lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-01-2015, 22:09   #36661
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,410
Mentioned: 204 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by mirciusx View Post
Si eu am fost fun Seagate, pana au inceput problemele la macuri. Am trecut pe Samsung, cu seria F1 si F3 si Story.



Eu am ramas cu Hitachi. Insa daca va urma inca unul intern s-ar putea sa merg pe ... nu stiu zau Black/Green sau Hitachi. Desi inima zice Red, capul imi zice "Bre, tre` pus la munca, nu la copt prajiturele"
Depinde și de noroc, de ce sursă ai, dacă folosești UPS pentru PC.
PC-ul meu funcționează doar pe UPS din 2008, iar pentru a evita problemele mi-am configurat un RAID1, configurat din 2010 pe două HDD-uri de 1TB, iar pānă acum nu a cedat niciunul.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2015, 22:25   #36662
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Hitachi 250GB 8mb cache in sistem. Are vreo 5 ani cel putin in sistem si merge flawless desi si-a luat pene de curent cu nemiluita.
Ca la orice alt device tine de noroc...
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2015, 23:21   #36663
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by mirciusx View Post
S-ar putea sa o duc si eu pe a mea, tot U7, pt ca la doua perechi de casti, cele de pe iphone5 si o pereche de Sennheiser, scoate niste niste sunete ciudate, desi pe ipod merg ok. Cu HD215 nu sunt probleme...
Si eu aveam un tiuit/vuiet in boxe cand comutam pe casti. Dar numa daca eram pe casti auzeam sunetul ala in boxe. L-am pus pe seama sursei si a faptului ca-n priza in care am pc-ul sunt bagate 2 monitoare, pc-ul, imprimanta, boxele, o veioza si un AC. Numarul de consumatori pe USB este destul de mare si ala (tastatura, mouse, scanner, un QI charger, un cablu de date pentru telefon, tastatura de "gaming" (G13 adica), webcam-ul).
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 00:02   #36664
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,552
Mentioned: 1051 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Intre timp, DG / DGX etc ruleaza fin de multi ani
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 01:15   #36665
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

DG here also. Nu am mai avut loc in masina sa imi iau sistemul audio din RO (Conion receiver samd) asa ca aici imi ruleaza DG pe Headphones Front Out direct in difuzoare cand ma uit la un film pus pe 64 ohm headsets (in rest casti pt gaming samd). 3-5w suficient de un film mai ales de cand a venit fetita. Do not believe?
Check this out! Canton Movie 160 5.1 (subwoofer-ul nu e legat ci asteapta un receiver 5.1). De ~4 luni ruleaza asa fara nici o greata.

Last edited by Enz0; 03-01-2015 at 01:19.
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 01:48   #36666
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,175
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Ptr un router giga ce se merita? Archer c5 sau ceva cu un pret mai normal gen 3600?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager

Last edited by hellfish; 03-01-2015 at 12:15.
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 02:49   #36667
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 3,028
Mentioned: 101 Post(s)

PC-ul meu



Default

Asus N sau AC / 56 sau 66.
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 03:37   #36668
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,601
Mentioned: 274 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by s3r0t0n1n View Post
Si eu aveam un tiuit/vuiet in boxe cand comutam pe casti. Dar numa daca eram pe casti auzeam sunetul ala in boxe. L-am pus pe seama sursei si a faptului ca-n priza in care am pc-ul sunt bagate 2 monitoare, pc-ul, imprimanta, boxele, o veioza si un AC. Numarul de consumatori pe USB este destul de mare si ala (tastatura, mouse, scanner, un QI charger, un cablu de date pentru telefon, tastatura de "gaming" (G13 adica), webcam-ul).
Presupun ca nu merg toate odata. Din cauza ca prizele sunt la distanta, pe una tin desktop (pe care sunt aproape toate usburile ocupate), 2 monitoare, hub alimentat si un prelungitor cu protectie pt hddurile externe, veioza, printer si router. Din toate astea functioneaza routerul, 1-2 monitoare, desktopul si cam atat, in general. O sa incerc pe laptop sa vad daca face la fel.
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 06:36   #36669
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,601
Mentioned: 274 Post(s)

PC-ul meu

Default

De as putea face si eu cu mana stanga macar pe jumatate cum face gagiu In cele 4 minute, la noi, arata interiorul precum Titaniul cand s-a lovit ghetar dupa 2 ore...balbalac!

