ce, acum ... tot ce am pus pe el, zbarnaie, inclusiv AC Unity. Are cineva idee cam cat ar consuma maxim intr-un o/c "mild" un atare CPU ?

Multumesc anticipat.

P.S. sorry for the wall of text
P.P.S. nu, nu vreau sa iau alta sursa decat daca e absolut musai
P.P.P.S. nici CPU ...
Zekspir is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2015, 22:13   #2
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

sursa face fata
Gigabyte 970 simplu e mai ieftin cu vreo 200 de lei fata de G1

consumul pe 2500k in OC mediu nu cred ca va creste cu peste 50w (poti cauta cifre pe net)
__________________
pensionar...ciocu' mic
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2015, 22:20   #3
ducool2001
Ancient friend
 
Join Date: Jan 2011
Location: BUCURESTI
Posts: 1,201
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ducool2001 Send a message via Skype™ to ducool2001
Default

Sistemul va merge franat, nu poti scoate maxim din sli de 970 pentru un simplu motiv:
procesorul tau are doar 16 lane-uri pci-express, ceea ce insemna ca placile vor merge in 8x, in loc de 16x. Sper sa nu vorbesc prostii, dar pentru acel sli ti-ar cam trebui macar 4500 Mhz la processor.
__________________
Urăsc nunțile, și-nmormantarile romānești, urăsc țăranii de oraș, și-n special pe cei din București
ducool2001 is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2015, 01:31   #4
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 15,069
Mentioned: 651 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu este afectat de lanes prea mult...


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 22-01-2015, 20:06   #5
Zekspir
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 124
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by ducool2001 View Post
Sistemul va merge franat, nu poti scoate maxim din sli de 970 pentru un simplu motiv:
procesorul tau are doar 16 lane-uri pci-express, ceea ce insemna ca placile vor merge in 8x, in loc de 16x. Sper sa nu vorbesc prostii, dar pentru acel sli ti-ar cam trebui macar 4500 Mhz la processor.
Probabil, but I dunnae care. Vreau minim 45 fps (sau un delicios 60 fps constant) in orice as arunca in el inca vreo 2-3 ani. 1080p, cu toate luminitele activate. Sau 4k, daca scot niste bani si nu-i prinde mai intai nevasta. Diferenta dintre pciex 3.0 si 2.0 la acest moment e neglijabila, la fel si intre un SLI pe 2x16 sau 2x8. I know, I tested it.
Placile sunt destul de potente incat sa nu plang dupa 5-10 fps pierduti din cauza asta. Oricum o ard cu v-sync on la 60hz , so no biggie.
Nu cred ca scot 4500 Mhz din proc, un 4300 fara batai de cap da. Din nou, mi-e frica sa nu creasca consumul mai mult decat ar face fata sursa. Si nu prea am cashish disponibil acum sa iau SI o sursa de 850W sau 1kW.
Zekspir is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2015, 01:14   #6
EXxx
Senior Member
 
EXxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: UK
Posts: 785
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to EXxx
Default

am impresia ca nu te va ajuta extraordinar de mult un SLI pe tine, motivele?
1) mometan 2500K probabil tine si un singur 970 putin in spate. Nu-ti trebuie 4.5, dar probabil un 4.0 - 4.2 poti lejer, fara a creste extraordinar consumul.

2) te limiteaza display-ul, 1080p ori cat de frumos l-ai vrea, e o rezolutie de single card. In caz ca nu poti "cu toate luminitele" eu zic sa mai inchizi un bec

gandeste bine treaba cu SLI pentru cat te joci, s-ar putea sa iesi mai ieftin sa iti vinzi placa si sa iei fie un 980 fie ceva din urmatoarea generatie.
am avut crossfire 7950 si pot spune ca esti gatuit grav de drivere si cand spun asta ma refer la faptul ca in momentul in care apare un joc ai sanse ca sli/cf sa mearga f slab/sau deloc. Primul batch de update-uri o sa fie pentru single card, al doilea batch pentru sli/cf. Si repet, tind sa cred ca pentru 1080p nu se merita, arunca banii cu incredere in altceva
EXxx is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 08:15   #7
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 25,160
Mentioned: 1256 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Diferenta dintre 45 FPS si 60 FPS e foarte mare in practica, daca nu ai monitor Gsync (nvidia) sau Freesync (AMD) -- ceea ce probabil nu ai. La cati bani bagi, macar cei 60 FPS sa ii ai constant.

