lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-02-2018, 03:34   #19181
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,488
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by gogusrl View Post
cat ai dat pe 1080ti ?
4266 RON pe 13 ianuarie
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 05:58   #19182
sammurai
Ancient friend
 
sammurai's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Iasi
Posts: 2,376
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu



Default

Damn ce s-au scumpit...
__________________
Lenea este principalul factor de dezvoltare tehnologica
sammurai is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 06:02   #19183
rodarkone
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,093
Mentioned: 61 Post(s)


Default

Sunt curios cum va influenta piata de:

1. laptopuri (chipurile mobile) care nu pot fi folosite la mining - cel putin nu atat de eficient
2. console - pentru ca in ziua de azi reprezinta o modalitate ieftina sa te joci
rodarkone is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 07:03   #19184
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,138
Mentioned: 39 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by madhorsefuzzy View Post
Si chiar garaju' zice ca pe 3 feb. era 640 lei. Acum e 850 lei.
pe 3 februarie nu era in stoc
tot ce nu e in stoc are un pret mult mai mic decat atunci cand reintra in stoc
__________________
Give a man a match and he'll be warm for a minute, but set him on fire and he'll be warm for the rest of his life.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 08:16   #19185
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,540
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pai s-au prins si ei ca romanul este cu degetul pe price.ro.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 09-02-2018 at 08:20.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 10:01   #19186
ZerooCool
Senior Member
 
ZerooCool's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucuresti
Posts: 298
Mentioned: 4 Post(s)


Send a message via Yahoo to ZerooCool Send a message via Skype™ to ZerooCool
Default

Quote:
Originally Posted by EXxx View Post
la placile mai noi high end, mai pun cate un chip mai acatarii, insa la tot ce e restul, faci upgrade masiv.
Nu exista placi de sunet hi-end , eu am testat tot ce se poate testa in calitate de sunet sa fie cat mai balansat si cat mai curat , am renuntat de la ideea de a mai reda sunet calitativ prin pc odata cu stx 2 fiind dezamagit total si pe partea de 7.1 cat si pe partea de 2.0 pentru casti , fiecare placa de sunet odata ce sta in pc preia acele interferente electromagnetice date de gpu-cpu-sursa , nu exista shield pentru ecranare la asa ceva drept urmare sunetul nu este unu optim si adevarat , pe mine unul ma streseaza si enerveaza cand la volum mare se aud acele interferente in boxe . Dar trecand la amplificare externa am scapat de aceste probleme .
ZerooCool is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 10:12   #19187
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,530
Mentioned: 1002 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Eu am STX. Pot da volumul din amplif si windows la max si nu se aude nimic interferente sau alte prostii.

Cand am avut asa ceva, era din amplificator. Intre timp am schimbat amplificatorul.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 10:14   #19188
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Eu am D2x și am avut înainte DX și zero interferențe, ai cumva vreun tesla coil înghesuit în carcasă? o.O
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 10:16   #19189
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,630
Mentioned: 641 Post(s)

PC-ul meu

Default

Aveam zbarnait si alte chestii cand nu aveam pc-ul/ampliful bagate in priza cu impamantare. Might wanna check that out ca tare am impresia ca ai schimbat piese degeaba
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

Last edited by Boggy; 09-02-2018 at 10:56.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 10:38   #19190
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,136
Mentioned: 37 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nici eu nu am avut interferente, iar legat de placa de sunet on-board ......un jeg.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
walkman is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 10:59   #19191
ZerooCool
Senior Member
 
ZerooCool's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucuresti
Posts: 298
Mentioned: 4 Post(s)


Send a message via Yahoo to ZerooCool Send a message via Skype™ to ZerooCool
Default

Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
Aveam zbarnait si alte chestii cand nu aveam pc-ul bagat in priza cu impamantare. Might wanna check that out ca tare am impresia ca ai schimbat piese degeaba
Am impamantare la prize si tot degeaba , am testat-o pe un alt pc si la fel imi facea , am schimbat si cablurile tot degeaba am pus rca-uri calitative dublu ecranate , am rezolvat problema cand am facut rost de amplificare externa nu am mai avut treaba deloc cu acel zgomot de fundal ( ps:doar la volum mare app de maxim imi facea probleme )
ZerooCool is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 11:04   #19192
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,630
Mentioned: 641 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca nu ziceai ca ai testat pe alte pc-uri as fi zis ca aveai ceva sursa care-ti baga ripple si noise pe rail-uri. Oricum, ciudat. Am Xonar DX care e ceva deloc pretentios si n-am problema asta. Si sincer, zgomot la volum maxim n-aveam nici cu Realtek-ul integrat cu care a venit Mobo.

Cand dai un amplif la maxim sunt sanse sa ai ceva fasait de fond(la unele mai mult, la unele mai putin). Oricum, cam toate amplifurile sunt gandite sa aiba rezerva mare de amplificare, pentru surse care-s slabe. Cu o sursa de input normala un amplif poate atinge volumul maxim la 30-50% din cursa potentiometrului, restul e rezerva.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 11:39   #19193
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,488
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by sammurai View Post
Damn ce s-au scumpit...
Sa stii ca ala era pretul standard pentru modelul ala de placa, cu waterblock, chiar si inainte de criza.
Azi la pisigaraj modelul fara waterblock e 5800 de lei
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 13:18   #19194
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,310
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Default

A ajuns coletul de la pcgarage mai repede decat asteptat:

ASRock AB350M Pro4
Cooler CPU be quiet! Shadow Rock TF2

O sa am de lucru weekendul acesta
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1800X, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, SM951-NVMe 256GB SSD, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.5U1
Pirat is online now   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 13:32   #19195
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,971
Mentioned: 77 Post(s)

PC-ul meu



Default

Congrats, have fun!
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 17:58   #19196
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,630
Mentioned: 641 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mi-a venit modulatorul asta FM cu BT pentru masina.

E fain de tot, citeste si stick-uri cica. Transmite bine de tot, e mult mai bun semnalul daca prinzi stream radio de pe net si retransmiti pe FM. ) Initial aveam cam mult noise pe frecventa default(88.4) dar am mutat in coada pe 107.7 si se aude bine. Avea noise pentru ca se intersecta cu.... Trinitas. )
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 18:02   #19197
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,741
Mentioned: 57 Post(s)


Default

asta-i mult mai misto!
https://m.emag.ro/incarcator-auto-xi.../pd/DKZ4X7BBM/
are 3 chestiuni in plus:
chip pro pentru modulatie
diagnoza incarcare baterie
hand's free, avand microfon


Sent from my MI 6 using Tapatalk

Last edited by reflavius; 11-02-2018 at 18:05.
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 18:13   #19198
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,630
Mentioned: 641 Post(s)

PC-ul meu

Default

Le are si asta pe toate. Ba chiar ma anunta vocal daca e sau nu ok voltajul bateriei.

__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 18:49   #19199
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,530
Mentioned: 1002 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

"incarcare rapida"... la 5v...
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2018, 19:06   #19200
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,630
Mentioned: 641 Post(s)

PC-ul meu

Default

Unii n-au nevoie de QC si alte dracii. S5-ul meu trage 2A @ 5V. Plus ca, chiar daca as avea telefon cu QC tot n-as folosi fast charging decat in cazuri urgente. Prietenii stiu de ce.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme hardware poparamiro Cutia de sub birou 2778 22-05-2018 09:18

 
Forum Stats
Members: 7,692
Threads: 18,781
Posts: 582,863
Total Online: 640

Newest Member: Alexander89

Latest Threads
- by Monstru
- by Kebab
- by mihaib1

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.