lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Yesterday, 11:16   #701
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,756
Mentioned: 251 Post(s)


Default

powerline ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 11:51   #702
poker_x
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 281
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Cel mai bine dezactivezi wifi la wdr3600 si conectezi un AP pe un port de lan.
Ca si AP as recomanda un UAP-AC-LR.
AP-il ala o sa acopere tot apartamentul fără probleme chiar daca il ții in living.


Sent from my iPhone using Tapatalk
poker_x is online now   Reply With Quote
Old Today, 00:01   #703
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,049
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

Powerline nu cred ca ma ajuta fiind un apartament cu 2 circuite separate - prize si lumini (stanga dreapta) separate . Routerul fiind in stanga circuitelor iar camerele cu probleme pe dreapta circuitelor .

Ca sa rezolv problema incerc maine cu DIR 842 (upgrade 3x5dBi de la 2x3dBi) si un RE/AP TPlink AC la jumatatea traseului.
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old Today, 02:36   #704
allexb
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Manchester UK
Posts: 600
Mentioned: 12 Post(s)

PC-ul meu

Default

Deja s-a zis de prea multe ori mai sus...cumpara un AP serios.
Nu conteaza numai gain-ul antenelor, ci si cum au fost gandita, electronica din AP si mai ales softul.

Degeaba incerci tot felul de sisteme mesh and stuff, nu sunt decat o noua modalitate de a scoate niste bani de la consumatori.
E test pe smallnetbuilder cu sisteme mesh, doar cateva dintre ele chiar merita banii si aia in conditii destul de restranse.

La tine wdr3600 e pozitionat relativ central, daca dezactivezi wifi din el si pui un AP ok tot acolo langa el, o sa mearga brici.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Nickname anterior - Allex_master
allexb is offline   Reply With Quote
Old Today, 13:46   #705
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,343
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

In materie de AP-uri Ubiquiti nu are egal ca pret performanta. Nu mai cumparati porcarii!
Antenna design si software-ul fac diferenta colosala.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is online now   Reply With Quote
Old Today, 14:42   #706
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,049
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

Caut ubiquiti-ul AP . Sa vedem ce stie sa faca ...
Acum intrebare de amator ... voi ziceti sa dezactivez WiFi-ul la router ? Eu ma gandeam sa folosesc AP-ul ca extender .
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old Today, 14:59   #707
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,788
Mentioned: 496 Post(s)

PC-ul meu



Default

dezactiveaza
si asa ai probabil destule ssid-uri prin zona, nu are rost sa te bruiezi singur.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is online now   Reply With Quote
Old Today, 15:19   #708
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,756
Mentioned: 251 Post(s)


Default

@ingerulol tu cate echipamente ai in posesie pana la urma ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old Today, 15:44   #709
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,049
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Unhappy

Am vorbit cu baietii mei - specialisti (nu dati ochii peste cap va arat imediat)
Am echipamente la dispozitie -
Huawei HG8121H (GPON cu Wifi) in bridge
TPLink WDR3600 - router PPPOE conectat pe cablu CAT6 gigabit mufat la priza
Dlink DIR842 (router de teste - deci al meu)
TPLink repeater AC750 RE200 (de teste tot al meu)
USB AC51
USB T2U
USB TENDA U6
USB TPLINK 727N
2 antene cu cablu 5dBi (azi le-am luat de la biro`)

Baietii mi-au facut o schita ... din pacate nici cu mama UBIQUITI-ului nu scap . Imi trebuie minim 2 . Sunt peretii prea strong .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	152c9532-868c-4d03-9cd4-fa459d820393.jpg
Views:	8
Size:	170.9 KB
ID:	63398  
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old Today, 15:57   #710
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,343
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by ingerulol View Post
Caut ubiquiti-ul AP . Sa vedem ce stie sa faca ...
Acum intrebare de amator ... voi ziceti sa dezactivez WiFi-ul la router ? Eu ma gandeam sa folosesc AP-ul ca extender .
Nu ai de ce. Cu unu de ala acoperi 180m. Eu stau la casa si am semnal peste tot in 2.4. Daca vreau 5G tre sa mai adaug cel putin inca unul. Am semnal si in curte.
Smecheria la AC-LR e antenna design care e foarte importanta dincolo de castigul ei; firmware-ul e custom OpenWRT based, closed source.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:

Last edited by Bennedict; Today at 16:00.
Bennedict is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ultimul thread care il fac jur pls cat mai multe raspunsu deci este ultimul jur steam23 Cutia de sub birou 40 19-12-2013 14:02
Problema retelistica 2dor Cutia de sub birou 13 30-12-2011 16:25
GigaWorks T20 vs Logitech Z520 care pe care? puff0086 Periferice 9 12-06-2011 15:29
Sectiune despre retelistica segamarius lab501 2 09-06-2011 19:22
D-Link DIR 524 - problema de retelistica Monstru Periferice 13 15-01-2010 09:15

 
Forum Stats
Members: 7,774
Threads: 18,964
Posts: 587,042
Total Online: 477

Newest Member: diabolic53

Latest Threads
- by Bogd4n
- by Stepan
- by MazuX
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.