lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-01-2013, 21:46   #1
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default Recomandare procesor

Vreau sa trec pe 1155, si ma gandeam la i5 3350p, cel mai ieftin ivy.
E ceva de capul lui? Il voi folosi doar la Battlefield 3.

Treaba e ca ma intereseaza in principiu sa fie rece , cu toate ca nu stiu cum o sa rezist fara overclock insa nu am incotro datorita bugetului restrans.

Momentan fac browsing cu mouse si tastatura de pe PS3 si... sucks..

Last edited by walkman; 09-01-2013 at 21:52.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2013, 21:52   #2
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,090
Mentioned: 970 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Eu in locul tau as lua un Sandy 2nd hand, poate un 2500k sau chiar si fara k daca il gasesti la pret bun.

Da, e foarte mult de capul lui Ia-ti-l. BF3 o sa fie o plimbare in parc pentru el.

Repet: mai ales ca se pare ca ai pitici cu OC, ia-ti un 2500k si o sa fii mult mai ok cu el. Si 2500k e rece la clock standard.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2013, 21:56   #3
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

M-am gandit si la varianta asta, insa un 2500k/non k se invart pe la 700 ron pe CG SH iar un 3350p l-as 'prinde' ceva mai ieftin.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2013, 23:37   #4
VladM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Tarnaveni - Mures
Posts: 931
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Un i5 2400 ar trebui sa il prinzi pe la 550-600 de lei.
VladM is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 14:56   #5
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am gasit un i5 2500k la 600ron. E alegerea corecta,nu?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 15:00   #6
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,090
Mentioned: 970 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Daca e bun si nu a fost violat prea tare, da. 1-2 ore de prim95 la frecventa stock iti da raspunsul.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 15:03   #7
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

M-ai pus pe ganduri..nu am cum sa-l probez caci nu am placa de baza..


Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 15:19   #8
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,240
Mentioned: 184 Post(s)

PC-ul meu

Default

Procesor sh, 2500k de ex. Daca nu, mergi pe FX8320.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 15:26   #9
VladM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Tarnaveni - Mures
Posts: 931
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by walkman View Post
M-ai pus pe ganduri..nu am cum sa-l probez caci nu am placa de baza..


Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Spune-i propritarului sa-i dea macar un IBT (10 treceri) cu max-memory.
600 de lei mi se pare un pret foarte bun avand in vedere ca e mult mai rece in OC decat un Ivy.
VladM is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 15:31   #10
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

Omul are pe CG un Trader rating impecabil..90+.
I-am zis sa caute garantia...astept un raspuns.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 15:32   #11
anarhistor
Senior Member
 
anarhistor's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Where Sky is Blue
Posts: 609
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dau eu un i5 2500 (non K ca nu toti facem OC) daca vrei.
anarhistor is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 17:23   #12
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

Mdea..wtf..am fost la el acasa pentru proba..a montat procesorul si nu pornea...mai exact pornea placa de baza pentru 2 secunde si se oprea..loop interminabil. De la ce sa fie?

In alta ordine de idei anarhistor ai PM.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 17:44   #13
mitty
Senior Member
 
mitty's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: cluj-napoca
Posts: 1,170
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to mitty Send a message via Skype™ to mitty
Default

Placa de baza defecta, rami sau sursa, cauze pot fi destule. Dupa ce a montat procesorul a facut macar un reset de bios sau a sarit peste faza asta ?
__________________
...dar banii zici ca sunt ursi polari pentru mine. Ii vezi doar la televizor...'' by bogzilla ''
mitty is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 17:54   #14
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,090
Mentioned: 970 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

A pus conectorul cu 4 pini 12v? De obicei gresala asta se face
mbc is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 18:24   #15
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

Deci faza a fost urmatoarea:
Vorbisem cu el sa-l cumpar, a dat procesorul jos..dupa care am vorbit cu el sa ii fac proba, m-a rugat sa ii aduc pasta termoconductoare si cand am ajuns...ma rog..erau montate si erau simptomele enumerate mai sus.

Conectorul era pus..iar reset de bios nu a facut.
Apoi am plecat..

Oricum.. mi s-a parut extrem de amabil.


Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 18:29   #16
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,885
Mentioned: 71 Post(s)

PC-ul meu



Default

Probabil trebuia pusi alti rami sau macar schimbate sloturile, etc poate iesea din bucla, si cel putin un bios reset, vezi poate ii da de cap.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 18:33   #17
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

A pus ramul in alt slot..i-am sugerat un reset de bios din jumper insa a zis ceva de genul sa nu ii fac vreun scurt ( )

Nu am mai zis nimic si am plecat.
S-a dus sa-si cumpere un 3570k.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
walkman is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 22:07   #18
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cica a indoit cativa pini cand l-a scos.
Ma duc maine sa il testez..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
walkman is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2013, 09:52   #19
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,090
Mentioned: 970 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Nu lua ceva de la o persoana care indoaie pini cand scoate procesorul. Aceeasi persoana baga si tensiune mare in el si pune si coolerul gresit si uita si sa conecteze coolerul.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2013, 10:49   #20
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,052
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

Mdaa, sunt indecis, fuck.
Mai are doar factura digitala de pe site-ul pcgarage, banuiesc ca doar cu aia nu se poate rezolva o garantie, nu?

EDIT:, fuck it, am renuntat..fara garantie scrisa nu il cumpar.

Anarhistor, ti-am dat PM aseara, poate vezi mesajul.

EDIT 2: Banuiesc ca cele cu multiplicator blocat le pot lua linistit si fara garantie?!

Last edited by walkman; 12-01-2013 at 11:52.
walkman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lapping procesor? m4riu5 Procesoare si chipseturi 4 06-01-2013 06:56
procesor amd Decebal Procesoare si chipseturi 28 26-06-2012 16:30
Recomandare placa de baza si procesor Refuzake Cutia de sub birou 32 24-02-2012 21:50
De la nisip la procesor practice Procesoare si chipseturi 0 13-02-2012 10:22
Procesor ars?! gaby91 Procesoare si chipseturi 5 02-05-2011 14:57

 
Forum Stats
Members: 7,310
Threads: 18,337
Posts: 573,609
Total Online: 411

Newest Member: alekzo

Latest Threads
- by ionut82
- by matose
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 11:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.