1080p mi se pare ok pentru ce vrei tu - detalii maxime si fps mai mare. De lane-urile PCI nu o sa fii limitat, s-ar putea sa fii limitat de procesor.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad X250, T410, T480, T560, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 08:54   #8
GRIP
Ancient friend
 
GRIP's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Teiu domnului
Posts: 2,355
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am un 4790k si un singur GTX970 (ce-i drept overclockat din fabrica). Am sa fac o lista cu jocurile din 2014 (cele mai imoprtante, sa zicem) pe care le am si la care nu pot da ultra-turbo-mega-extra blana setarile si sa raman peste 60fps la 1920 x 1200:
  • Far Cry 3 si 4: Antialiasing trebuie redus in jur de 4X.
  • Wolfenstein: La fel ca mai sus.
  • Dragonage Inquisition: La fel ca mai sus
  • Train simulator 2015: La fel ca mai sus

In afara de Crysis 2 (pe 3 nu il am), absolut toate jocurile aparute pana in 2013 inclusiv le pot tine la DSR 4K si AA full turbo-mega-extra (mai putin DIRT3 si GRID Autosport, pe care le scad la 1560x1600) la 60FPS sau mai mult.

Parerea mea e ca daca vrei sa tii totul in blana (inclusiv 4K DSR) are sens sa iei al doilea GTX970. Nu numai ca exista deja titluri pe care un singur GTX970 nu le poate duce perfect, dar in viitor o sa fie si mai mare jalea. Sau poate cine stie; te mananca sa iti iei display 4K.

@mbc are dreptate. E diferenta mare intre sub 60fps si 60fps+. E altceva. Evident, se poate numi jucabil si ok un joc cu framerate de minimum 30fps, dar e intr-adevar alta poveste cand atingi si sari de 60.

Dar si @EXxx zice bine. E bai cu driverii la configuratii multi-card. Poate nu e o idee rea sa vinzi placa actuala si sa iei ceva mai puternic single-gpu.
Dar daca te mananca si te mananca, baga a doua placa si gata Sursa ar trebui sa tina, dar procesorul s-ar putea sa se supere.
Pentru consum, uite niste link-uri:
http://www.guru3d.com/articles-pages...-review,4.html
http://www.techspot.com/review/898-g...ing/page6.html
__________________
I'm a rocker / And I'm always revvin' up
I'm a rocker / I can never get enough
I'm a rocker / It's something in my blood
I'm a rocker / Wouldn't change it even if I could

Last edited by GRIP; 27-01-2015 at 09:06.
GRIP is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 13:39   #9
rage fuury
Senior Member
 
rage fuury's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,804
Mentioned: 31 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by GRIP View Post
Parerea mea e ca daca vrei sa tii totul in blana (inclusiv 4K DSR) are sens sa iei al doilea GTX970. Nu numai ca exista deja titluri pe care un singur GTX970 nu le poate duce perfect, dar in viitor o sa fie si mai mare jalea. Sau poate cine stie; te mananca sa iti iei display 4K.
Nu si dupa "VRAM-Gate" -ul de azi, Zek:

http://www.anandtech.com/show/8935/g...ory-allocation
http://www.pcper.com/reviews/Graphic...ations-GTX-970
http://www.techpowerup.com/209339/gt...ise-specs.html
http://www.hardware.fr/focus/106/gtx...o-256-bit.html

It's in the News...
__________________
Retro Vizion:"Jignesti ceilalti membrii gandind astfel"

Last edited by rage fuury; 27-01-2015 at 16:06.
rage fuury is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 17:55   #10
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 25,160
Mentioned: 1256 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

E de porc ce a facut Nvidia, dar ce conteaza specsurile? Performanta e tot aceeasi, deci daca ai fi vrut sa iei 970 pana acum, poti sa iei linistit si de acum incolo.

