lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Carcase si surse
Connect with Facebook

Carcase si surse Nu le ignorati, sunt importante


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 31-01-2017, 19:34   #1
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default Info carcasa

Va salut,

Last edited by walkman; 18-11-2017 at 07:47.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2017, 21:02   #2
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,243
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Conform cu asta, combinat cu asta, ai clearance de... 1mm
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2017, 21:09   #3
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,513
Mentioned: 202 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am cooler de 163 in carcasa ce sustine pe hartie ca incap 159 maxim si a dracu, ma jur si nu am de ce mint, intra fara probleme. Sunt sigur ca n-ai stres.
PS: Eu m-as uita si pe la Phanteks P400s sa stii, arata foarte bine si e ceva mai serioasa ca asta, dar si mai scumpa.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2017, 23:05   #4
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 1,689
Mentioned: 24 Post(s)


Default

Si eu pot sa dau exemplu de cooler 160mm ce nu a incaput in carcasa ce spunea ca suporta cooler 160mm. Daca producatorul spune ca nu intra nu m-as risca.
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2017, 23:47   #5
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

https://pcpartpicker.com/list/jwW2BP
astia zic ca este incompatibil
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2017, 10:31   #6
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Conform cu asta, combinat cu asta, ai clearance de... 1mm
Nu m-ar deranja, scopul e sa inchid capacul.


@DeDeRa, am uitat sa specific insa am nevoie cu 3 bay-uri 3.5.




Sent from TouchWiz

Last edited by walkman; 01-02-2017 at 10:34.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2017, 18:54   #7
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am gasit-o p'asta, insa front-ul ala e hidos ffs.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2017, 10:03   #8
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cyprus,Limassol
Posts: 3,512
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu



Default

https://m.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Ca...3-3086178.html

Asa ceva ?


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2017, 14:00   #9
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Arata.. interesant. Problema e ca depaseste bugetul.

Observ pe site-ul phanteks: 2x 3.5 bay's included. sa inteleg ca pot 'prinde' doar 2 hdd-uri de 3.5? Al 3-lea bay se achizitioneaza separat?



Sent from TouchWiz

Last edited by walkman; 02-02-2017 at 14:02.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2017, 00:09   #10
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cyprus,Limassol
Posts: 3,512
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu



Default Info carcasa

Aceasta e in buget ?
https://m.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Ca...a-3016529.html

Mie mi se pare exceptionala pentru banii aia.

Le: nu intra cooler,pfff.

Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu

Last edited by suzuki; 03-02-2017 at 07:02.
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2017, 07:21   #11
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Arata bine, pacat ca nu intra cooler-ul + 3 bay-uri de 3.5

Bugetul e 400 lei.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2017, 09:27   #12
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,214
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

http://www.pcgarage.ro/carcase/aeroc...ro-1000-black/
__________________
Give a man a match and he'll be warm for a minute, but set him on fire and he'll be warm for the rest of his life.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2017, 09:47   #13
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Din pacate e mega naspa front-ul ala. Iar faptul ca are cage-uri pentru unitate optica e no go.

Am devenit si pretentios . O sa ma uit diseara.. cred ca am sa merg pe phanteks, e prea mare bataia de cap.

Multumesc.



Sent from TouchWiz
walkman is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2017, 11:34   #14
suzuki
Moderator
 
suzuki's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cyprus,Limassol
Posts: 3,512
Mentioned: 125 Post(s)

PC-ul meu



Default

https://www.mygarage.ro/vanzari/3356...-garantie.html

?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________

Ghid inlaturare Ihs Gpu
suzuki is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2017, 13:03   #15
carnatu
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 141
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ca idee, in s340 bay-urile alea de 3.5 sunt 2, al 3lea il prinzi direct de tabla de jos si ai niste gauri in ea sa tragi cabluri pe dinafara daca nu le poti indesa acolo. Foarte inghesuit oricum.

E o carcasa ok, dar nu mi se pare prea potrivita daca vrei sa pui HDD-uri in ea, si eventual sa mai si umbli la ele.
carnatu is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2017, 13:03   #16
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

nu intra coolerul

Sent from TouchWiz
walkman is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2017, 20:37   #17
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am dat comanda de phanteks, sau cel putin asa cred.

A dat eroare la plata cu server halt excpetion...ffs .

Last edited by walkman; 03-02-2017 at 20:40.
walkman is offline   Reply With Quote
Old 14-02-2017, 19:19   #18
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,367
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sub nici o forma nu incapea in cea de 160mm.

walkman is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2018, 23:56   #19
orph3u
Member
 
orph3u's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Alba-Iulia
Posts: 35
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

https://www.pcgarage.ro/carcase/segotep/sg-k8-black/
orph3u is offline   Reply With Quote
Old 24-04-2018, 16:17   #20
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,567
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Si mai ziceti de mine ca sunt hater =))))))))))))))
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Laptop pt. un pui de 10 ani, info/help request. Apocalypse Now Notebooks & netbooks 25 05-06-2015 08:49
Info request - service/depanator tablete in Bucuresti Apocalypse Now Telefoane mobile si alte gadgeturi 6 28-04-2015 11:06
Soft pentru info stoc magazin online. sorinfranculescu Software 1 20-04-2012 00:17
Info Bolt Thru LGA1156 pt Zerotherm FZ120 NewBreed Racire 7 21-10-2010 10:53
Info : Cum faci $ jucand mmo-uri IraqI_Freedom Gaming 5 31-05-2010 10:37

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,878
Posts: 608,786
Total Online: 279

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by Neo
- by ryo

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.