lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Foto/Video
Connect with Facebook

Foto/Video Aici discutam despre tot ce tine de foto/video, inclusiv creeatiile forumistilor lab501.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22-02-2020, 03:26   #121
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,594
Mentioned: 63 Post(s)

PC-ul meu

Default

La mine merge fara probleme alimentat doar din usb-ul TV-ului, habar nu am cāti w scoate acel port usb , e usb 2 oricum, posibil sa fie de ajuns tinand cont ca acolo conectam si un hdd extern si a mers asa ani de zile.
Mesajul acela cu power usb warning mi-a apărut si mie prima data cand am făcut activarea la Firestick dar am dat ok si am mers mai departe.

Si chestia cu Chromecast-ul iarăși mi se pare ciudat ca la mine merge fara sa fi instalat nimic, citisem si eu ca trebuie instalat nu știu ce apk, am zis ca nu o fi mare lucru sa fac asta, dar surpriza a fost ca a mers totul default.

Astea sunt deocamdată singurele aplicații instalate de mine, ma rog, in afara de Youtube si Netflix.

Danos is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2020, 09:35   #122
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 10,444
Mentioned: 123 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pai daca te duci la updates cand sa dai OK pe el o sa vezi ca iti vine mesajul la fel si in partea cealalta. Ce incerc sa zic e ca are niste limitari hardware si software ca sa nu se strice, nu e un lucru rau ci unul bun fiindca daca-si face update fara sa ai habar si tu stingi TV_ul putea sa crape ca-i taia alimentarea.

Da, ai dreptate functioneaza, eram adormit azinoapte si nu cred ca mai stiam sa testez, se conecteaza absolut instant. Am editat postul anterior.

Video

Last edited by agarici cu pedale; 22-02-2020 at 09:42.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2020, 14:06   #123
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12,968
Mentioned: 760 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu l-am lasat pana la urma in portul USB3.0 al TV-ului, n-am avut absolut nicio problema cu el, chit ca i-am dat proba de 8K de pe Youtube, sau ca i-am dat prin Kodi de pe NAS cu HEVC 4K HDR @100mbps. Me happy. N-am vazut consum mai mare de 0.5A (~2.5W), si asta cand i-am dat de pe Kodi.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2020, 14:42   #124
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,630
Mentioned: 139 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am rezolvat problema cu autodetectia pe ambele HDMI si pierderea conexiunii cu firestick-ul dupa ce am descoperit cum sa resetez meniul service al tv-ului.
Cu toate ca tv-ul meu este doar 1080p si este recomandat sa folosesti portul HDMI nr.1 pentru redare continut media, portul usb este 2.0 nu reuseste sa livreze suficient curent, firestick-ul intrand intr-un continuu restart, fara sa zica de problema. Asa ca l-am lasat conectat la priza, prin alimentator.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2020, 14:54   #125
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 10,444
Mentioned: 123 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pai e tot din cauza TV_ului cel mai probabil fiind mai old, ma bucur ca ai gasit cum sa-l resetezi. HDMI ARC e cea mai buna sursa pentru el si USB mentiunea de HDD.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2020, 08:06   #126
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,888
Mentioned: 52 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Ghidusu View Post
Si eu am facut updatetul la 9 si am probleme cu Netflixul se blocheaza asa random si pana nu ii dau restart la box nu isi revine restul aplicatiilor nu prezinta probleme(Plex, Youtube, Kodi). O sa fac un factory reset in concediu si sa vad ce rezolv.
Ai rezolvat ceva? Cu 9 se misca vizibil mai prost, iar problema cu Netflix-ul persista.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2020, 11:02   #127
Ghidusu
Member
 
Ghidusu's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: langa Constanta
Posts: 157
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Ghidusu
Default

