lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > In the lab > Concursuri
Connect with Facebook

Concursuri De urmarit neaparat, avem premii de dat


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 26-12-2010, 19:54   #41
valinor
Senior Member
 
valinor's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Baia Mare
Posts: 1,060
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by overclock1366 View Post
Urmeaza aquamark pe 8500GT.
Daca vrei, te pot imprumuta cu unul, sa faci un SLI )
__________________
Recunosc ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
valinor is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2010, 21:23   #42
zsarpi
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: BV
Posts: 162
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1556756

Scorul in Aquamark mi se pare cam mic, merita sa pun Catalyst 10.12?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	aquamark 3.jpg
Views:	506
Size:	385.1 KB
ID:	14519   Click image for larger version

Name:	pifast.jpg
Views:	496
Size:	519.7 KB
ID:	14520  
zsarpi is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2010, 21:38   #43
Blackoberst
Senior Member
 
Blackoberst's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 556
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu



Default

Long time no bench

i 750
EVGA E655
ATi 5850

Validare
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	snaphsot0010.png
Views:	501
Size:	192.9 KB
ID:	14522   Click image for larger version

Name:	snaphsot0011.png
Views:	512
Size:	800.7 KB
ID:	14523  

Last edited by Blackoberst; 26-12-2010 at 21:42.
Blackoberst is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2010, 22:15   #44
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Uitati aici cum se face sceenshot corect pentru Aquamark3. Ii rog pe toti cei care au pus printsreen cu validarea sa modifice
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2010, 23:04   #45
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1556927
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	aquamark3.jpg
Views:	550
Size:	549.1 KB
ID:	14525   Click image for larger version

Name:	pifast 4.75.jpg
Views:	508
Size:	405.9 KB
ID:	14526  
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2010, 23:35   #46
kagula323
Senior Member
 
kagula323's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,206
Mentioned: 7 Post(s)




Default

validare

Pifast



Aquamark

Last edited by kagula323; 26-12-2010 at 23:38.
kagula323 is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2010, 23:47   #47
Superclocked
Senior Member
 
Superclocked's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Brasov-B.
Posts: 835
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Aquamark:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	aqua.jpg
Views:	517
Size:	248.2 KB
ID:	14527  
__________________
Off the record, on the QT, and very hush-hush.
Superclocked is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 00:03   #48
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

kagula, ce-am zis eu referitor la validarea AQ3?
__________________

Last edited by matose; 27-12-2010 at 00:14.
matose is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 00:12   #49
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi
Posts: 3,331
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu



Default

poza cu scor tabul cu ram cpu si mainboard ... cam atata trebuie pt AQ3
__________________
1: AMD R7 1700 3.8 Ghz, Asus Crosshair 6 Hero, 16 GB DDR4 G.Skill, Gigabyte GTX1060 3GB, Samsung 970 Evo 250GB, Toshiba 2 TB, Corsair CS750M, Antec Sonata III, LG 27UD58-B 4K
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD, Samsung 850 Evo 250 GB
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 00:13   #50
Superclocked
Senior Member
 
Superclocked's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Brasov-B.
Posts: 835
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Scor, tab cpu si gpu, restu' e vrajeala.
__________________
Off the record, on the QT, and very hush-hush.
Superclocked is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 00:14   #51
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Nu ne intereseaza validarea la AQ3, ne intereseaza print-screen-ul cu scorul. Ce e asa greu de inteles?
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 00:15   #52
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi
Posts: 3,331
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Superclocked View Post
Scor, tab cpu si gpu, restu' e vrajeala.
pt validarea pe HW bot ce ai zis tu trebe ... dar Tudor a zis cam asa "Pentru fiecare rezultat este nevoie de un screenshot in care sa se vada tab-ul CPU din CPU-Z,
tab-ul Mainboard din CPU-Z, fereastra integrala a programului de benchmark cu rezultatul obtinu"
__________________
1: AMD R7 1700 3.8 Ghz, Asus Crosshair 6 Hero, 16 GB DDR4 G.Skill, Gigabyte GTX1060 3GB, Samsung 970 Evo 250GB, Toshiba 2 TB, Corsair CS750M, Antec Sonata III, LG 27UD58-B 4K
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD, Samsung 850 Evo 250 GB
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 00:17   #53
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Da, adica a descris ceea ce trebuie dupa regulile HWBot. Validarea AQ3 nu inseamna "fereastra integrala a programului de benchmark cu rezultatul obtinut"
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 00:19   #54
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi
Posts: 3,331
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu



