lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24-01-2020, 14:47   #1
calin_ci
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)


Default Ajutor conectare imprimanta

Problema este in felu urmator:
Am un laptop conectat prin cablu la un ruter Digi,o imprimanta conectate wirless la ruterul Digi cum fac sa pot printa de pe laptop doar prin ruter fara sa mai leg si imprimanta prin cablu la laptop. Multumesc !
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2020, 17:40   #2
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5,254
Mentioned: 214 Post(s)

PC-ul meu



Default

Are ip imprimanta daca zici ca este conectata la router? Daca are faci ce zice aici: https://www.technipages.com/windows-...via-ip-address
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2020, 18:55   #3
calin_ci
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Da are ip ...am facut tot ce zice acolo .. cica ii instalata dar cind dau sa printeze imi zice ca "iMPRIMANTA NU RASPUNDE "
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2020, 00:36   #4
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5,254
Mentioned: 214 Post(s)

PC-ul meu



Default

Instaleaza softul de la imprimanta si ar trebui sa fie ceva setup pe retea. Incearca si un ping la imprimanta si da-i un restart.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2020, 10:55   #5
calin_ci
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am incercat cu softul de la Cannon...imprimanta se conecteaza la ruter dar cind sa o gaseasca nu o gaseste ...am pus eu manual ip dar nimic ,pe automat tot nimic...cind softu incearca sa se conecteze la ea ..pe display imprimantei apare sa astep (deci comunica ,cu ea )...apoi o pierde …..trebuie setat ceva din ruter? …..nu mai stiu ce sa ii fac
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2020, 19:43   #6
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,998
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

firmware update la ea daca face fite. softul ei trebuia sa o vada indiferent de situatie.
scoate-i rahaturile de sleep and shit.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2020, 21:24   #7
Stecheru
Member
 
Stecheru's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 126
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dar nu se poate sa conectezi imprimanta direct la laptop prin wireless si sa elimini routerul intermediar?
Sau doresti sa printezi de pe mai multe dispozitive conectate la router?

Zic asta pt. ca ma gandesc ca poate soft-ul de la Cannon nu stie conectare wireless decat direct de la dispozitiv si nu prin IP si network.

Last edited by Stecheru; 27-01-2020 at 21:27.
Stecheru is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2020, 21:30   #8
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5,254
Mentioned: 214 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sa instalezi si un server dhcp nu?
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 28-01-2020, 01:19   #9
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,998
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

ping ip-ul imprimantei de pe laptop
daca ai ping conectivitate exista.
daca nu ai ping atunci e clar

sunt aproape sigur ca nu ai setat ip corect sau gateway-ul.
gateway-ul imprimantei este ip-ul router-ului.


fa-i un factory reset, las-o pe auto la ip si conecteaz-o la router, rulezi un scan de retea sau softul HP si ar trebui sa-ti vada tot.

Last edited by agarici cu pedale; 28-01-2020 at 01:21.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
conectare sistem audio 5.1 ma3cs Periferice 5 01-10-2019 01:09
Conectare boxe la pc tealc Periferice 3 06-02-2019 14:51
Conectare casti wireless la PC Shory2k Periferice 4 19-12-2018 19:40
Conectare Monitoare la Laptop adymaster Notebooks & netbooks 18 26-01-2016 15:57
Problema Conectare 5.1 Sunet adymaster Placi de baza 9 22-04-2011 23:11

 
Forum Stats
Members: 8,454
Threads: 22,188
Posts: 663,546
Total Online: 546

Newest Member: teomihail1987

Latest Threads
- by Pirat
- by LAB501

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 10:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.