lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-10-2011, 02:25   #1
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,719
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default Black Box

Am terminat si eu noul sistem pe care l-am inceput prin vara.
Nu am mai stat sa vad ce poate Bulldozerul, dar nu-mi pare rau deloc.
Sistemul meu arata cam asa:

CPU: Intel Core i5 2500K
MOBO: ASRock Fatal1ty P67 Professional
RAM: 2 x KingMax Nano Gaming RAM 4GB 1600 [email protected]
HDD: Samsung 500GB SpinPoint F3, Western Digital 320GB Caviar
GPU: Gigabyte ATI Radeon HD4850 Zalman 512MB oc. 700 core -1113 memory
PSU: Corsair CMPSU-650TX V2
COOLER: Thermalright Archon
FANS: 5 x Arctic Cooling F12, 1 x Cooler Master Neon LED Fan Blue
CASE: Cooler Master CM 690 II
KEYBOARD: Microsoft SideWinder X4
MOUSE: Mionix Naos 3200 + Mionix Sargas 360
DISPLAY: DELL U2311H
DVD-RW: Asus DRW-24B3ST
BOXE: Altec Lansing 221 + Creative HS-1000 Fatal1ty USB Gaming Headset

M-am chinuit un pic cu wm-ul, sursa aia Corsair are incredibil de multe cabluri, mi-a luat o noapte sa le agat pe toate prin spatele placii de baza.
De teste si OC. nu am avut inca timp, dar sper ca va pot pune ceva date cat de repede.
Mai am pe lista de achizitii de anu asta o placa video si un SSD.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1030098.jpg
Views:	246
Size:	359.5 KB
ID:	21935   Click image for larger version

Name:	P1030099.jpg
Views:	234
Size:	301.1 KB
ID:	21936   Click image for larger version

Name:	P1030100.jpg
Views:	237
Size:	360.9 KB
ID:	21937   Click image for larger version

Name:	P1030101.jpg
Views:	235
Size:	303.9 KB
ID:	21938   Click image for larger version

Name:	P1030102.jpg
Views:	241
Size:	274.3 KB
ID:	21939   Click image for larger version

Name:	P1030103.jpg
Views:	266
Size:	198.5 KB
ID:	21940   Click image for larger version

Name:	P1030104.jpg
Views:	259
Size:	184.8 KB
ID:	21941   Click image for larger version

Name:	P1030105.jpg
Views:	257
Size:	190.8 KB
ID:	21942   Click image for larger version

Name:	P1030107.jpg
Views:	301
Size:	272.6 KB
ID:	21943   Click image for larger version

Name:	P1030108.jpg
Views:	274
Size:	284.7 KB
ID:	21944  

Click image for larger version

Name:	P1030109.jpg
Views:	287
Size:	322.5 KB
ID:	21945   Click image for larger version

Name:	P1030110.jpg
Views:	253
Size:	277.4 KB
ID:	21946   Click image for larger version

Name:	P1030111.jpg
Views:	260
Size:	318.9 KB
ID:	21947   Click image for larger version

Name:	P1030112.jpg
Views:	270
Size:	312.7 KB
ID:	21948   Click image for larger version

Name:	P1030115.jpg
Views:	277
Size:	225.9 KB
ID:	21949   Click image for larger version

Name:	P1030116.jpg
Views:	259
Size:	222.5 KB
ID:	21950   Click image for larger version

Name:	P1030120.jpg
Views:	247
Size:	264.6 KB
ID:	21951  

Last edited by Otman; 09-10-2011 at 02:36.
Otman is online now   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 02:47   #2
piticu
Ancient friend
 
piticu's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Bucuresti
Posts: 1,140
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to piticu Send a message via Skype™ to piticu
Default

Felicitari pentru rezultat, ai avut rabdare si a iesit in final ceva aproape perfect. Ai sub venturile de sus cablul de la archon cam prost pozitionat, nu imi dau seama exact din poze, puteai sa il mulezi pe ventilator eventual sa fie cat mai scurt cand il alimentezi, sper sa nu iti intre in ventilatoare.
Ca fost posesor de CM 690 cred ca ai facut cam tot ce se putea in carcasa.
piticu is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 09:31   #3
MIss1Le
Ancient friend
 
MIss1Le's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bucuresti City
Posts: 729
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to MIss1Le
Default

Se poate si mai bine. Prea multe cabluri la vedere.

Last edited by MIss1Le; 09-10-2011 at 09:53.
MIss1Le is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 10:48   #4
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,719
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default

Multumesc, am facut cam tot ce se putea, o sa va pun o poza si cu gramada de cabluri trase prin spate, nu mai e loc acolo nici sa bagi acu.

@piticu in ce priveste cablu de la Archon, asta era singura solutie, cablul e destul de rigid, si sta fix nu au cum sa-l prinda venturile de sus. Ventu de pe Archon e mai lat intr-o parte decat in cealalta, daca il mai rotesc o tura nu mai pot pune calacul lateral, pentru ca da in el, iar daca il mai invart 2 ture e foarte greu de lucrat la el daca vreau sa-l bag/scot plus ca sta lipit de heatsink si nu-mi place.

@MIss1Le ai dreptate ceva s-ar mai putea masca pe acolo, nu am avut nici foarte mult timp la dispozitie. De exemplu bucata aia de plexi de sub HDD-uri ar trebui sa o schimb cu una mai mare sa nu se vada chiar in fata cablurile din spate, plus restul cablurilor de la venturi, audio ar mai trebui putin aranjate.