Default

eu il atentionam cu celelalte taburi la cpu-z ... nu de validare ca pe asta o intelesesem ... se intelegea de la sine - poza cu scor

Doamne ajuta cu frig
__________________
1: AMD R7 1700 3.8 Ghz, Asus Crosshair 6 Hero, 16 GB DDR4 G.Skill, Gigabyte GTX1060 3GB, Samsung 970 Evo 250GB, Toshiba 2 TB, Corsair CS750M, Antec Sonata III, LG 27UD58-B 4K
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD, Samsung 850 Evo 250 GB

Last edited by [Wanted]; 27-12-2010 at 00:24.
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 00:24   #55
kagula323
Senior Member
 
kagula323's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,206
Mentioned: 7 Post(s)




Default

poate maine ... ca win7 nu face printscreen la aquamark ... si nu aveam nici un program instalat.
kagula323 is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 18:24   #56
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,304
Mentioned: 96 Post(s)




Default

Se anunta o noapte buna de overclock,a nins toata ziua si acum s-a pus un frig... -5 grade,la noapte o sa fie interesant
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 20:25   #57
sleepy_j
Senior Member
 
sleepy_j's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 1,068
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1558524

Din pacat momentan am doar un vent de 12 pe radiator, cel de 14 nu e in preajma
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	aquamark 300k.jpg
Views:	499
Size:	506.0 KB
ID:	14532   Click image for larger version

Name:	pifast 18_94.jpg
Views:	468
Size:	543.8 KB
ID:	14533  

Last edited by sleepy_j; 27-12-2010 at 20:27.
sleepy_j is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 20:57   #58
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi
Posts: 3,331
Mentioned: 30 Post(s)

PC-ul meu



Default

se poate cu SLI sau crossfireX nu ??
__________________
1: AMD R7 1700 3.8 Ghz, Asus Crosshair 6 Hero, 16 GB DDR4 G.Skill, Gigabyte GTX1060 3GB, Samsung 970 Evo 250GB, Toshiba 2 TB, Corsair CS750M, Antec Sonata III, LG 27UD58-B 4K
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD, Samsung 850 Evo 250 GB
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 21:03   #59
Superclocked
Senior Member
 
Superclocked's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Brasov-B.
Posts: 835
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by [Wanted] View Post
se poate cu SLI sau crossfireX nu ??
Cred ca da.Parca era fara limitari si alte balarii.
__________________
Off the record, on the QT, and very hush-hush.
Superclocked is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2010, 21:03   #60
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 69 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Orice...
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
challenge? guppster Overclocking & benchmarking 102 07-12-2010 17:28
[CHALLENGE] - 3dmark 2001 SE- Cpu low clock challenge Superclocked Overclocking & benchmarking 89 30-10-2010 21:21
OC Guru is YOU! - GIGABYTE AMD HD 5000 Series OC Challenge Micutzu Stiri 5 11-05-2010 21:20
INTEL P55 OC Challenge Micutzu Concursuri 319 08-05-2010 23:18
[1 - 30 NOV] - GIGABYTE and Futuremark P55 OverclocKing Challenge and 10K Challenge Monstru Competitii interne si internationale 40 04-12-2009 13:11

 
Forum Stats
Members: 7,993
Threads: 19,644
Posts: 603,515
Total Online: 550

Newest Member: SorinB

Latest Threads
- by brhams
- by Bogd4n
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 06:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.