Intre 3.5 GB si 4 GB nu e chiar asa mare diferenta, totusi.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad X250, T410, T480, T560, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 18:12   #11
KashunatoR
Senior Member
 
KashunatoR's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tg-Jiu
Posts: 1,416
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Lumea inca nu a inteles ca nu merita configuratiile multicard. Acestea ofera, intr-adevar, mai multe fps-uri dar aduc cu ele o gramada de probleme: stuttering, intarziere mare, incompatibilitate cu jocurile noi si lista poate continua.
Vrei mai multe fps-uri? Iei 980. Nu iti este suficient nici un 980 OC? (cazul meu de altfel) Ramai cu ce ai pana apare ceva si mai puternic la un pret pe care sa il poti plati.
__________________
"Am inima-mpietrita, nici iubirea nu intra/
Si apas pe tragaci cand imi intra NEGRU-n tinta"
KashunatoR is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 18:46   #12
EXxx
Senior Member
 
EXxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: UK
Posts: 785
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to EXxx
Default

n-as spune ca nu merita configuratiile multicard, eu am prins un 290X cu vreo 950 Roni.
Daca n-ar aparea anul asta nimic, cu siguranta as mai incerca sa mai vanez inca unul, dar cand trebuie sa apara in principiu 2 placi mai bune ca 980, mai rezist 6-9 luni cu 290X-ul

Mometan singurul multicard care cred ca s-ar merita ca si performanta e 2*290X.

stuttering-ul e micut acuma, cei de la AMD au rezolvar frumos problema in ultima vreme, au timpi mai buni ca cei de la NVidia (vazusem si niste review-uri, dar din pacate nu mai tin minte siteul)

ideea e in felul urmator pe @Zekspir il limiteaza momentan rezolutia cel mai mult.

toate acestea fiind spuse, daca vrei sa faci SLI, baga mare, poate iti trece microbul asta cu SLI-ul daca 560 n-a reusit sa-l omoare.
EXxx is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 19:28   #13
rage fuury
Senior Member
 
rage fuury's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,804
Mentioned: 31 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
E de porc ce a facut Nvidia, dar ce conteaza specsurile? Performanta e tot aceeasi, deci daca ai fi vrut sa iei 970 pana acum, poti sa iei linistit si de acum incolo.

Intre 3.5 GB si 4 GB nu e chiar asa mare diferenta, totusi.
E adevarat ca nu e mare diferenta de performanta (cache-ul L2 lipsa, timpul de acces mare pentru ultimii 512MB de memorie si ROPs-urile lipsa la apel produc o penalizare de max 4-6% conform NVidia) insa daca un joc nu e bine optimizat din driver se pare ca asta duce la sttutering, artefacte si chiar crashuri cand cantitatea de memorie video ocupata trece de 3.5Gb (cel putin asa sustin unii utilizatori...); Dincolo de asta, cred ca e un moment in care trebuie asteptat sa vedem ce se mai intampla: poate NVidia o sa ofere o compensatie celor ce considera ca au fost pacaliti, poate scad preturile la 970 si 980, poate AMD face (curand) o figura frumoasa cu 380X, poate 980Ti nu o sa fie asa de scump pe cat se zvoneste acum sau poate chiar toate cele de mai inainte deodata (cool, nu ?!)
As zice ca "Wait and see" e tactica de urmat in acest moment...
__________________
Retro Vizion:"Jignesti ceilalti membrii gandind astfel"

Last edited by rage fuury; 27-01-2015 at 19:39.
rage fuury is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 19:36   #14
KashunatoR
Senior Member
 
KashunatoR's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tg-Jiu
Posts: 1,416
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu nu as putea sa trec peste minus-urile respective, dar asta nu inseamna ca toti gandesc la fel
De fapt, eu chiar si pentru o rezolutie destul de mare 5760x1080 tot un singur gpu folosesc
__________________
"Am inima-mpietrita, nici iubirea nu intra/
Si apas pe tragaci cand imi intra NEGRU-n tinta"
KashunatoR is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 19:54   #15
EXxx
Senior Member
 
EXxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: UK
Posts: 785
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to EXxx
Default

si te joci pe toata rezolutia? sau pe o singur monitor?
EXxx is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 20:24   #16
Snowbawls
Ancient friend
 
Snowbawls's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucuresti
Posts: 943
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

Personal sunt foarte multumit de alegerea mea si este senzatie BF4 cu DSR 3840x2160, totul pe ultra, 2xAA, la 120+ fps constant. Nici nu trebuie mai mult.
Si multe alte jocuri unde pur si simplu nu am de discuta in momentul de fata.