Quote:
Originally Posted by walkman View Post
Ai rezolvat ceva? Cu 9 se misca vizibil mai prost, iar problema cu Netflix-ul persista.
L-am reset la setarile din fabrica si netflixul nu mai face figuri deocamdata, si mie imi pare ca se misca mai prost dupa update, dar doar pentru netflix si plex nu este chiar asa un inconvenient.
__________________
My Precious:QuadCore Intel Core i5 [email protected] B250M-D2V-HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400MHz-KFA2 GTX 1060 OC 6GB -1XSSD 240 GB ADATA-1XSSD 250GB Samsung 860 EVO-1X1TB WD & Seagate BarraCuda 4TB -Carcasa Deepcool Tesseract SW red-Sursa Thermaltake Smart SE 530W-Monitor Lenovo L24e-20 - SidewinderX4-Genesis GX57
Ghidusu is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2020, 11:25   #128
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,888
Mentioned: 52 Post(s)

PC-ul meu



Default

E bine ca ai rezolvat.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2020, 18:01   #129
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,761
Mentioned: 60 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

HELP ME !

FIRESTICK 4K din ala de ati luat si voi la promotie
NU POT SA BAG NIMIC PE EL - IMI ZICE CA NU E SETAT CARDUL SAU ADRESA CORECT .
AM SETAT , NU MERGE NIMIC , Mfwt in AMAZON .

AM PE EL PLEX si YOUTUBE functionale , restul de exemplu DOWNLOADer . DA EROARE

VA ROG SPUNETI-MI PUNCTUAL , CE TARA ATI SETAT , CE TIP DE CARD (marca , brand , model , banca plm) si adresa de ce tara . Si aici ma refer la cei din RO.
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2020, 18:25   #130
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 3,769
Mentioned: 137 Post(s)

PC-ul meu



Default

Da' de ce strigi?
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2020, 19:54   #131
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,925
Mentioned: 620 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cardul e ala pe care l-am setat in contul amazon.
La tara nu.stiu ce.am.setat si nici nu mai.am.cum, ca nu mai e acasa.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is online now   Reply With Quote
Old 29-03-2020, 20:00   #132
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,594
Mentioned: 63 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by ingerulol View Post
HELP ME !

FIRESTICK 4K din ala de ati luat si voi la promotie
NU POT SA BAG NIMIC PE EL - IMI ZICE CA NU E SETAT CARDUL SAU ADRESA CORECT .
AM SETAT , NU MERGE NIMIC , Mfwt in AMAZON .

AM PE EL PLEX si YOUTUBE functionale , restul de exemplu DOWNLOADer . DA EROARE

VA ROG SPUNETI-MI PUNCTUAL , CE TARA ATI SETAT , CE TIP DE CARD (marca , brand , model , banca plm) si adresa de ce tara . Si aici ma refer la cei din RO.
Da -i un reset si ia totul corect de la capat, poate nu ai setat cardul ok in contul Amazon, īncearcă si cu alt card.
Daca tot nu funcționează, mai fă-ți un cont nou la Amazon, altceva nu prea știu ce ai putea face.
Eu am card Visa Electron de la Banca Transilvania, adresa e de Romānia, adresa reală unde locuiesc.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2020, 23:40   #133
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 10,444
Mentioned: 123 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by ingerulol View Post
HELP ME !

FIRESTICK 4K din ala de ati luat si voi la promotie
NU POT SA BAG NIMIC PE EL - IMI ZICE CA NU E SETAT CARDUL SAU ADRESA CORECT .
AM SETAT , NU MERGE NIMIC , Mfwt in AMAZON .

AM PE EL PLEX si YOUTUBE functionale , restul de exemplu DOWNLOADer . DA EROARE

VA ROG SPUNETI-MI PUNCTUAL , CE TARA ATI SETAT , CE TIP DE CARD (marca , brand , model , banca plm) si adresa de ce tara . Si aici ma refer la cei din RO.
nu trebuie card bagad deloc, bagi o adresa de romania si o setezi ca default 1 click bla bla dupa care dai enable la 1 click bla bla si dupa te lasa sa instalezi, daca nu te descurci ma suni dar e eazy... mai dai cu google

Last edited by agarici cu pedale; 29-03-2020 at 23:43.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2020, 00:19   #134
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,761
Mentioned: 60 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

Scuze - am scris rapid , nu am fost atent la caps .
Creez un cont nou cu card nou (dar sa vedem daca blocheaza pe numarul de telefon) .

