lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-10-2014, 00:40   #41
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,540
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Neo View Post
Ce tristețe, deci dacă ai cumpărat 8 și vrei să faci reinstall la 10 trebuie să instalezi 8 -> 8.1 -> 10. Măcar se upgradează seamless sau strică rahaturi pe drum?
Asta e varianta buna. Se poate si mai rau:

- Eu am luat 8 ca upgrade la 7.
- Deci daca vreau 10 trebuie sa install 7, upgrade la 8, upgrade la 8.1 si abia pe urma upgrade la 10.

Genial Micromoale asta sa-mi bag püla.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 01:07   #42
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

8 ăla ca upgrade la 7 eu am reușit să-l instalez ca standalone, nu prea pricep cum se poate face treaba asta cu 8.1 sau dacă este posibil cu același key?

Nu face nimeni un repository cu imaginile ISO originale de la 8, 8.1, etc?

Mulțumesc mult pentru dropbox link, am scos chestia aia, acum să văd dacă merge īn Parallels
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 01:55   #43
GreuHip
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: NA
Posts: 1,076
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu am 8.1 pro x64 oem si daca-mi amintesc bine l-am instalat dupa ce am formatat C-ul
Trebuie sa caut DVD-ul sa vad daca e 8 sau 8.1.
GreuHip is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 02:01   #44
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Ce rahat trist, nu poți face un cont offline doar pentru a folosi PCul. Setup-ul se oprește la Create a Microsoft Account și nici măcar nu-i poți da un nume, trebuie musai adresa de e-mail.

Bleah. Sinistru.

Snipe edit: se poate, trebuie să dai click pe create a MS account apoi te duce la un ecran care are un link minuscul īn partea de jos care dă posibilitatea să sari peste asta.
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 02:10   #45
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Ok deci desktopul īn high-DPI* arată ca un cwr īn 1920x1200. Mai sus nici nu vrea - bine, aici o fi și vina Parallels. O să-l īncerc și-n Virtual Box cānd am timp.

*mesajele de startup/shutdown apar extraordinar de clare, wtf.
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 07:52   #46
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,153
Mentioned: 96 Post(s)

PC-ul meu

Default

Microsoft’s DirectX 12 Low Level API is Launching with Windows 10 in 2015
__________________
Viata nu se masoara īn numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 09:27   #47
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,025
Mentioned: 447 Post(s)

PC-ul meu



Default

De Ce 10 si nu 9.

https://mobile.twitter.com/mikko/sta...58472715710465
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 09:37   #48
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,540
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

La mine in virtualbox nu merge
imi da un fatal error la prima pornire de dupa setup.
sa incerc cu x86 in loc de x64?
daca a reusit careva in virtualbox sa-mi spuna si mie va rog.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 09:38   #49
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
La mine in virtualbox nu merge
imi da un fatal error la prima pornire de dupa setup.
sa incerc cu x86 in loc de x64?
daca a reusit careva in virtualbox sa-mi spuna si mie va rog.
Oracle software blows... VMWARE, alegi profilul de W8x64.
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 09:53   #50
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,540
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

nu pot instala vmware pe synology
sau nu stiu eu cum.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 10:00   #51
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

@kretzu77 - eu am incercat un x86 in VirtualBox si merge.
Am ales profil de win8x64 - 2CPU, 2Gb RAM.

Daca are careva imaginile originale de la 8 si 8.1, se poate un link, va rog? Thx!
__________________
Get out there and play!
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 13:54   #52
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,462
Mentioned: 25 Post(s)




Default

Mie mi-a dat un crash random.
Dar n-am stat pe el sa vad ce si cum.

Upgradat prin windows update direct din 8.1.
__________________
pensionar...ciocu' mic
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 18:45   #53
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Dacă nu ti-a pus emoticons la final a fost un crash foarte trist 😁

Sent from Xperia Z1 Compact KitSlim_AMG [Evo 9] using Tapatalk.
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 20:23   #54
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,540
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by alexkid View Post
@kretzu77 - eu am incercat un x86 in VirtualBox si merge.
Am ales profil de win8x64 - 2CPU, 2Gb RAM.

Daca are careva imaginile originale de la 8 si 8.1, se poate un link, va rog? Thx!
a mers si la mine in vbox-ul de pe XPenology dar nu pot instala GuestAddtitions
deci ma fut in el deoacamdata.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 20:43   #55
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,025
Mentioned: 447 Post(s)

PC-ul meu



Default

Voi oricum nu aveți treabă... Ca să instalați un Windows trebuie să faceți treaba cum trebuie, adică se pune pe un HDD/SSD de test sau o partiție separată și bootați acolo cāteva zile să vedeți ce și cum. Rulat īn mașina virtuală e degeaba, mai degrabă timp pierdut de pomană.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 21:24   #56
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,309
Mentioned: 251 Post(s)


Default

Și de ce, mă rog?
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 21:43   #57
alexkid
Senior Member
 
alexkid's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Ploiesti
Posts: 700
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Da, cei de la Oracle nu au updatat Vboxul cu Guest additions pentru Windows 10, dar mai au timp.

Daca sunt liber cred ca o sa il pun ca main SO pentru cateva zile, sa vad ce da din el.
__________________
Get out there and play!
alexkid is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 22:01   #58
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,529
Mentioned: 1002 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Imi place cu apare ferestrele cand pornesti ceva. Imi place ca toate icon-urile incep sa fie din aceeasi poveste.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 22:18   #59
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,540
Mentioned: 481 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Voi oricum nu aveți treabă... Ca să instalați un Windows trebuie să faceți treaba cum trebuie, adică se pune pe un HDD/SSD de test sau o partiție separată și bootați acolo cāteva zile să vedeți ce și cum. Rulat īn mașina virtuală e degeaba, mai degrabă timp pierdut de pomană.
Intai trebuie sa merite sa-mi scot un hdd de prin sertare pentru el.
Asta insemana ca vreau sa vad ce are si ce stie.
E tardiv sa-l pui direct pe HW deoacamdata: nu tu drivere, nu tu fix-uri, nu tu nimic. De optimizari ce sa mai zic.
din ce am reusit sa vad din rezolutia de cacao implicita a vbox nu pot sa spun deocamdata decat ca e mai elegant.

LE: si se misca mai repede decat ubuntu in plm
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 03-10-2014 at 22:21.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2014, 22:19   #60
GreuHip
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: NA
Posts: 1,076
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am luat si eu kitul dar inca nu am avut curaj sa-l instalez. Am o placa de sunet de la Auzen, care par sa fi falimentat si nu cred ca o sa vad windows 10 drivers.
GreuHip is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 8 madalin Software 1143 07-05-2018 07:31
Windows chel suzuki Overclocking & benchmarking 33 17-07-2014 12:10
Problema Windows TokyoMode Procesoare si chipseturi 5 05-05-2014 15:53
Windows 7 RTM Monstru Software 119 07-11-2010 17:38
Windows 7 GOD Mod Monstru Software 8 25-01-2010 19:03

 
Forum Stats
Members: 7,693
Threads: 18,778
Posts: 582,837
Total Online: 462

Newest Member: morb

Latest Threads
- by mbc
- by Kspic
- by Kebab

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 04:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.