|
|
24-02-2021, 11:13
|
|
Moderator
Mentioned: 171 Post(s)
|
Discutii privind "Oferte si ocazii bune"
Ca sa mentinem un topic curat numai cu oferte, va rog postati comentarii aici privind posibile produse postate acolo.
|
|
|
24-02-2021, 13:22
|
|
Senior Member
Mentioned: 71 Post(s)
|
Excelenta idee ... trebuie PIN pe ea
|
|
|
24-02-2021, 14:53
|
|
Senior Member
Mentioned: 38 Post(s)
|
https://forum.lab501.ro/showpost.php...postcount=1625
Deci... multumesc
Si da, subscriu si eu, ar trebui sa fie sticky topic. Sper ca sa-l si foloseasca lumea si ofertele bune sa ramana strict pt link-uri cu oferte bune.
|
|
|
24-02-2021, 15:51
|
|
Moderator
|
E un singur moderator pe Aria de publicitate, nu stiu cum sta cu timpul sa faca sticky cat si sa mute viitoare posturi din topicul original, va trece ceva timp pana cand lumea se va obisnui.
Last edited by suzuki; 24-02-2021 at 16:05.
|
|
|
25-02-2021, 17:35
|
|
Senior Member
Mentioned: 38 Post(s)
|
Bun, sparg eu gheata
https://forum.lab501.ro/showpost.php...ostcount=14888
Stie cineva daca switch-urile alea optice sunt rezistente in timp. Ideea e ca am avut o gramada de mousi, toti scumpi, cu pretentii (MadCatz, Corsair, etc), dar toti au dat fail in cateva luni.
Prin fail ma refer la aceeasi problema, dupa un timp single click era interpretat ca dublu sau chiar triplu click. In jocuri asta era o mare problema, mai ales in cele de strategie, joc in weekend Warcraft 3 si ma trezeam ca pierd un grup intreg sau vreau sa selectez o unitate si s-o trag inapoi si facea dublu click si in loc sa-mi retrag o unitate ranita veneau toate inapoi.
Si nu am folosit super mega intens, seara 2 ore max in desktop (mai mult youtube si din astea care nici nu implica mouse-ul), in weekend cateva ore de gaming intens...
Daca as sti ca switch-urile optice nu au problema asta as sari instant pe un astfel de mouse, nu neaparat Razer-ul din link, cat unul nitel mai mare si cu format mai "altfel", ca idee Corsair Glaive mi-a placut enorm ca si forma.
|
|
|
25-02-2021, 17:36
|
|
Moderator
|
Eram pregatit sa il comand pana am vazut ca e Mini,imi trebuie mouse-uri mari  .
|
|
|
25-02-2021, 17:50
|
|
Ancient friend
Mentioned: 135 Post(s)
|
Eu am luat special optics pentru ca eram satul de belelele de la butoanele clasice, de ex seria hero de la logitech se fwt rapid butoanele pentru ca e greseala de design, le folosesc in afara specs-ului producatorului si fac doubleclick din greseala, butonul nu are defect fizic.
Mose-ul Basilisk V2 de l-am comandat cam de 6-9 luni e extraordinar, click-uilel sunt excelente. Din cate am inteles astea cu V2 in coada au toate butoane optice. Astea nu fac niciodata double click sau click din greseala sau nu tine click etc. Teoretic sunt cele mai longevive butoane create dar fiind tehnologie noua trebuie vazut si in realitate ce si cum.
Urmeaza sa-mi iau si tastatura optica tot de la ei.
Pretul la mouse e pomana pura, mocangeala totala. Eu am prea multe prin casa si nu am ce face cu el. Daca nu va place retur sau olx.
Last edited by agarici cu pedale; 25-02-2021 at 17:53.
|
|
|
25-02-2021, 18:27
|
|
VIP
Mentioned: 731 Post(s)
|
Pentru că nu prea mă joc deloc în ultima vreme am trecut pe un Logitech G305 cu wireless. Asta deși am zis că nu mai iau Logitech, pentru că oricum erau și alte branduri... la alegere.
Dar m-am cam săturat de fire, așa că am lăsat anteriorul Mionix Naos 7000 și am zis să fie wireless, ce pana mea. Adaptarea a fost relativ rapidă în câteva zile... zic asta pentru că acum nu știu ce m-ar convinge să trec înapoi pe fir.
În condițiile în care lightspeed merge fără nici un fel de lag "sesizabil" de mine și fără interferențe, chiar nu am motive să mai iau nici un fel de mouse cu fir, indiferent ce ediție de deathadder este...
|
26-02-2021, 11:54
|
|
Senior Member
Mentioned: 1 Post(s)
|
Quote:
Originally Posted by RaverX
Bun, sparg eu gheata
https://forum.lab501.ro/showpost.php...ostcount=14888
Stie cineva daca switch-urile alea optice sunt rezistente in timp. Ideea e ca am avut o gramada de mousi, toti scumpi, cu pretentii (MadCatz, Corsair, etc), dar toti au dat fail in cateva luni.