Deci voi ziceti ca ati setat totul pe Romania (adresa si alte nebuneli si a functionat ?)
Eu am cont de US , de acum 10 ani cand am comandat ceva , si a ramas asa ... doar l-am mai bibilit .
La 1click nu-mi apare device si nici altceva apps ... Stickul cumparat de mine din cont , a venit preconfigurat WELCOME LIVIU. Plm ... am incercat si un amazon prime premium , dar tot nu a functionat . In schimb cu ala puteam instala aplicatii, dupa ce am dat revert , scrie APP not owned . Ma sacaie .
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2020, 10:14   #135
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 10,444
Mentioned: 123 Post(s)

PC-ul meu



Default

Urmeaza pasii din video si o sa mearga, daca nu ai 1 click bla bla setat si pus pe enable nu va merge orice i-ai face la cont. Card-ul nu e necesar sa-l bagi ca idee. Pe 5 FireTV-uri configurare nu am bagat la niciunul cardul si am facut ca in videoul 2 de youtube dat de mine.

Last edited by agarici cu pedale; 30-03-2020 at 11:40.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2020, 13:09   #136
Ghidusu
Member
 
Ghidusu's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: langa Constanta
Posts: 157
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Ghidusu
Default

Pentru cei cu MiBox a aparut un update care ar trebuii sa rezolve problemele primului update la android 9.
__________________
My Precious:QuadCore Intel Core i5 [email protected] B250M-D2V-HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400MHz-KFA2 GTX 1060 OC 6GB -1XSSD 240 GB ADATA-1XSSD 250GB Samsung 860 EVO-1X1TB WD & Seagate BarraCuda 4TB -Carcasa Deepcool Tesseract SW red-Sursa Thermaltake Smart SE 530W-Monitor Lenovo L24e-20 - SidewinderX4-Genesis GX57
Ghidusu is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2020, 14:28   #137
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,888
Mentioned: 52 Post(s)

PC-ul meu



Default

L-am facut, netflix-ul la fel face.

Sent from my LM-G810 using Tapatalk
walkman is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2020, 20:30   #138
UEL
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 202
Mentioned: 4 Post(s)


Default

Deci, cum draci pun hbo go pe kkt asta de fire tv, ca ma lasa nervii...de juma de zi ma chinui si nu reusesc.
Am pus un apk din downloader, imi apare o imagine labartata cu leave si agree&continue, daca dau a&c nu face nimic
Am pus hbo go din aptotide, ala nu merge imi zice ca nu sunt in usa si ca nu acopera zona.
Exista un tutorial ceva pe undeva?

Multam.
UEL is online now   Reply With Quote
Old 03-05-2020, 21:08   #139
poker_x
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 594
Mentioned: 7 Post(s)


Default

trebuie apk-ul pt android tv, nu ala de telefon.
Si cauta aplicatia de EU, aia de US nu merge.


LE: https://www.apkmirror.com/apk/hbo-ho...-11-5-release/

Daca nu merge fix ultima versiune, incearca una mai vechiuta.
poker_x is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2020, 21:15   #140
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tg. Mureș / Cluj Napoca
Posts: 9,577
Mentioned: 272 Post(s)


Default

nu stiu man ce ai facut, cu adblink il transferi pe firetv si apoi il executi
https://easyupload.io/ih7zhm
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KODI / XBMC / Media Player agarici cu pedale Cutia de sub birou 72 28-03-2020 17:55
Media Player DotSmart kpy_here Foto/Video 15 18-02-2015 08:19
Recomandare Media Player Full HD sammurai Periferice 24 31-12-2011 18:21

 
Forum Stats
Members: 8,670
Threads: 22,675
Posts: 678,498
Total Online: 738

Newest Member: Kristian

Latest Threads
- by Jellfis
- by Arise

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 01:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.