lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Procesoare si chipseturi
Connect with Facebook

Procesoare si chipseturi CPU, MCP, MCH, ICH, IOH, etc


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29-01-2013, 21:45   #1
tphase
Senior Member
 
tphase's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Timisoara
Posts: 1,203
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default Multi-Core Prime

Va prezint:

Multi-Core Prime

Aplicatia calculeaza numerele prime de la 1 la [slider - minim 10 milioane up to maxim 1 milliard]. Default sliderul este setat pentru valoarea de 100 de milioane. In acest caz, aplicatia calculeaza toate numerele prime de la 1 la 100 de milioane si afiseaza rezultatul obtinut.

Este scrisa in Visual C++ si foloseste MFC, Win32API si assembler. Functia care calculeaza radical este scrisa in ASM, algoritmul de calcul in C++.

Pentru paralelizare foloseste C++ Parallel Patterns Library. In aceste conditii toate core-urile disponibile sunt utilizate 100% pe tot parcursul benchmark-ului.

Aplicatia permite crearea unui Datafile care poate fi folosit pentru Submission pe HWBOT.

Am rescris rutina care calculeaza frecventa procesorului. De asemenea, avem o versiune pentru 32 de biti si o versiune pentru 64 de biti.

Download Link:

http://www.pcgamingxtreme.ro/
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	MultiCorePrime.png
Views:	604
Size:	251.9 KB
ID:	33722  
__________________
IMAWO Inc - aplicatii la cerere pentru Android (smartphone / tablet), solutii software personalizate, consultanta in IT:
https://www.facebook.com/imawo.inc/

Last edited by tphase; 30-01-2013 at 11:49.
tphase is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2013, 02:01   #2
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

http://hwbot.org/submission/2350730_..._440_6sec_59ms

Adauga si un text explicit in cazul in care rezultatul e valid pentru submisii. Avem primul super cheater ori super idiot. 6 secunde cu Celeron LGA440 la 3400 si doar 660k de numere prime gasite. Sistemul inca nu cere xml-ul.

L.E.

Gata, si-a editat rezultatul... nu e corect, nu i-a dat nimeni ban.

Last edited by DanutzuAC; 31-01-2013 at 10:44.
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2013, 09:41   #3
stivut
Ancient friend
 
stivut's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Roman
Posts: 1,674
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to stivut
Default

De ce a disparut bench-ul de pe HWBot?

Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	916
Size:	269.5 KB
ID:	33747
stivut is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2013, 10:16   #4
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by stivut View Post
De ce a disparut bench-ul de pe HWBot?

Attachment 33747
Revine de indata ce se repara si submisia cu datafile.

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Will move this application to alpha phase for now. Unable to submit.
Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Didn't remove it, it's just hidden now. Name is: Multi-Core Prime
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2013, 10:19   #5
stivut
Ancient friend
 
stivut's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Roman
Posts: 1,674
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to stivut
Default

Ok. Ma gandeam ca s-a suparat careva.

L.E: Procesor nou:

Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	524
Size:	272.2 KB
ID:	33801

Last edited by stivut; 02-02-2013 at 14:30.
stivut is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 15:58   #6
stivut
Ancient friend
 
stivut's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Roman
Posts: 1,674
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to stivut
Default

New WR?

Click image for larger version

Name:	3.JPG
Views:	534
Size:	263.0 KB
ID:	33803 Click image for larger version

Name:	4.JPG
Views:	481
Size:	123.5 KB
ID:	33804
stivut is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 09:14   #7
tphase
Senior Member
 
tphase's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Timisoara
Posts: 1,203
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Multumesc baieti pentru sprijin. Am rezolvat submisia cu DataFile pe HWBOT, am pus statusul Public pentru aplicatie, puteti da bench si submite.