[yt]https://www.youtube.com/watch?v=AHF_mD3HDHo[/yt]
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 08:15   #36670
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,398
Mentioned: 125 Post(s)


Default

Tocmai l-ai invitat pe kspic sa vina sa ne explice cum se spala corect masina.
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 10:04   #36671
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Ahahah

Xperia Z1 Compact AMG while Tapatalking
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 11:41   #36672
The Hater
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Braila
Posts: 575
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by hellfish View Post
Ptr un router giha ce se merita? Archer c5 sau ceva cu un pret mai normal gen 3600?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
http://www.flanco.ro/router-wireless...and-ac750.html
The Hater is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 13:44   #36673
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,836
Mentioned: 58 Post(s)


Default

La Multi Ani cu Sanatate si impliniri de dorinte pentru 2015, tuturor! @LAB501.ro

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk 2
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 15:00   #36674
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,410
Mentioned: 204 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by hellfish View Post
Ptr un router giga ce se merita? Archer c5 sau ceva cu un pret mai normal gen 3600?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
sau
Archer C5 @ 350 lei

http://www.emag.ro/router-wireless-t...9e6a262e5e4038
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2015, 15:39   #36675
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,601
Mentioned: 274 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cat ar merita aceasta placa video, daca ar fi sa fie second?
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2015, 20:53   #36676
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

LE: se pare ca placa mea audio nu avea nimic. Am conectat-o la MacBook sa vad daca o detecteaza si a pornit. Am luat-o de acolo si am pus-o la PC inapoi si-a mers perfect.

Fckin' dubios...
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2015, 23:23   #36677
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Really Apple?? Really?
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2015, 23:29   #36678
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,552
Mentioned: 1051 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

iHome nu e produs de Apple, e alta firma. Still...
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2015, 23:52   #36679
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

I know, but they are designed for Apple products and they have Apple certification - ma mira cum le-a scapat asta.
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2015, 03:39   #36680
Sparky000
Member
 
Sparky000's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 114
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Salutare, am luat un MSI HD4890 1GB de la cineva si nu reusesc sa fac nicicum sa bootez cu ea, am conectat 2 x pci-e, 1 din sursa si celalalt din molex-uri... nu se intampla nimic, fan-ul merge 100% si pentru 3 secunde se aprind led-urile de pe spatele placii, d1602 - d1601 si d1603 , apoi se sting . Am si un beep mai lung decat cel de bios post pe care-l face placa de baza inainte sa boot-eze. Sa nu fie destul de buna sursa? Corsair CX430, momentan merge un HD4850 pe ea fara probleme, intr-adevar are doar 1 x 6+2 pci-e. Din ce am cautat pe net, altii zic ca ar trebuii sa mearga, iar cele 3 led-uri care se aprind si se opresc, iarasi pare a fii normal, e un self test al placii video, daca ramaneau aprinse insemna ca este o problema la alimentare. Ciudat e ca si daca o pun fara alimentari, face la fel, fan-ul 100% si led-urile se opresc dupa 2-3 secunde. Idei? Alta sursa de putere mai mare nu am din pacate as mai avea inca o sursa de 430, un sirtec, sa incerc oare sa o alimentez din 2 surse?
Sparky000 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,007
Threads: 19,685
Posts: 604,651
Total Online: 378

Newest Member: Kingragnar

Latest Threads
- by mbc
- by Kspic
- by Steve-o

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 21:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.