lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23-10-2013, 12:36   #1
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUFTEA
Posts: 322
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu



Default Card CI+ RCS RDS

Salut!
Pana azi am avut decodor hd Humax pentru televizorul din sufragerie...Azi am facut rost de un card CI+(am mai comandat inca unul) si am predat decodorul...Am instalat cardul Ci+ in televizorul din dormitor (ue40c5000) unde a functionat fara probleme ...
Problema a aparut cand am vrut sa instalez cardul in televizorul din sufragerie(ue40d6500), unde am costatat ca nu intra in orificiul pentru card, acesta fiind la jumatate din dimensiunea cardului ci+..Pe pagina producatorului apare ca televizorul e compatibil CI+....http://www.samsung.com/ro/consumer/t...6500VSXXH-spec
Cred ca am nevoie de un adaptor dar nu stiu ce interfata e cea din televizor si de unde as putea cumpara acel adaptor.
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 12:45   #2
GreuHip
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Illinois
Posts: 1,099
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu



Default

Din cate am citit pe un forum, adaptorul ar trebui sa vina impreuna cu cardul de la RDS.
Suna la RDS si intreaba; daca nu te ajuta ei incearca la UPC poate au ei de vanzare.
GreuHip is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 12:47   #3
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tg. Mureș / Cluj Napoca
Posts: 9,420
Mentioned: 266 Post(s)


Default

sigur il bagi unde trebuie ?
si trebuia thread nou pentru problema ta ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 12:50   #4
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUFTEA
Posts: 322
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu



Default

am un singur loc un de pot baga cardul....nu am primit adaptor..in cutie era doar cardul unde am bagat cartela de la ei.....
dc am deranjat cu trhead-ul nou un admin il poate sterge......
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 12:53   #5
FATHER
Ancient friend
 
FATHER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Satu Mare
Posts: 588
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Jumatate cum? Adica intra cardul doar pana la brau sau latimea fantei e mai mica ?
__________________
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
". . ." (Klaus iOhannis)
FATHER is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 13:04   #6
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

Cauta adaptorul printre accesoriile TV.Asta daca nu le-ai aruncat.
Pozitionarea in zona aia a TV-ului de pe spate impune folosirea adaptorului.

Aceeasi dilema am avut-o si eu .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image_preview.jpg
Views:	7584
Size:	50.6 KB
ID:	39592  
__________________
pensionar...ciocu' mic

Last edited by mascotzel; 23-10-2013 at 13:15.
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 13:08   #7
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUFTEA
Posts: 322
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu



Default

Multumesc Mascotel.....chiar de adaptorul ala am nevoie...sper ca nu a aruncat nevasta accesoriile.....se poate cumpara de undeva asa ceva?

pt FATHER

latimea fantei e mai mica.....chiar mai mica de jumatate
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 13:12   #8
ionutzu71
Senior Member
 
ionutzu71's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,293
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ionutzu71
Default

Nu poti pune o poza cu acel card si locul in care trebuie sa fie introdus ?
Ai verificat sa nu ai ceva "corpuri straine" in acea fanta ?
__________________
...

Last edited by ionutzu71; 23-10-2013 at 17:16.
ionutzu71 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 13:14   #9
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

am pus eu mai sus poza
__________________
pensionar...ciocu' mic
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 13:20   #10
FATHER
Ancient friend
 
FATHER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Satu Mare
Posts: 588
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by nooxy View Post

pt FATHER

latimea fantei e mai mica.....chiar mai mica de jumatate
Aham... Că eu am o Toşibă la care intră cardul doar până la brâu... Că nu-l recunoaşte e altă problemă; da'l vede ca-i acolo...
__________________
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
". . ." (Klaus iOhannis)
FATHER is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 13:20   #11
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUFTEA
Posts: 322
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu



Default

practic am nevoie de adaptorul asta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ci card adapter.jpg
Views:	2311
Size:	7.0 KB
ID:	39593  
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 17:04   #12
muff
Senior Member
 
muff's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Bucuresti
Posts: 969
Mentioned: 20 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu l-am gasit pe al meu in pod Poti cumpara de pe okazii sau il poti cauta pe al tau asta daca nu l-ai aruncat.
__________________
Get inline™
muff is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 17:35   #13
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Problema care se pune este ca la anumite serii de TV-uri, Samsung nu a furnizat si adaptorul. Asa ca e posibil sa-l cauti degeaba.

^^ asta e ce mi-a spus baiatul de la MediaGalaxy cand am cumparat TV-ul. Cica la seriile mai vechi de F nu furnizau adaptorul si se gasea foarte vechi de cumparat p-atunci.
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 19:12   #14
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUFTEA
Posts: 322
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu



Default

l-am gasit pe cel original(de fapt l-a gasit nevasta)....sunt si pe net de vanzare incepand de la 80 ron ....multumesc de informatii......
nooxy is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 19:24   #15
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,263
Mentioned: 52 Post(s)


Default

se discuta de treaba asta deja pe inca 2 thread-uri ....

http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=4449
http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=2986
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 19:32   #16
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

el intreba altceva
__________________
pensionar...ciocu' mic
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2013, 19:34   #17
nooxy
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: BUFTEA
Posts: 322
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu



Default

se poate inchide....multumesc
nooxy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alegere Card mihai87 Foto/Video 37 03-08-2014 01:15
Intrebare card zoneit Zona libera 22 18-11-2012 14:04
Card bancar kruder Zona libera 37 01-12-2011 16:38

 
Forum Stats
Members: 8,336
Threads: 21,557
Posts: 647,244
Total Online: 510

Newest Member: Elfron

Latest Threads
- by matose
- by blajik
- by Boggy

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.