lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-09-2017, 17:26   #52061
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,480
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
Nu e singurul, a mai zis si jocuri omu', totusi, a primit sugestii de casti pentru centraliste
Da băi bulă, eu am fost ăla fiindcă eram obosit şi am citit "şedinţele" īn loc de "sesiunile" şi apoi am cerut scuze.
Scuza ta de troll trist care e?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 18:24   #52062
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,018
Mentioned: 445 Post(s)

PC-ul meu



Default

De cand au trollacii nevoie de scuze?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 18:24   #52063
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,521
Mentioned: 1002 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Stie cineva care e marimea maxima a radiatorului pe care il pot instala pe un Define R4? 240? 280?

Merci.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 18:32   #52064
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,019
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Default

Producătorul spune de 240... dimensiunea maximă cred că e de 280mm a radiatorului.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 18:42   #52065
booster
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Piatra Neamt si Cluj-Napoca
Posts: 1,055
Mentioned: 43 Post(s)


Send a message via Yahoo to booster
Default

Ce tableta sh cu gsm ati recomanda pana in maxim 300 de lei? Va fi folosita ca si telefon si gps secundar.
__________________
[email protected] GHz 1.2V,Custom Loop,Asus Maximus VII Gene,8Gb Corsair Vengeance ,Zotac 1070 AMP! Extreme,SSD OCZ Vertex 3,WD 250gb,WD 500gb,Toshiba DT01ACA300 3TB,Haf 922,Corsair VX550, DELL U2312HM,3xscythe slip stream 1900rpm,CM MegaFlow 200mm,fan controller Scythe KazeQ
booster is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 20:24   #52066
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,581
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Nu ma prea pricep, dar nu cred ca vei gasi ceva ok la 300 de lei si cu gsm. Cel mai probabil va avea 1gb de ram si o sa fie jale cu ea.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 20:48   #52067
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,671
Mentioned: 248 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Da băi bulă, eu am fost ăla fiindcă eram obosit şi am citit "şedinţele" īn loc de "sesiunile" şi apoi am cerut scuze.
Scuza ta de troll trist care e?
Scuza pentru ce ? )
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 04-09-2017 at 00:48.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2017, 14:42   #52068
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,310
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Stie cineva care e marimea maxima a radiatorului pe care il pot instala pe un Define R4? 240? 280?

Merci.
Intre placa de baza si top ai spatiu de 4cm, mai jos o poza cu distanta intre placa de baza si ventilator de 140. Radiator de 280 nu incape, da in placa de baza. Se poate monta 280, dar cu ventilatoarele in afara carcasei.

Alternativ, cu un pic de modding montezi ce vrei in fata. https://linustechtips.com/main/topic...280mm-rad-mod/
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fractal R4.jpg
Views:	108
Size:	385.1 KB
ID:	60230  
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1800X, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, SM951-NVMe 256GB SSD, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.5U1

Last edited by Pirat; 04-09-2017 at 15:00.
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2017, 19:45   #52069
ryo
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 885
Mentioned: 18 Post(s)


Default

Se stie data de lansare pt Coffe Lake? Sau daca se lanseaza anul acesta.
ryo is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2017, 21:45   #52070
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,283
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dupa cum se vede treaba e simpla:
Facem upgrade pe Intel la 3-4 generatii sau luam direct Ryzen )
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is online now   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 10:01   #52071
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,232
Mentioned: 124 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Quote:
Originally Posted by ryo View Post
Se stie data de lansare pt Coffe Lake? Sau daca se lanseaza anul acesta.
dupa multe chinuri si umblat pe la experti am reusit cu greu sa gasesc pentru tine informatia dorita. prima oara vroiam sa fac scandal ca-ti e lene sa da-i un google dar dupa ce am vazut cat de dificil este inteleg de ce ai ales sa postezi aici.

http://www.techradar.com/news/intel-...ews-and-rumors
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 10:22   #52072
cristispot
Ancient friend
 
cristispot's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: bucuresti
Posts: 831
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu astept cand vor scoate versiunea https://www.parklake.ro/
cristispot is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 10:57   #52073
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,535
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu astept Vidraru Lake
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 11:31   #52074
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,018
Mentioned: 445 Post(s)

PC-ul meu



Default

Lache.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 14:32   #52075
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,521
Mentioned: 1002 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Am o placa de baza Asus Z97-K face figura din poza de mai jos. Intru in bios, resetez, salvez, pornesc, totul ok. Inchid computerul, scot curentul, pornesc si face faza respectiva. Am schimbat bateria de bios preventiv dar am masurat-o dupa aceea si e buna - problema nu s-a rezolvat.

__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 14:52   #52076
EXxx
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: another dimension
Posts: 390
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to EXxx
Default

ai niste setari prin bios ce sa se intample la detectarea de keyboard/case opened. De obicei sunt puse sa opreasca secventa de boot, poti sa zici sa treaca peste.
dar tot iti trebuie keyboard sa intri o data.
am avut o placa asus care facea magaria asta pe case open, si tot asa, nu facea boot. Noroc ca avea si un jumper si puteam rezolva.

Also, incearca un alt bios?


L.E.
incearca setarea Fast boot -> Usb Support disabled.
si PS/2 Keyboard and Mouse Support disabled.

Last edited by EXxx; 05-09-2017 at 14:55.
EXxx is online now   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 14:57   #52077
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,535
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

@mbc, sctoate tot ce ai pe usb si vezi daca mai face la fel.
Eu am avut o problema de genul cu un Z68 de la Asus si facea la fel.
Singura solutie a fost sa pun un PCI-USB Adapter pt usb-uri si nu le-am mai folosi pe cele onboard.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 15:01   #52078
cristispot
Ancient friend
 
cristispot's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: bucuresti
Posts: 831
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

LOL @ " no keyboard detected , press f1 to run setup"

Exista vreun bios nou la care poti face update?
cristispot is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 17:43   #52079
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,521
Mentioned: 1002 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Nu are nici tastatura, nici mouse nici nimic altceva. Pana acum mergea. Acum nu mai merge. I-am conectat o tastatura si un monitor, pot intra in bios, totul e ok pana il opresc. Dupa ce il opresc, a doua data o ia din nou cu "please enter bios to recover settings". Din bios e dezactivat halt on keyboard error (sau cum ii zice).
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 05-09-2017, 21:53   #52080
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Reflash bios și vezi dacă mai face?
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,689
Threads: 18,774
Posts: 582,682
Total Online: 569

Newest Member: Leonard2000

Latest Threads
- by Kspic
- by Otman
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 17:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.