lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 30-12-2009, 12:47   #1041
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 18,530
Mentioned: 560 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

DeDeRa - daca nu esti in stare sa raspunzi unor mistouri facute pe seama ta (pe care le cauti cu lumanarea de altfel), atunci da log off si ia o pauza. Daca mai trebuie sa sterg un post in genul celui pe care tocmai ti l-am sters, ne suparam, si nu glumesc.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2009, 12:53   #1042
All24
Senior Member
 
All24's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Buzau
Posts: 850
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to All24
Default

De unde se poate face rost in Ro de DICE?
__________________
Same song and dance
All24 is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2009, 12:55   #1043
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 18,530
Mentioned: 560 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Linde GAS, si mai sunt si altii.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2009, 13:52   #1044
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,435
Mentioned: 126 Post(s)


Default

Stie cineva cand apare i7 860 D0?
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2009, 13:58   #1045
Triplu_Z
Subzero Wins
 
Triplu_Z's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: OC Club
Posts: 2,998
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu



Default

A zis cineva ca o sa apara asa ceva ?
__________________


Quote:
DICE = Doing Incredibly Crazy Experiments
Triplu_Z is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2009, 14:03   #1046
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,435
Mentioned: 126 Post(s)


Default

Pai nush. Ma gandeam ca daca o scos la i7 9xx ar putea foarte bine sa scoata si la i7 8xx.
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 30-12-2009, 19:38   #1047
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,353
Mentioned: 207 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ce-avem noi aici ?
http://www.youtube.com/watch?v=-tHB27mFfV0&feature=sub
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 13:34   #1048
dev
Ancient friend
 
dev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8,277
Mentioned: 1 Post(s)




Default

Am o problema: se da un laptop fara hdmi cu iesire vga si jack 3.5mm. Intrebare intrebatoare: cum scot sunetul de pe laptop pe un LCD Tv. Am incercat cu un cablu Jack- RCA si nu merge.
__________________
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Sa nu fim pizde, va rog.
dev is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 16:50   #1049
overclock1366
Senior Member
 
overclock1366's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Baia Mare
Posts: 656
Mentioned: 0 Post(s)


Default

k|ngp|n regele hwbot-ului! http://hwbot.org/community/user/kingpin
________
Homemade vaporizers

Last edited by overclock1366; 10-04-2011 at 14:42.
overclock1366 is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 17:10   #1050
xplaur
Senior Member
 
xplaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ville de Boisbriand
Posts: 1,089
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by dev View Post
Am o problema: se da un laptop fara hdmi cu iesire vga si jack 3.5mm. Intrebare intrebatoare: cum scot sunetul de pe laptop pe un LCD Tv. Am incercat cu un cablu Jack- RCA si nu merge.
Am vazut TV-uri LCD care au langa mufa VGA si intare line in pe jack mic. Tu ai asa ceva?
xplaur is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 17:47   #1051
dev
Ancient friend
 
dev's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 8,277
Mentioned: 1 Post(s)




Default

N-am eu cablu jack-jack.
__________________
It was a bright cold day in April, and the clocks were striking thirteen.

Quote:
Originally Posted by Apocalypse Now View Post
Sa nu fim pizde, va rog.
dev is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 17:49   #1052
xplaur
Senior Member
 
xplaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ville de Boisbriand
Posts: 1,089
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Adevarul este ca e asa de greu de gasit/confectionat unul! :P

Acuma pe bune, cred ca e singura sansa a ta sa ai, simultan, imagine pe VGA cat si sunet pe analog (probleme de rutare a semnalelor audio si video in interiorul televizorului).
xplaur is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 17:56   #1053
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,435
Mentioned: 126 Post(s)


Default

O intrebare Offtopic:

Cand si in ce conditii merita trecerea la 1156 de la ce am atm?
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 18:04   #1054
buggsbunny29
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 470
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Eu zic ca daca ti-ai gasi un Q9450/9550/whatever din zona asta, nu are nici un sens sa faci trecerea.
buggsbunny29 is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 18:16   #1055
Triplu_Z
Subzero Wins
 
Triplu_Z's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: OC Club
Posts: 2,998
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu



Default

E un upgrade pe care o sa-l faci inevitabil in perioada viitoare.Singura diferenta consta in suma pe care o vei plati la trecerea de la 775 la 1156/1366 care poate sa se mareasca semnificativ odata cu lansarea noilor procesoare Core i5 , care vor inlocui actuala serie bazate pe microarhitectura Penryn.Acum este momentul propice pt a obtine maximum de lichiditati din actulala platforma.Dupa lansarea Core i5 6XX Platforma ta va pierde substantial la capitolul valoare.Chiar daca sporul de performanta nu este unul revolutionar , eu as zice ca acum este momentul sa treci spre P55.Chiar daca procesorul va fin unul mai modest el isi va pastra valoarea pe o anumita perioada de timp si viitorul upgrade la CPU nu va fi constrans de cosiderente financiare.Te-as sfatui sa investesti mai degraba intr-o placa de baza buna si niste memorii decente.Un i5 750 ar completa reteta si ti-ai face o platforma tare frumusica la preturi nu tocmai exorbitante.
__________________


Quote:
DICE = Doing Incredibly Crazy Experiments
Triplu_Z is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 18:52   #1056
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,435
Mentioned: 126 Post(s)


Default

Corect Zetule, mersi pentru interventie.

Chestia-i ca n-am niciun habar despre placile de baza pe 1156. Cica ar merge toate cam la fel, ca placa de baza conteaza mai putin ca inainte. Imi trebe ceva fiabil, rock stable in OC pentru 24/7 da si cand vreau sa duc CPU mai sus. Ceva sa tina mult si bine fara sa fie depasit. Imi trebe ceva care se OC-eaza destul de usor fara batai de cap (nu-mi mai trebe DFI sau vreuna cu bios flocos). De CPU mai vad io. Pe ala pot sa-l schimb mai usor si cand oi avea nevoie.
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 31-12-2009, 20:10   #1057
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,438
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

Tot suntem la offtopic, un membru al forumului ma ataca ca am facut upgrade de la amd x4 940 la i5 750, diferenta de performanta si potentialul de overclock justifica trecerea. In legatura cu alegerea ta, din cate am vazut biosul de la Gigabyte e destul de simplu si cum multi forumisti au folosit si placi de la ei, te pot sfatui in legatura cu setarile adecvate. La DFI nu e mare bataie de cap, AMI Bios de pe P55 mi se pare chiar in regula dar trebuie bibilit mult la el daca vrei un OC stabil.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1700, 64GB DDR4 2400MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 860 EVO 1 TB, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.7
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 02:02   #1058
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cum naiba aflu ce ip sa bag sa-mi setez un router? Exista vreo metoda? Am incercat clasicele 192.168.1.1 ; 192.168.1.254 ; 192.168.123.1 ; 192.168.123.254 si nimic.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 02:08   #1059
taviros
Senior Member
 
taviros's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Cluj-Napoca
Posts: 303
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to taviros
Default

192.168.2.1 192.168.1.1 asa ceva... joaca cu ultimele 2 cifre
taviros is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 02:08   #1060
ihlades
Lazy lemur
 
ihlades's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: ~
Posts: 644
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

192.168.0.1 ai încercat? Poți să ne spui și ce router e, sau să RTFM.
ihlades is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,340
Threads: 21,580
Posts: 648,049
Total Online: 550

Newest Member: libelula_alba

Latest Threads
- by Kspic
- by Boggy
- by matose
- by Miru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 11:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.