lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-12-2017, 15:51   #53201
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,276
Mentioned: 129 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Parca orange-ul avea niste chestii (cloud *****) dar nu stiu daca acopera ce te intereseaza pe tine (mai ales partea cu "momentan toata liniiile sunt ocupate, va rugam asteptati + muzica de fond).
gogusrl is online now   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 16:26   #53202
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,214
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Centrala telefonica am deja in inventar si nu pot sa scap de ea.
Oricum e o mizerie sinistra. Uneori intrerupea telefoanele, desi tastam pt transfer. Si ajunsesem telefonista. Plm am pus telefon la mine, la colega, la sefa si la contabila. Daca faceam transferul la ele nu reuseau sa apese un buton ca sa raspunda si veneau la mine. Iar colega cand raspundea ma chema la ea sa fac transferul.
Am telefonie de la upc. Din cate observ, daca vorbesc la telefon nu suna ocupat, suna in gol si zice lumea ca nu raspundem.
Mai mult ma intereseaza faza cu "programul nostru este intre orele". Am vazut pe fuga pe internet cateva modele pe la 500 lei, care ar avea robot, dar este probabil o inregistrare de mesaje, ca in manual scria ca poti inregistra un mesaj de 12 secunde inainte de semnalul sonor
__________________
Give a man a match and he'll be warm for a minute, but set him on fire and he'll be warm for the rest of his life.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 16:35   #53203
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,276
Mentioned: 129 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Daca-mi dai un pm cu o metoda de contact putem sa povestim un pic despre asta
gogusrl is online now   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 18:46   #53204
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,257
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu

Default

@mbc, dupa ce-au stat cateva luni am reusit sa conectez bateriile de 40Ah la UPS. Una insa e la 13.00v, iar cealalta la 12.85(in clipa asta le incarca). Sa le incarc individual pe redresor sau pe smart charger si dupa sa le leg iar in serie pentru UPS? Ca-mi vine greu sa cred ca o sa le balanseze cat timp sunt in serie.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 19:52   #53205
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,728
Mentioned: 1061 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Ajung cu timpul la aceeasi tensiune, nu-ti face stres degeaba. Era o problema daca una era 11v si alta 13, dar asa, e normala variatia asta intre baterii.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 20:41   #53206
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,435
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca procesorul are nevoie de RAM de 2666, dar ramul este 2133, ce se īntāmplă?

zgāriat de pe un p8 lite
__________________
Steam profile
Origin: Ncmihai230
My facebook and my twitter
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 21:41   #53207
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,728
Mentioned: 1061 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Nu porneste. Dar eu nu am vazut cazuri de astea.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 21:43   #53208
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timișoara
Posts: 9,125
Mentioned: 261 Post(s)


Default

ce procesor are nevoie de 2666 ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 22:08   #53209
mirciusx
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,706
Mentioned: 283 Post(s)

PC-ul meu

Default

Stiti care e politica celor de la Gearbest despre produsele cumparate de la ei, daca se strica in timp? Din ce am inteles ar avea un an garantie. Am luat Mi Band 2 si ma intrebam daca are ceva garantie precum scriu sau e doar vantul de ei.
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 22:25   #53210
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,257
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu

Default

E cum scrie la ei. Daca ti se strica trebuie s-o trimiti inapoi, si dai pe transport cat ai dat pe ea.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 22:32   #53211
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,435
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

i5 8600k
Quote:
Suport Memorie
Tip DDR4
Memorie maxima 64 GB
Frecventa 2666 MHz
Suport Dual Channel
__________________
Steam profile
Origin: Ncmihai230
My facebook and my twitter
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 23:00   #53212
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timișoara
Posts: 9,125
Mentioned: 261 Post(s)


Default

Aia e fara XMP si e maxim(referinta), cred.
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2017, 23:38   #53213
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,267
Mentioned: 232 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

8600K merge cu memorie la 2133 MHz, ar fi incredibil să nu meargă din moment ce 2133 MHz este viteza standard, default, non-XMP la care funcţionează DDR4 out-of-the-box.
Coffee Lake QVL @ Siliconlottery.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2017, 03:31   #53214
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,728
Mentioned: 1061 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Stie cineva de unde as putea cumpara o placa AORUS GTX 1070 Gaming Box?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2017, 16:04   #53215
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,961
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Am si eu nevoie de un raspuns rapid. M-a rugat prietena sa ii recomand un monitor pana in 500 de lei. Il va folosi la office, citit, filme si browsing. I-am recomandat acest dell.
https://www.emag.ro/monitor-led-dell.../pd/DFZBPYBBM/
Are un calculator mai vechi si are nevoie de un monitor cu intrare vga, sa nu schimbe si calculatorul. Apoi stiu ca dell face monitoare bune pentru office. Gasesc altceva mai ok de minim 22"?
augustus is online now   Reply With Quote
Old 17-12-2017, 16:17   #53216
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pe asta il am eu si e foarte ok atat pt office cat si pentru multimedia.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2017, 17:00   #53217
carcozep
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,382
Mentioned: 32 Post(s)


Default

@augustus: Eu as recomanda BenQ GW2470H, tot la acelasi pret cu Dell acuma la promotie, adica 500 RON.

Ca plusuri fata de Dell ar fi contrastul mai bun si iluminarea LED fara PWM (flicker-free).
carcozep is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2017, 17:05   #53218
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,520
Mentioned: 202 Post(s)

PC-ul meu

Default

Total de acord cu BenQ. E uluitor la banii ceruti.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2017, 17:32   #53219
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,267
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by augustus View Post
Am si eu nevoie de un raspuns rapid. M-a rugat prietena sa ii recomand un monitor pana in 500 de lei. Il va folosi la office, citit, filme si browsing. I-am recomandat acest dell.
https://www.emag.ro/monitor-led-dell.../pd/DFZBPYBBM/
Are un calculator mai vechi si are nevoie de un monitor cu intrare vga, sa nu schimbe si calculatorul. Apoi stiu ca dell face monitoare bune pentru office. Gasesc altceva mai ok de minim 22"?
Ia-l pe asta ca e foarte misto, l-am luat acum o luna. E de departe cel mai bun monitor IPS de buget, atentie nu are prindere VESA.
Nici cel de la BenQ nu e rau dar nu e IPS.

Ai aici o lista cu monitoarele FleekerFree
http://www.tftcentral.co.uk/articles...e_database.htm

LE: pretul delului intreg era la 590RON+ si vad ca sunt ceva promotii si la altele.

Last edited by agarici cu pedale; 17-12-2017 at 17:41.
agarici cu pedale is online now   Reply With Quote
Old 17-12-2017, 18:13   #53220
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,961
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Ii zisai sa dea comanda de Dell. Prinderea vesa nu conteaza deloc. Multumesc.
augustus is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,057
Threads: 19,897
Posts: 609,334
Total Online: 411

Newest Member: AdiF

Latest Threads
- by Monstru
- by Boggy

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 20:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.