O sa vad ce se mai poate face cand am timp, eventual la prima curatenie interna.
Eu is multumit oricum, asta e primul sistem la care am incercat sa fac un wm. estetic, nu doar functional.
Otman is online now   Reply With Quote
Old 09-10-2011, 18:17   #5
negaterium
Senior Member
 
negaterium's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cluj
Posts: 973
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to negaterium
Default

Neat work. Arata nice. Sa-l folosesti cu succes.
__________________
negaterium is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2011, 02:46   #6
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,719
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default

M-am jucat azi putin la el. I-am modificat doar ratia la 40 si LLC am pus Level 2, in rest am lasat toate voltajele pe auto si ramii la 1600 cu 1,5.
O sa-l las asa la 4 Ghz dar as vrea sa-i dau mai mult sa vad cat duce fara sa-i urc mult voltajul.
Imi puteti recomanda niste voltaje pentru un 4,5-4,8 Ghz?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	232
Size:	940.9 KB
ID:	22035  
Otman is online now   Reply With Quote
Old 13-10-2011, 16:33   #7
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,719
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default

I-am mai dat azi niste teste. A facut o chestie interesanta.
I-am dat 4.5 Ghz cu voltaj pus pe fixed 1.4 V si am scazut PLL la 1.75V. Am dat drumu la Prime 95, cam dupa 1-2 minute temperatura a ajuns la 65 grade si am vazut ca voltajul a scazut la 1.311 V, fara sa-i scada frecventa.
Ruleaza imediat de juma de ora la 4.5 Ghz, voltajul sta fix pe 1.311 V iar temperatura e maxim 60.
Otman is online now   Reply With Quote
Old 13-10-2011, 16:48   #8
Sky
Senior Member
 
Sky's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Buzau
Posts: 484
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Wink

Pai citeste si tu thread-ul cu Sandy! Cu 1.400 face 4.8 sau chiar 5 Ghz!
Sky is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2011, 17:18   #9
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,719
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default

M-am prins care-i faza. LLC il aveam pus pe level 2 si imi scadea incet voltajul in load cam cu 0.09 de la 1.4 la 1.311.
Am incercat si la 4 Ghz cu voltaj de 1.2 V si a inceput sa scada incet pana pe la 1.12 V cand deja mi-a bagat eroare in prime.
Am pus LLC pe level 1 si nu mai scade deloc, chiar il overvolteaza un pic de la 1.2 V la 1.218-1.222 V.
Otman is online now   Reply With Quote
Old 13-10-2011, 17:27   #10
Epic
Ancient friend
 
Epic's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pe meleagurile capitalei
Posts: 661
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu



Default

Poti incerca 4Ghz pe la 1.16-1.18V , si cu speedstep activat. Ar trebui sa ai 0.9V in idle cand scade la 1600Mhz.
__________________
Si ce daca?
Epic is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2011, 17:51   #11
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,719
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default

L-am pus pe 1.175V, merge ok, in load in prime urca pana la 1.185V.
Dar in idle nu imi scade voltaju ramane pe 1.175V, chiar daca am activat speedstep.
Nu mai stiu exact da cand aveam LLC pus pe level 2 mi se pare ca voltajul scadea in idle pana pe la 0.9V. Pe level 1 nu scade deloc il tine fix.
Ce imi recomandati pentru 4Ghz?
Sa-i pun voltaju pe auto si LLC level 2 ca sa scada cand e in idle sau sa-l las pe 1.175V eventual sa vad daca e ok si cu voltaj mai mic si cu LLC pe level 1, dar daca il las asa nu o sa-mi mai scada voltaju in idle?

Am facut acuma o proba si m-am lamurit. L-am pus la 4Ghz cu voltaj pe auto si imi urca pana la 1.392 V in prime.
Il las pe 1.175V sau mai putin de ii stabil, ca pe auto prea mult curent baga in el.

Last edited by Otman; 13-10-2011 at 18:10.
Otman is online now   Reply With Quote
Old 14-10-2011, 00:43   #12
Miru
Ancient friend
 
Miru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,415
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu

Default

Frumos! Ce ai facut capacului lateral? Din poze nu imi dau seama.
Miru is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2011, 01:07   #13
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,719
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am testat procu cu 1.16V @ 4GHz, LLC level 1 si e stabil. In prime 95 voltajul urca pana la 1.176 -1.184V, temperatura sta pe la 51-52 grade, iar in idle la 1.16V temperatura e pe la 31 grade.
Cred ca asa il las pentru daily use.

@dodysher am lipit un plexiglas peste gaurile pentru ventilatoare cu banda dublu adeziva.
Plexicu e vopsit negru pe partea dinspre carcasa, de aia arata asa ca o oglinda neagra.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	116.png
Views:	198
Size:	957.6 KB
ID:	22047  

Last edited by Otman; 14-10-2011 at 01:11.
Otman is online now   Reply With Quote
Old 14-10-2011, 01:34   #14
MazuX
Senior Member
 
MazuX's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,011
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Frumos sa vedem cum or fi Sandy Bridge-E oare tot asa de reci si cu potential de oc mare
__________________
Live your life without regret, don't be someone whom theyll forget

MazuX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Case Mod: Black&White Hugh Modding 81 18-08-2011 08:18
COD Black Ops i860 Gaming 216 03-04-2011 19:37
Black Box luckas Cutia de sub birou 17 29-10-2010 22:00
Lian Li PC-P80 Black&Red ibm390s Modding 13 29-01-2010 10:37

 
Forum Stats
Members: 8,002
Threads: 19,660
Posts: 604,183
Total Online: 380

Newest Member: gigel1337

Latest Threads
- by korby
- by Firefox
- by ibm390s

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 14:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.