Poza de mai jos este dupa o sesiune de 45 de min de Hearthstone. (am uitat sa tai OC-ul, evident nu am nevoie de boost-ul acela pentru un banal boardgame)
Dead silent & no stuttering la valorile alea oricum.
Nici nu simt nevoia de G-Sync. (desi n-am testat pana acum)

Parerea mea, pentru 1080p e arhi-suficient un 970, oricare ar fi el, in momentul de fata. Daca vrei mai mult de 60fps sau 2k/4k atunci SLI de 970 sau astepti full-fat GM200 (980 TI sau cum se va numi).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.jpg
Views:	425
Size:	339.1 KB
ID:	47374  
__________________
- Not to brag, but I've got the latest quad core HHD, my megabytes are 60 Ghz, my wireless RAM is Pentium, I can run websites on my BIOS and blog on my desktop, my GUI is like faster than yours, and I've got the best chipset - over 1 terabyte! Eat it, noob.
Snowbawls is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2015, 22:36   #17
KashunatoR
Senior Member
 
KashunatoR's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tg-Jiu
Posts: 1,416
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by EXxx View Post
si te joci pe toata rezolutia? sau pe o singur monitor?

Depinde de joc . Simulatoarele le joc pe 3 monitoare, shooterele pe unul singur.
__________________
"Am inima-mpietrita, nici iubirea nu intra/
Si apas pe tragaci cand imi intra NEGRU-n tinta"
KashunatoR is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2015, 11:44   #18
Zekspir
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 124
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sar'na de raspunsuri.

Deci, sursa ar tine un SLI de GTX 970, inclusiv un o/c mic-moderat la CPU.

Cat priveste ultima intrebare, las in stand-by achizitionarea unei alte placi, la acest moment, pana se lamuresc "apele".
Am citit si rascitit cam tot ce am prins legat de sistemul de memorie al 970 GTX-ului si problemele de performanta cand sunt accesati ultimii 0,5GB vRam, inclusiv un epic thread pe forumul nVidia care a sarit de 205 pagini.

It be by design, nu au ce sa faca printr-un BIOS update or something, ma indoiesc ca vor face un recall sau replacement program cum a facut Intel cu steppingul B2 la chipsetul P67, insa era prin zona un inginer nVidia care promitea performanta mai buna (probabil alocand AERO si drivere in portiunea low speed de 0,5GB si ... pisici, dunnae).

Pana acum placa m-a impresionat, se descurca mai bine decat fostul SLI insa speram sa fie cat mai future proof si sa ofere eventual o performanta confortabila in 1440p ...

So, 'om trai si 'om vedea ...
Zekspir is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2015, 12:24   #19
GRIP
Ancient friend
 
GRIP's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Teiu domnului
Posts: 2,355
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pai in 1440p merg cam toate titlurile la detalii maxime, cu cateva mici exceptii unde trebuie redus AA.
__________________
I'm a rocker / And I'm always revvin' up
I'm a rocker / I can never get enough
I'm a rocker / It's something in my blood
I'm a rocker / Wouldn't change it even if I could
GRIP is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2015, 13:15   #20
rage fuury
Senior Member
 
rage fuury's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,804
Mentioned: 31 Post(s)


Default

SLI pentru 4K in acest moment cred ca iese din discutie (see atachment), iar pentru 1080p e inutil fiindca un singur 970 e mai mult decat suficient...

Sa vedem ce ne aduce primavara.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	PHaofek.png
Views:	409
Size:	152.7 KB
ID:	47431   Click image for larger version

Name:	mhOevfQ.png
Views:	409
Size:	412.3 KB
ID:	47432  
__________________
Retro Vizion:"Jignesti ceilalti membrii gandind astfel"

Last edited by rage fuury; 29-01-2015 at 13:36.
rage fuury is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OC & benchmarking - intrebari diverse. Bogd4n Overclocking & benchmarking 253 02-05-2020 17:06
i5 2500K, diverse intrebari Zekspir Procesoare si chipseturi 41 24-06-2015 00:39
Intrebari diverse telefoane mobile/tablete/romuri/development Bogzilla Telefoane mobile si alte gadgeturi 3 15-02-2013 13:04
Surse: Recomandari pentru achizitie si intrebari diverse iulli Carcase si surse 48 11-12-2011 13:44
Intrebari -=VeNoM=- Placi video 1 12-12-2010 22:19

 
Forum Stats
Members: 8,668
Threads: 22,664
Posts: 678,198
Total Online: 685

Newest Member: Adrian10

Latest Threads

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.