Quote:
Originally Posted by IraqI_Freedom
recomand e5 2678 v3, este 12c 24t de 2.5 cu boost la 3.3, are tdp de 120w si cu mod-ul de turbo unlock sigur il duci la 3.1 3.2 all core
|
A venit, pana acum doar baiuri, un modul de RAM nu il citeste windowsul, aida il vede, mobo vede info trunchiat. Am patit si cu 1650-ul dar si-a revenit dupa ce am urcat system agent voltage, ulterior bios reset si nu a mai facut figuri. De data asta nu vrea nici in ruptul capului. Mai sta si in dual channel.
Pentru TB unlock am incercat tzz tuturiole, am biosul facut dar UBU nu il face .cap pentru bios flashback. Momentan 2.9 all cores.
Se comporta intr-un mare fel, daca ii cresc tensiunea scade viteza instant (AI Suite)
Cu un offset din bios setat nu mai face la fel.
Idem, nu accepta mai mult de 2133 la ram nici in ruptul capului.
LE: finally am reusit unlock, stick-ul initial era cu vaca si nu mergea flashback. E5 2xxx vs E5 1xxx sunt diferite de la cer la pamant, E5 1xxx e un i7 iar OC se face precum la un i7.
Diferente foarte mici in Horizon.
LE: rezolvat toate problemele, am fost talentat si unul din pinii din socket era mai handi. Vede tot ramul, doar 2133 vrea no matter what dar scorurile sunt precum la 2680 cat accepta si celalalt, latentele pe 15 acum.
Noul scor cu Horizon in ultima poza.
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube