lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-03-2015, 21:10   #341
aurelmarius
Junior Member
 
aurelmarius's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to aurelmarius
Default

Am ajuns acasa si am montat Kingstonul. Aveam ceva emotii deoarece am citit pe unele forumuri ca nu ar merge decat KVR16E11/8I dar se pare ca totul este ok.
O sa iau in consideratie si upgrade-ul la E3.
Multumesc pentru informatii
aurelmarius is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 21:14   #342
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,835
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Stie careva care anume i3 sunt suportate?

LE: nevermind; trebuie sa schimb ram-ul si nu prea am chef
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 11-03-2015 at 21:25.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 21:21   #343
ursulache
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Īle-de-France
Posts: 1,833
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am un link salvat pe undeva cu procesoarele testate, cānd īl găsesc īl postez.
ursulache is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 21:24   #344
aurelmarius
Junior Member
 
aurelmarius's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to aurelmarius
Default

i3-3220T, i3-3240T, i3-3240, i3-3210
http://homeservershow.com/forums/ind...links/?p=62204
aurelmarius is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 21:29   #345
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,201
Mentioned: 1177 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Stie careva care anume i3 sunt suportate?

LE: nevermind; trebuie sa schimb ram-ul si nu prea am chef
i3-urile alea suporta si ECC, deci nu trebuie sa schimbi ramii. Daca pui i5 trebuie sa schimbi si ramii.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 22:10   #346
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,835
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
i3-urile alea suporta si ECC, deci nu trebuie sa schimbi ramii. Daca pui i5 trebuie sa schimbi si ramii.
Ce de cäcat.
Pe site-ul intel scrie ca un suporta: http://ark.intel.com/products/66168/...Cache-2_90-GHz
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 22:21   #347
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,201
Mentioned: 1177 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Ceva nu-i ok, trebuie investigat mai mult, dar sunt multe modele de i3 cu suport pentru ECC.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 23:52   #348
aurelmarius
Junior Member
 
aurelmarius's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to aurelmarius
Default

Pe site-ul de la CPUBoss este specificat faptul ca suporta ECC
http://cpuboss.com/cpu/Intel-Core-i3-3240T
aurelmarius is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 23:58   #349
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,835
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sa-i füt pe astia de la Micromoale in cazul asta.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2015, 22:52   #350
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,835
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Azi mi-am pus hdd-ul pentru hot spare

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	617
Size:	67.8 KB
ID:	48180  
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2015, 10:23   #351
burtal
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 111
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Stie careva care anume i3 sunt suportate?

LE: nevermind; trebuie sa schimb ram-ul si nu prea am chef

din cate stiu eu....mai putin conteaza ce procesor are ....in general cam toate stiu de ECC.

si chiar daca nu ar sti, problema e in chipsetul de la placa de baza....daca nu are memorii ECC nu pleaca.

Poti sa ii pui mama lu E7 sau mai stiu eu ce proc de server, daca nu ii dai ram ECC nu o sa mearga. si nu pentru ca procesorul nu vrea....pentru ca chipsetul de pe placa de baza e un C2xxx (server grade) si ala nu vrea decat cu ECC.

deci in cazul lui microserver gen8 chiar daca pui procesor "non ECC" ca sa zic asa , cu memorie nonECC nu o sa porneasca din cauza placii de baza.
burtal is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2015, 10:53   #352
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,352
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Default

Care ar fi un pret corect pentru Microserver Gen 8 cu G1610T si 2+8GB RAM ?

Il am de aproape un an, si l-am folosit maxim 3 ore
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2015, 11:47   #353
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,378
Mentioned: 133 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

cand te decizi da si mie un semn, sunt interesat
gogusrl is online now   Reply With Quote
Old 02-04-2015, 12:00   #354
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,835
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by kpy_here View Post
Care ar fi un pret corect pentru Microserver Gen 8 cu G1610T si 2+8GB RAM ?

Il am de aproape un an, si l-am folosit maxim 3 ore
Eu vreau doar aia 8GB RAM
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2015, 12:02   #355
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,352
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca il dau, il dau pe tot. Nu il fac bucati
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2015, 16:47   #356
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,835
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Dar nu am zis sa pui toporul pe el.
HP-ul il finzi cum a venit de la mama lui, mie imi dai RAM-ul suplimentar, ca doar nu l-am cerut pe tot.

LE: Aveti idee de unde as putea face rost de un Xeon E3-1220L V2? Ma mananca rau si nu gasesc pe nicaieri.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2015, 18:49   #357
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,378
Mentioned: 133 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

http://www.amazon.com/HP-686687-001-.../dp/B009SORB7Y
gogusrl is online now   Reply With Quote
Old 02-04-2015, 21:12   #358
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,835
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

Too damn expensive.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2015, 00:32   #359
ibm390s
Janitor Member
 
ibm390s's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,503
Mentioned: 9 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
LE: Aveti idee de unde as putea face rost de un Xeon E3-1220L V2? Ma mananca rau si nu gasesc pe nicaieri.
Cauta 1230v2. Are HT si il duce cooler-ul stock fara probleme. Eu am luat de afara de la computeruniverse.de
__________________
Nu am nimic impotriva miscarii feministe... numai sa fie ritmica.
ibm390s is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2015, 00:44   #360
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,835
Mentioned: 572 Post(s)

PC-ul meu



Default

E prea mult pentru mine 1230.
1220L V2 este dualcore/4 threads si consuma extrem de putin.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 03-04-2015 at 01:00.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
gen8, hp_, microserver, proliant

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HP ProLiant ML310e Gen8 v2 and his problems! FeierFlorin Cutia de sub birou 15 30-08-2014 14:41
FSB Club (>600MHz only) matose Overclocking & benchmarking 21 06-05-2010 05:40
AMD HTT Club (>250 MHz only) razvy_10 Overclocking & benchmarking 10 07-09-2009 17:41
Overclocker's club Monstru Overclockers unite 19 13-08-2009 23:59

 
Forum Stats
Members: 8,338
Threads: 21,576
Posts: 647,842
Total Online: 505

Newest Member: iceman

Latest Threads
- by Kspic
- by Otman
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.