Ultima versiune este 2.0.0.0



Download link:

http://www.pcgamingxtreme.ro/

Multi-Core Prime at HWBOT:

http://www.hwbot.org/forum/showthrea...373#post224373
__________________
IMAWO Inc - aplicatii la cerere pentru Android (smartphone / tablet), solutii software personalizate, consultanta in IT:
https://www.facebook.com/imawo.inc/

Last edited by tphase; 04-02-2013 at 12:01.
tphase is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 13:04   #8
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

http://hwbot.org/submission/2352338_...520m_2sec_56ms

Neaparat encriptie
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 16:33   #9
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Sa-ti dau un Report for cheating?
Trebuie facut in asa fel incat butonul "Take ScreenShot" sa devina activ doar daca s-a rulat bench-ul la 100k. Vad ca Geni are skill...

Intre timp... :|

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	MCP.JPG
Views:	941
Size:	75.1 KB
ID:	33829  

Last edited by DanutzuAC; 04-02-2013 at 16:37.
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 16:44   #10
stivut
Ancient friend
 
stivut's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Roman
Posts: 1,674
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to stivut
Default

Ce-i cu porcaria asta???

Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	499
Size:	818.0 KB
ID:	33830 Mai jos ai fisierele necesare:

Click image for larger version

Name:	MultiCorePrimeScreenShot.jpeg
Views:	463
Size:	330.6 KB
ID:	33831

Last edited by stivut; 04-02-2013 at 16:46.
stivut is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 16:52   #11
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Poate o schimbat structura ceva... ce-ai dat tu e cu versiunea veche.
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 17:46   #12
stivut
Ancient friend
 
stivut's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Roman
Posts: 1,674
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to stivut
Default

Da, totul e o porcarie. Scorurile deja postate ar trebui anulate, pentru ca au fost executate cu versiuni vechi ale aplicatiei. Atat timp cat eu nu pot sa fac upload la un scor realizat cu aceeasi versiune a aplicatiei cu care au dat si concurentii mei, cred ca avem o problema.
Am fiserele necesare in calculator si le pot trimite oricui pentru verificare. Este diferenta destul de mare intre diversele versiuni ale aplicatiei, de aceea mi se pare incorect sa sa ia in calcul tot ce s-a postat pana acum.
Rezolvari? Sau ajutor pentru a face upload la fisierul creat de versiunea aplicatiei cu care am dat eu???

Last edited by stivut; 04-02-2013 at 17:51.
stivut is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 20:13   #13
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by DanutzuAC View Post
Sa-ti dau un Report for cheating?
Trebuie facut in asa fel incat butonul "Take ScreenShot" sa devina activ doar daca s-a rulat bench-ul la 100k. Vad ca Geni are skill...

Intre timp... :|
1.
2. Testul e rulat la default settings, dar SS e photoshopat si re-encodat in datafile. Asta nu va fi o problema de indata ce va fi criptat datafileul.
3. Verifica sa ai Visual C++ 2012 Redis instalat. Au reportat si altii probleme sub WinXP.

@ Stivut.

E un motiv pentru care este in "BETA" status pe site. Aceeasi poveste a fost cu toate benchmarkurile pana au fost impuse niste limite/reguli. Incearca ultima versiune de pe siteul lui, functioneaza fara probleme submisia.

Last edited by GENiEBEN; 04-02-2013 at 20:17.
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 21:20   #14
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Nu cred ca sunt multi photoshopisti vanatori de puncte, cupe si medalii pe hwboot cu cunostinte la nivelul tau
Encodari de SS-uri in datafile... deja e SF pentru cei mai multi.
Ala de-l gasisem eu cu 6 secunde pe Celeron 440 la 3.5 Ghz a fost tare... M-a facut sa belesc ochii in toate SS-urile de care dispuneam sa verific numarul de prime...
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 22:11   #15
stivut
Ancient friend
 
stivut's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Roman
Posts: 1,674
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to stivut
Default

Unul nephotoshopat.
http://hwbot.org/submission/2352459_...70k_9sec_389ms

Click image for larger version

Name:	MultiCorePrimeScreenShot.jpeg
Views:	463
Size:	296.0 KB
ID:	33843
stivut is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 22:27   #16
DanutzuAC
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Onesti
Posts: 1,344
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Frumos... l-ai saltat?