Prin fail ma refer la aceeasi problema, dupa un timp single click era interpretat ca dublu sau chiar triplu click. In jocuri asta era o mare problema, mai ales in cele de strategie, joc in weekend Warcraft 3 si ma trezeam ca pierd un grup intreg sau vreau sa selectez o unitate si s-o trag inapoi si facea dublu click si in loc sa-mi retrag o unitate ranita veneau toate inapoi.
Si nu am folosit super mega intens, seara 2 ore max in desktop (mai mult youtube si din astea care nici nu implica mouse-ul), in weekend cateva ore de gaming intens...
Daca as sti ca switch-urile optice nu au problema asta as sari instant pe un astfel de mouse, nu neaparat Razer-ul din link, cat unul nitel mai mare si cu format mai "altfel", ca idee Corsair Glaive mi-a placut enorm ca si forma.
|
Sunt okay switch-urile optice. N-am avut nicio problema intr-un an pana acum.
Mai sunt ok si Kalih-urile insa, pentru gustul meu, sunt putin prea usoare la apasat.
Vezi ca DA Mini este un maus foarte mic. Daca ai palma peste 17.5 as sugera altceva.
|
26-02-2021, 13:00
|
|
Ancient friend
Mentioned: 135 Post(s)
|
Nu mai conteaza, s-a dus oferta de 130RON la el resigilat. In caz ca cei care au vazut postul meu mai tarziu era vorba de super oferta la resigilat. Cel la pret intreg nu merita.
|
|
|
01-03-2021, 13:21
|
|
Senior Member
Mentioned: 14 Post(s)
|
Prea mare agitatie cu DOT-ul IMO. Era unul care luase niste Nokian de pe Altex si era suparat foc pe ei ca erau fabricate cu sase luni in urma. Really ? Oare de ce, au infruntat stihiile naturii in depozit ? Doar le pui pe masina apoi si le lasi trei-cinci ani afara, nu ?
Nu mai spunem ca mai toate se comporta la fel in conditii de condus normal, diferentele aparand cand conduci la limita. Prea mult marketing.
Poate-mi scapa mie ceva, totusi.
|
|
|
01-03-2021, 13:40
|
|
Ancient friend
Mentioned: 673 Post(s)
|
6 luni sunt frectie.
Dar cand ai mai mult de un an stiind in ce conditii depoziteaza astia caciucurile la noi, fara nicio legatura cu normele de pastrare .....
|
|
01-03-2021, 13:53
|
|
Ancient friend
Mentioned: 814 Post(s)
|
La 6 luni chiar nu conteaza, dar tinand cont de faptul ca eu le schimb de batranete (microfisuri, cauciuc imbatranit) la 4-5 ani, si nu de uzura, un an conteaza. Pana acum am avut noroc de cauciucuri mai noi de 4 luni la toate seturile luate.
|
|
01-03-2021, 15:44
|
|
Ancient friend
Mentioned: 673 Post(s)
|
Prefer anul ala sa le depozitez eu, cum trebuie, decat ei.
Numai daca masori umiditatea din depozitele de cauciucuri de la noi te crucesti (vara mai ales).
|
|
02-03-2021, 15:48
|
|
Banned
Mentioned: 0 Post(s)
|
Cum e mai bine : sa am anvelope pentru fiecare sezon sau anvelope all season si nu ma mai incurc cu depozitarea?
Last edited by Monstru; 02-03-2021 at 21:11.
|
|
|
02-03-2021, 15:51
|
|
Ancient friend
Mentioned: 155 Post(s)
|
|
|
|
05-03-2021, 13:14
|
|
Ancient friend
Mentioned: 239 Post(s)
|
Nu face fum, si se curata usor. Poti da jos "grilele".
|
|
|
05-03-2021, 13:55
|
|
Member
Mentioned: 1 Post(s)
|
E inclinat, grasimea si apa din carne se scurge deci face ceva mai putin fum decat tigaia, clar. Gratarele se dau jos si se pot spala la chiuveta sau in masina de spalat vase deci e si simplu de folosit. asta e important ca deobicei aparatele care se curata greu sunt folosite mai rar ...
In concluzie, un gratar mai interesant eu nu am gasit.
|
|
|
05-03-2021, 13:55
|
|
Senior Member
Mentioned: 262 Post(s)
|
Ala nu este gratar daca nu scoate ceva fum... hai sa fim seriosi.
|
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|