Tot degeaba, trebuie sa mai muncesti pana-l iei pe Geni... El e momentan numarul unu
DanutzuAC is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 22:40   #17
stivut
Ancient friend
 
stivut's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Roman
Posts: 1,674
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to stivut
Default

Nu cred ca o sa-l pot bate vreodata la ceva, si nu pot decat sa-i fiu vesnic recunoscator pentru ajutorul pe care mi l-a dat oridecateori am avut nevoie!
stivut is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2013, 22:51   #18
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Esti back to 1st, sper ca tphase sa continue cu implementarea encriptiei ca sa evitam astfel de scoruri

Quote:
Originally Posted by stivut View Post
Nu cred ca o sa-l pot bate vreodata la ceva, si nu pot decat sa-i fiu vesnic recunoscator pentru ajutorul pe care mi l-a dat oridecateori am avut nevoie!
Oricand!
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2013, 09:02   #19
tphase
Senior Member
 
tphase's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Timisoara
Posts: 1,203
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by stivut View Post
Da, totul e o porcarie. Scorurile deja postate ar trebui anulate, pentru ca au fost executate cu versiuni vechi ale aplicatiei. Atat timp cat eu nu pot sa fac upload la un scor realizat cu aceeasi versiune a aplicatiei cu care au dat si concurentii mei, cred ca avem o problema.
Am fiserele necesare in calculator si le pot trimite oricui pentru verificare. Este diferenta destul de mare intre diversele versiuni ale aplicatiei, de aceea mi se pare incorect sa sa ia in calcul tot ce s-a postat pana acum.
Rezolvari? Sau ajutor pentru a face upload la fisierul creat de versiunea aplicatiei cu care am dat eu???
Man, ce pot sa iti spun, ca rezultatele vor fi aceleasi, noile versiuni au reparat submission-ul pentru HWBOT, nu s-au atins de algoritmul de calcul.

Sigur poti submite si cu versiunea veche de datafile, dar trebuie sa o deschizi in NOTEPAD.

Acolo ai sa vezi:

<points> 0 min 30 sec 125 ms</points> sau ce scor ai tu. Ei, trebuie sa fie ceva de genu:

<points>30.125</points>

De asemenea, asigura-te ca stergi aici:

<name> Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz</name>

sa ramana doar

<name></name>

Motivul, HWBOT nu recunoaste " Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz", el cunoaste ceva de genul i5 3330, etc.

Si mai aici, la videocard:

<name> Intel(R) HD Graphics</name>

sa ramana:

<name></name>

Salveaza datafile-ul, si submite-l

BTW, aplicatia este scrisa in Visual C++ 2012, care nu suporta Windows XP si Windows Server 2003. Asta e motivul pentru care nu ruleaza pe XP.
__________________
IMAWO Inc - aplicatii la cerere pentru Android (smartphone / tablet), solutii software personalizate, consultanta in IT:
https://www.facebook.com/imawo.inc/

Last edited by tphase; 05-02-2013 at 09:05.
tphase is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2013, 10:55   #20
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu e necesar sa stergi numele chiar daca nu este la fel ca in baza de date, in functie de numele primite se va face o baza de date separata care se va corela cu numele "real" automat.

Quote:
In June, we announced enhanced targeting for Windows XP using the Visual Studio 2012 C++ compiler and libraries. This feature has been included in Visual Studio 2012 Update 1. You can download it from here. The purpose of this article is to provide an overview of the Windows XP targeting experience, the level of C++ runtime support, and noteworthy differences from the default experience shipped in Visual Studio 2012 at RTM.
Aplicatiile merg si pe XP, iti trebuie tie VS11 SP1. http://blogs.msdn.com/b/vcblog/archi.../10357555.aspx
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multicore CPU Stress Test ( PI si Prime Numbers) tphase Procesoare si chipseturi 132 29-01-2013 21:31
La multi ani!!! dantess Zona libera 67 03-01-2012 14:31
Multi GPU mixt eXecu7or Placi video 2 14-09-2010 21:50
Recomandare software ptr. Multi dvd-rw sevenrulz Zona libera 10 21-06-2010 21:37
Core i3 si Core i5 - viitoarele modele dual core de la Intel Micutzu Stiri 3 11-08-2009 16:45

 
Forum Stats
Members: 7,950
Threads: 19,487
Posts: 599,291
Total Online: 328

Newest Member: hpcristian

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 10:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.